O orgucu Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 9 1 86 Nevşehir 29 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi orgucu #1 ACİLLLLLsakarya da en iyi kadın doğum doktoru bayan bildiğiniz varsa lütfen paylaşın?
yaren2007 kızım abla olduuuu Kayıtlı Üye 11 Eylül 2011 31.266 1.085 248 Sakarya 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi orgucu #2 orgucu .!.: acilllllsakarya da en iyi kadın doğum doktoru bayan bildiğiniz varsa lütfen paylaşın? Genişletmek için tıkla... canım adatıp hastanesi sevgi damar küçükazay 6 senedir gidiyorum kızımın yegenimin bi kaç arkadaşımın da benim tavsiyemle dr ları oldu hepimiz cok memnunuz şimdi 9 haftalık hamileyim yine kendisine gidiyorum çok scak guven veren bi doktor
orgucu .!.: acilllllsakarya da en iyi kadın doğum doktoru bayan bildiğiniz varsa lütfen paylaşın? Genişletmek için tıkla... canım adatıp hastanesi sevgi damar küçükazay 6 senedir gidiyorum kızımın yegenimin bi kaç arkadaşımın da benim tavsiyemle dr ları oldu hepimiz cok memnunuz şimdi 9 haftalık hamileyim yine kendisine gidiyorum çok scak guven veren bi doktor