• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya eğitim araştırma Hastanesi'ne tüp Bebek yaptıranlar açıklama yardım??? 2018

Sakarya eğitim araştırma da tüp Bebek yaptıranlar??? 2018

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Meliketkn54

Tüp bebek annesi :)
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
103
193
23
Sakarya
Arkadaşlar Mart 2018 de Sakarya eğitim araştırma da ilk tüp bebeği denedik ama olmadı. Pco hastasıyım 15 embriyom oluşmasına rağmen 2.gun donduruldu.benim bildiğim kadarıyla tutma olasılığı en yüksek 5veya6.gun embriyosu diye biliyorum devlet hastanesi olduğundan bu konularda ilgili açıklama dahi yapılmadı. Burda yaptıran ve olumsuz sonuç alan bir çok insan olduğunu duydum. Acaba merkezin tecrübesizligi mi bilemedim. Yaptıran varsa msja cvp bekliyorum..

Canım öncelikle geçmiş olsun bende ilk tüp bebeği orda denedim ama tam bi fiyaskoydu yüksek doz ilaç verdiler ve yumurtalarım kendiliğinden çatladı tüm tedavi boşa gitti bizde zaten sperm hareketinde sorun var ona rağmen aşılama yaptılar tabiki tutmadı sonrasında tabiki negatif oldu ve doktor serhan beyle konuştum burda vakit kaybetme kıbrısa gidip yumurta nakli yaptır dedi bana tabi yıkıldım direk soluğu istanbul bahçecide aldım 6 yumurtam olduğunu söylediler tedaviye başladık 2 embriyo transfer edildi 6 nisan test günüm bakalım sonuç ne olacak yani korucuk benim için tamamiyle hayal kırıklığı maddi manevi yıkım oldu

Sizede geçmiş olsun test sonucunuzu en az sizin kadar merakla bekliyorum :) sizin bu ikinci tüp bebek mi yani. Genel olarak bu tarz şeyler duyuyorum. Maddi imkanlar pek olmadığından burayı tercih ettik herşey yolundaydi pco olduğumdan da epey yumurtam oluştu fakat sonu hüsran. En son babamın cenazesinde bu kadar ağladım sanırım. Allah kimseye yaşatmasin. Bu cuma tekrardan görüşmeye çağırdılar neden bilmiyorum ama sanırım ikinci tüp bebek için orda su anda dondurulmuşlarim var ne yapsam çok kararsız kaldım cesaret bile edemiyorum bişey yapmaya. O kadar yoruldum ki bu süreçte çektiğim sıkıntılar gözümün önüne geliyor hep :( Allah yardımcımız olsun..

Amin canım benim yaşım 38 amh 0.25 eşimde de sıkıntı var evet çok zor bir süreç maddiyatı bi kenara bırak manevi yıkıyor insanı kan tahlilinde 1.2 yi gördüğüm an yıkıldım hep bu benim 3. Denemem canım kocaeli Umuttepe de yaptırdım tutmadu orası da ayrı bir rezaket insanlar üst üste bi yatakta iki hasta yatıyor pislik içinde heryer muyene eden doktor ayrı opu yapan ayrı transfer ayrı eğer durumun varsa özele git hiç oralarda ziyan olma ben nerdeyse bakırköylük olmak üzereydim raporun varsa 3080 lira klinik alıyor benim ilaçlarım 480 tuttu 3 kere yumurta takibine gittim 4. de opu oldum sonra transfere çağırdılar insan gibi muamele gördüm Rabbim senin de kalbine göre versin inşallah canım sormak istediğin birşey olursa cevaplarım sevgiyle kal

Benim yaşım da 28. Pco dışında bir sıkıntım yok elhamdülillah. Esimde de sayı problemi var. Bahsettiğin gibiyse çok da maliyetli bir şey değilmiş bana umut oldun Allah razı olsun. . Bahçeci gerçekten çok iyi bir merkez başarı oranı çok yüksek bir çok tanıdığım vardı olumlu sonuç alan. İnşallah sizinde hayırlı evlatlariniz olur :) bahçecinin hangi kliniğine gidiyorsunuz peki?

Altunizade bahçeci umut doc. Ebru öztürk e gidiyorum eğer tutmazsa yine oraya gidicem çok memnun kaldım canım Rabbim seninde kucağını biran önce doldursun kuzum pko hastalarına bir iki ay rahim dinlendirme yapıyorlar orda onun içinde 900 lira alıyorlar birde ilk muaynede 500 lira bir kereye mahsus alıyorlar yani toplamda raporlu 5000 liraya mal oluyor senin dondurulmuşların varmış istersen bir kez daha korucukta dene yaşın daha küçük

Evet abla dondurulmuslar var ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bende kan sonucunda 1.2 görünce basimsan asagi kaynar sular döküldü :( Bide yumurtalarim fazla uyarıldığı için ohss oldum karnım şişti transferim ertelenmişti yani ocakta opu Mart sonu transfer oldu. Yumurtalık dinlendirme tam olarak ne demek bilemiyorum ama gidip görüşmeyi istiyorum. Yaşım küçük şükür ama geç kalmamak lazım diye düşünüyorum. Yani olmuyor sonuçta bir sıkıntı var demekki. Amin abla Rabbim hepimizin kucağını doldursun..

