• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon SAKARYA da lazer epilasyon

nagisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
74
0
86
Sakarya
selam kızlar...sakaryda lazer epilasyon yapabileceğim güvenilir bi yer bilen varmı..acil ihtiyacım var fakat işin uzmanı olması gerekiyormuş..tavsiyelerini bekliyorum kızlarr..

selam kızlar...sakaryda lazer epilasyon yapabileceğim güvenilir bi yer bilen varmı..acil ihtiyacım var fakat işin uzmanı olması gerekiyormuş..tavsiyelerini bekliyorum kızlarr..

bende yazmıştım daha önce bir cevap alamadım
sadece es si si
serbestler
hilmi kayın iş merkezinde bir yer
sedat kirtepe bir yer söylediler ama net bişey söyleyen yok...

belkide yoktur he ssakarya da böle bi yer:D alalala napcas yaaa neyse dur bakalım canım bi gören duyan yazan çıkar elbet:D kaydirigubbakcemile2

Hilmi Kayın işmerkezinde Salus Lazer Epilasyon var, bide AKM nin yanında iş merkezinde Acar Lazer Epilasyon var.

Sakaryada temiz biryer çok iyi cihazlar bulmak imkansız gibi birşey araştırarak şunu öğrendim ki Alexandrite ın en son modaeli olan LPX bu işi en güzel şekilde bitiriyormuş.Sakaryada bulamadım internette yaptığım araştırmada kocaelide bir merkezin sitesinde LPX yazısını görünce aradım merkeze davet ettiler doktorla görüştüm Ve o gün başladım lazere iyikide başlamışım gitmek isteyen arkadaşlar veya araştırmak isteyenler olursa elmlazer.com adresinden buldum yalnış cihazlarla uygulama yaptırıp çok parasını veren arkadaşlar var arkadaşlar internette bu cihazı araştırın ve asla doktoru bulunmayan ve Alexandrite cihazı olmayan bir yere yaptırmayın şunu da öğrendim ki doktor olan yere veriyorlarmış bu cihazı doktor olmayan yer Alexandirite kullanamıyormuş.

teşekkürler canım ..pekala ücret nasıl seanslar felan ben çalışıyorum mesala her an müsayit olamıyorum..saattleri biz belirleyebiliyormuyuz...bu konudada bilgi veriri misin

Alexandrite dışında hiç bir makineye güvenmeyin sakın arkadaşlar bende biliyorum sakaryada bir kaç yer var araştırdım Ama alexandrite kullanan yok para boşa gidiyor yıllarca devam ediyor az bi parada değil yani kazanana kadar o parayı canımız çıkıyor.

kızlar sakaryada fraksiyonel lazer uygulayan bi yer var mı acaba.kafayı yicem artık.bu sehırde hiç bişi yok.anca tavuk dönerci açsınlar:oklava:

ben de aynı arayış içerisindeyim kızlar,siz cevap bulamadınızmı hala sorularuınıza,konun açıldığı epey olmuş
bu tarihe kadar birşeyler değişmiştir herhalde,varmı bilgisi olan

ben de aynı arayış içerisindeyim kızlar,siz cevap bulamadınızmı hala sorularuınıza,konun açıldığı epey olmuş
bu tarihe kadar birşeyler değişmiştir herhalde,varmı bilgisi olan

Sakaryada yaşıyordum kocaeliyi kazandım şimdi izmitteyim.. Sadece bir seans salusta yaptırdım ama hiç memnun kalmadım.. şu an elm lazer deyim ve çok memnunum açıkçası 45 dk yol iki ayda bir gelmek için bence bu sonuca değer veya istanbula da gidebilirsiniz arkadaşınız falan varsa.. Ama sakaryada yaptırmayın derim zaten çok da pahalı mesela ben 120 veriyordum sakaryada şu an izmitte 90 veriyorum..:52:

Kavaklar caddesinde var ermen iş hanı üzerinde 3 seans oldu benim daha önce de ist. 4 seanstır gitmiştim tavsiye ederim.

Sakaryada yaşıyordum kocaeliyi kazandım şimdi izmitteyim.. Sadece bir seans salusta yaptırdım ama hiç memnun kalmadım.. şu an elm lazer deyim ve çok memnunum açıkçası 45 dk yol iki ayda bir gelmek için bence bu sonuca değer veya istanbula da gidebilirsiniz arkadaşınız falan varsa.. Ama sakaryada yaptırmayın derim zaten çok da pahalı mesela ben 120 veriyordum sakaryada şu an izmitte 90 veriyorum..:52:

Seans basına mı 90 lıra peki kaç seansta bıtırıyolar tahmınen.. ya da bölgeye göre fıyat değişiyor mu ? şuan hamıleyım ama dogumdan snra gtmek ıstıyorum.

Seans basına mı 90 lıra peki kaç seansta bıtırıyolar tahmınen.. ya da bölgeye göre fıyat değişiyor mu ? şuan hamıleyım ama dogumdan snra gtmek ıstıyorum.

merhaba cnm bende sakaryadayım arkadaşım bebişin hayırlı olsun hangı dr a gıdıyosun

başlamadan evvl ne çok yer aramıştım meğerse burası varmış fikir sormak amaçlı artık başladım yaklaşık 2 seanstır gidiyorum memnunum da sakarya adapazarı elenoraya hala ilgilenen varsa :/ sanırım 10 senasta tamamen bitecek :2:

başlamadan evvl ne çok yer aramıştım meğerse burası varmış fikir sormak amaçlı artık başladım yaklaşık 2 seanstır gidiyorum memnunum da sakarya adapazarı elenoraya hala ilgilenen varsa :/ sanırım 10 senasta tamamen bitecek :2:

haftasonu bir broşür verdiler elenora güzellik ve estetik merkezi 790 liraya tüm vücut bitene kadar garantili diye... sanırım aynı yerden bahsediyoruz. sen ne kadar ödedin? yazalı olmuş bi süre, kaç seanstır gidiyosun? ne durumdasın? bi de seanslar ne kadar aralıklarla oluyor, bilgi verebilir misin?

BEN VATAN HASTANESİNE GİDİYORUM DİOD LAZER ÜTÜLEME EPİLASYON YAPILIYOR ÇOK MEMNUNUM SİZEDE TAVSİYE EDERİM

bende Hilmikayında SALUS lazer merkezine gidiyorum alexsandır kesinlikle cihazları ve etkili. güler yüzlü ve ilgililerde fakat açıkçası fiyatlar fazla daha önce Eskişehir'de yaptırıyordum özel hastaneydi ve medikal olmasına rağmen çok daha uygundu. kampanyaları da var sözde fakat pahalı. gerçi bu şehirde anlamadığım bir şekilde her şey çok pahalı:KK47: bu arada seansları uzatmak için olduğunu düşünüyorum düşük atışla başlıyorlar dayanabildiğiniz kadar yüksek atış yaptırın derim:KK51:

Back