selam kızlar...sakaryda lazer epilasyon yapabileceğim güvenilir bi yer bilen varmı..acil ihtiyacım var fakat işin uzmanı olması gerekiyormuş..tavsiyelerini bekliyorum kızlarr..
ben de aynı arayış içerisindeyim kızlar,siz cevap bulamadınızmı hala sorularuınıza,konun açıldığı epey olmuş
bu tarihe kadar birşeyler değişmiştir herhalde,varmı bilgisi olan
Sakaryada yaşıyordum kocaeliyi kazandım şimdi izmitteyim.. Sadece bir seans salusta yaptırdım ama hiç memnun kalmadım.. şu an elm lazer deyim ve çok memnunum açıkçası 45 dk yol iki ayda bir gelmek için bence bu sonuca değer veya istanbula da gidebilirsiniz arkadaşınız falan varsa.. Ama sakaryada yaptırmayın derim zaten çok da pahalı mesela ben 120 veriyordum sakaryada şu an izmitte 90 veriyorum..
Seans basına mı 90 lıra peki kaç seansta bıtırıyolar tahmınen.. ya da bölgeye göre fıyat değişiyor mu ? şuan hamıleyım ama dogumdan snra gtmek ıstıyorum.
şuan gidipte memnun kalıp kurtulan kimse yok mu
başlamadan evvl ne çok yer aramıştım meğerse burası varmış fikir sormak amaçlı artık başladım yaklaşık 2 seanstır gidiyorum memnunum da sakarya adapazarı elenoraya hala ilgilenen varsa :/ sanırım 10 senasta tamamen bitecek :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?