Ablacım maddi olarak seni zorlamayacaksa hiç buralarda vakit kaybetme derim seni o kadar iyi anlıyorumki bende sürekli 1.2 yi görmekten yoruldum bide sana tavsiyem tedaviye başlarken kimseye söyleme negatifi alınca birde insanlara açıklama yapmak beni çok yordu bahçecide psikolog bir bayan var ücretsiz seni her türlü hazırlıyor oraya gidersen zaten göreceksin ilgiyi alakayi bak şöyle yap bi ön görüşme için randevu al git gör konuş aklına takılan herşeyi sor muayne olmazsan zaten ön görüşme için ücret almıyorlar giderken yanında ne var ne yok bütün tahlil sonuçlarınızı al eşinin ve senin doktor bi değerlendirsin sonra karar ver korucukmu yoksa bahçeci mi

Herkese söyleme hatasını ben bir kere yaptım abla çok haklısın inan benim derdim bana yetti birde insanlara açıklama yap sonra tesellilerini dinle ben bir denemede bile bunları yaşadım. Allah yar ve yardımcın olsun. Yazacak ve konuşacak o kadar çok şey var ki... Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun ablacim. Bir süre para biriktirip gitmek istiyorum inşallah. Altunizade de ki bahceciye msj bıraktım dün akşam donduler bana bugün gidip görüşmek en iyisi galiba..

Bu konuları konuştuğum tek bir kişi var o da tüp bebekle hamile şuan onun dışında kimseyle konuşmuyorum bıktım artık insanların iyi dilekleri bile batıyor bana ruh halim hiç iyi değil ablam yarın test günüm sabah hastaneye gidip kan vericem sanki idama gidecek gibi hissediyorum birde bugün biraz kanamam oldu adet oldum sandım kasıklarımda belımde aynı adet olacak gibi ağrılarım var sabah olsada bitse bu işkence 3. Yıkımı nasıl kaldırırım bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biran önce git konuş moralim çok düzelmişti benim orayla görüşmeye gittiğimde ınşallah sanada iyi gelir kuzum gelişmelerden beni haberdar et ablam herşey güzel kalbine göre olsun inşallah

Abla durumundan beni de haberdar et. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Yerleşme kanaması denen birşey olmasın bir kuzenimin bu şekilde olmuştu tüp Bebek testinden bir gün önce. Sen nerde oturuyorsun abla Sakarya'da mi görüşelim tanışalım bir gün burdan özel msj nasıl gönderiliyor bilmiyorum ama numara mi da verebilirim. İsmen dua etmek için adını söyler misin

Bu konuları konuştuğum tek bir kişi var o da tüp bebekle hamile şuan onun dışında kimseyle konuşmuyorum bıktım artık insanların iyi dilekleri bile batıyor bana ruh halim hiç iyi değil ablam yarın test günüm sabah hastaneye gidip kan vericem sanki idama gidecek gibi hissediyorum birde bugün biraz kanamam oldu adet oldum sandım kasıklarımda belımde aynı adet olacak gibi ağrılarım var sabah olsada bitse bu işkence 3. Yıkımı nasıl kaldırırım bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biran önce git konuş moralim çok düzelmişti benim orayla görüşmeye gittiğimde ınşallah sanada iyi gelir kuzum gelişmelerden beni haberdar et ablam herşey güzel kalbine göre olsun inşallah

Abla test sonucunu merak ediyorum ama sormaya da korkuyorum. İnşallah olumlu sonuç almışsındr
:)

Bu
Altunizade bahçeci umut doc. Ebru öztürk e gidiyorum eğer tutmazsa yine oraya gidicem çok memnun kaldım canım Rabbim seninde kucağını biran önce doldursun kuzum pko hastalarına bir iki ay rahim dinlendirme yapıyorlar orda onun içinde 900 lira alıyorlar birde ilk muaynede 500 lira bir kereye mahsus alıyorlar yani toplamda raporlu 5000 liraya mal oluyor senin dondurulmuşların varmış istersen bir kez daha korucukta dene yaşın daha küçük
bahcecide raporlu tup yaptirabilmek icin ne gerekiyor acaba yardimci olurmusunuz?

Back