Teşekkür ettimSeah ta Selçuk Bey, Sühha Bey
Teşekkür ettim. Umarım iyidir Meryem hanımda hangi hastanede peki İlknur hanımilknur gezgin kuşçu ya gidiyorum. ilgili bir kadın.
gönül rahalığıyla gidebilirsin.
Bugun ilk defa devlet hastanesinde MERYEM KUMBAŞLI ya gidicem.
umarım iyi bir doktordur...
Teşekkür ettim öneriler için çok zor Dr seçimirica ederim.
meryem hanım yeni açılan devlet hastanesinde.
ilknur hanım özel medar hastanesinde görev yapıyor..
Teşekkür ettim öneriler için çok zor Dr seçimi
Umarımmm davranmaları . İletişim çok önemli. Zaten gebelik hormonları insanı sersemletiyor. Bir de çevresel faktörlerle uğraşmak zor. Bugün ki tecrübenide paylaşabilirseniz memnun olurummalesef. ama ilknur hanım iyidir güvenebilirsin.
benim tüm sitresimi alır götürür tatlı diliyle.
devlet doktorları cok ters davranıyorlar diyorlar.
bugun görücem umarım ters davranmazlar
Mutlaka paylaşacağım..Umarımmm davranmaları . İletişim çok önemli. Zaten gebelik hormonları insanı sersemletiyor. Bir de çevresel faktörlerle uğraşmak zor. Bugün ki tecrübenide paylaşabilirseniz memnun olurum
Çok teşekkür ederim. Bekliyorum.Mutlaka paylaşacağım..
Çok sevindim senin adına. Paylaştığın içinde teşekkür ederimdün sakarya eğitim araştırma kadın doğum hastanesinde meryem hanıma gittim.
harika bir kadın,
ben çok tedirgindim bana ters davranır diye. (bazı doktorlar sertmiş)
şeker gibi bir kadın.
ben soru sormadan kafamdaki tüm soruları cevapladı.
hayran kaldım kendisine.
gönül rahatlığı ile gidebilirsin.
rica ederim. :)Çok sevindim senin adına. Paylaştığın içinde teşekkür ederim
Ah ah sakaryada 2 yıldır yaşıyorum hastanelerdeki suriyeli yoğunluğuna şaşırıyorumrica ederim. :)
ayrıca hastanede cok güzel.
cok büyük bir hastane.
temiz.
tek sorun suriyeli çok
EVET YENİ DOĞUM HASTANESİNDE.Ah ah sakaryada 2 yıldır yaşıyorum hastanelerdeki suriyeli yoğunluğuna şaşırıyorumalışıcaz bu durumda yeni doğum hastanesinde değil mi?
Tamamdır onuda not aldım. Devlet hastanesinde normal doğum öncelikli tercih olduğu için biraz tedirginim ama memnun olman da merak ettirdi.EVET YENİ DOĞUM HASTANESİNDE.
umarım sende beğenirsin :)Tamamdır onuda not aldım. Devlet hastanesinde normal doğum öncelikli tercih olduğu için biraz tedirginim ama memnun olman da merak ettirdi.Bakalım hayırlısı artık
Randevuyu mhrs den mi aldınız yoksa direkt hastaneye mi gittiniz? Eğitim arastirma hic sıra vermiyor da merak ettimdün sakarya eğitim araştırma kadın doğum hastanesinde meryem hanıma gittim.
harika bir kadın,
ben çok tedirgindim bana ters davranır diye. (bazı doktorlar sertmiş)
şeker gibi bir kadın.
ben soru sormadan kafamdaki tüm soruları cevapladı.
hayran kaldım kendisine.
gönül rahatlığı ile gidebilirsin.
Merhaba. her gün 16:00 da mhrs sistemine girmeme rağmen randevu açılmıyor. Pandemiden dolayı doktor sayısı 2 ye düşmüş. bu insanlar nasıl sıra buluyor bilmiyorum. direkt hastaneyede gittim sabah erkeden ama randevusuz kabul edemiyoruz dediler. mecbur özele gidiyorum. sanırım muayeneleri özelde olup doğuma devlet hastanesine gidicem. çünkü asla sıra açılmıyor....Randevuyu mhrs den mi aldınız yoksa direkt hastaneye mi gittiniz? Eğitim arastirma hic sıra vermiyor da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?