- 31 Ağustos 2024
- 24
- 14
- 31
-
- Konu Sahibi melikesosyal
Medar Aslıhan hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten işini severek yapıyor. Ben kızımdayken çok istemiştim aslıhan hanımı fakat devletteydi o zaman başka doktora gidiyordum. Doğumumdan önce medara geçti ama başka doktorda takipli olduğum için gitmedim.Merhaba 4 haftalık hamileyim şuan devlet hastanesine gidiyorum fakat özel hastanede devam etmek istiyorum. Sakarya için doktor önerisi yapacak olan var mı?
Ayla ekmekli ise kaçın. İlk hamileğimde kalp atışı için kadın diye gitmiştik resmen beni kovmaktan beter etti. İkiz gebelikmiş 1.5 hafta sonra kanama geçirdim anlamadı.Aslıhan hanımı bende çok duydum ve insanların ısınamadıklarını da. Beyhekim de Ayla hanım varmıs bi orası aklımda artık her doktoru denerim diye düşündüm içime sinen de kalırım
İsmini çok duydum gerçekten kafam da karışık medarda doğuran arkadaşlarım hep erken doğuma alındı biraz ön yargılıyım ama hala karar vermiş değilimMedar Aslıhan hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten işini severek yapıyor. Ben kızımdayken çok istemiştim aslıhan hanımı fakat devletteydi o zaman başka doktora gidiyordum. Doğumumdan önce medara geçti ama başka doktorda takipli olduğum için gitmedim.
Bu hamileleğimde beyhekim sümeyra hanıma gittim resmen ilgisiz. 2 muayene 2 kontrol gittim 1 tane usg kağıdı zar zor verdi. Kliniğe geçecek haber vermedi hasta seçiyor. Ağustostan beri de aslıhanın takipli gebesiyim gerçekten çok güler yüzlü bir doktor
Evett aa çok şaşırdım ve deneyimlerinize güvenerek vazgeçiyorum. Teşekkür ederimAyla ekmekli ise kaçın. İlk hamileğimde kalp atışı için kadın diye gitmiştik resmen beni kovmaktan beter etti. İkiz gebelikmiş 1.5 hafta sonra kanama geçirdim anlamadı.
Adatıp hastanesini çok beğeniyorum. Ben Yusuf beye gidiyorum ama Funda hanım da iyi. Özel poliklinik olarak Reyhan kaplan ı çok övdüler. Doğal doğumcu bir doktor ama ssvd desteklemiyormuş.Merhaba 4 haftalık hamileyim şuan devlet hastanesine gidiyorum fakat özel hastanede devam etmek istiyorum. Sakarya için doktor önerisi yapacak olan var mı?
Onun için soru işaretleri var aklımda zatenBurada en cok bahsedilen isimden uzak durun kime giderseniz gidin
Devlette kime gidiyorsunuz? Bende bu hafta araştırma hastanesine gideyim diyordum.Adatıpı da çok düşündüm kalabalık dediler sadece ama olabilir daha 5 haftalığım devlet doktorum çok iyi ama özele de gitmek istiyorum.
Ben Geyve'de yaşıyorum burda Tuğba hanım var hasta çok az hep sıra bulunuyor hemşireler çok iyi ilgililer hamilelik öncesinden gidiyordum zaten takip ediyordu herşeyi not alıyor çok memnunum.Devlette kime gidiyorsunuz? Bende bu hafta araştırma hastanesine gideyim diyordum.
Doktorunuzdan eminseniz, ilgiliyseniz son trimester a kadar devlette devam edip sonra özel hastaneye geçebilirsiniz. Geyve de yenidoğan yoğun bakım varsa o hastanede de devam edebilirsiniz bence.Ben Geyve'de yaşıyorum burda Tuğba hanım var hasta çok az hep sıra bulunuyor hemşireler çok iyi ilgililer hamilelik öncesinden gidiyordum zaten takip ediyordu herşeyi not alıyor çok memnunum.
Açıkçası zaten devlet ağırlıklı gitmek istiyorum ama tabi arada bir özele gidip doğumu da özelde yapmak istiyorum.Doktorunuzdan eminseniz, ilgiliyseniz son trimester a kadar devlette devam edip sonra özel hastaneye geçebilirsiniz. Geyve de yenidoğan yoğun bakım varsa o hastanede de devam edebilirsiniz bence.