Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Ben sakaryada araştırdım bu lazeri güzellik salonunda yapanların makinesi çok ucuz bir makine miş sadece tütsülüyormuş ben kocaelinde güzellik merkezi buldum elmlazer diye hem doktor çalışıyor hemde son teknoloji cihaz var 2 seansta bile büyük gelişme gözlemledirmf iyatlarıda diğer merkezlere göre iyi ben çok memnunum herkeze tavsiye ediyorum.
3 yıl mı ????eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile:1shok::1shok::1shok::1no2: yazık yaaaaa benimkiler 3. seansta yani 5 ayda o kadar çok azalmıştı kii yazık verdiğin paraya 3 yıldır
sakaryadan bir çok arkadaşım izmite geliyor benimde. sanırım çok güvenilir yerler yok bir de alternatifte az izmitte benim gittiğim merkez e gelior arkadaşlarımda konak tıp merkezi çarşı içinde doktor gözetiminde yapılıyor. zaten tıp merkezi oluşu güven veriyor, tavsiye ederim arkadaşlar