- Konu Sahibi Meliketkn54
-
Bu konuları konuştuğum tek bir kişi var o da tüp bebekle hamile şuan onun dışında kimseyle konuşmuyorum bıktım artık insanların iyi dilekleri bile batıyor bana ruh halim hiç iyi değil ablam yarın test günüm sabah hastaneye gidip kan vericem sanki idama gidecek gibi hissediyorum birde bugün biraz kanamam oldu adet oldum sandım kasıklarımda belımde aynı adet olacak gibi ağrılarım var sabah olsada bitse bu işkence 3. Yıkımı nasıl kaldırırım bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biran önce git konuş moralim çok düzelmişti benim orayla görüşmeye gittiğimde ınşallah sanada iyi gelir kuzum gelişmelerden beni haberdar et ablam herşey güzel kalbine göre olsun inşallah
bahcecide raporlu tup yaptirabilmek icin ne gerekiyor acaba yardimci olurmusunuz?Altunizade bahçeci umut doc. Ebru öztürk e gidiyorum eğer tutmazsa yine oraya gidicem çok memnun kaldım canım Rabbim seninde kucağını biran önce doldursun kuzum pko hastalarına bir iki ay rahim dinlendirme yapıyorlar orda onun içinde 900 lira alıyorlar birde ilk muaynede 500 lira bir kereye mahsus alıyorlar yani toplamda raporlu 5000 liraya mal oluyor senin dondurulmuşların varmış istersen bir kez daha korucukta dene yaşın daha küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?