• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya Burun Estetiği

betizmm54

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
157
31
13
29
Arkadaslar sakaryada burun estetiği için önerebileceginiz bir doktor var mı?

ben Gürhan Erkan'a ameliyat oldum 2,5 sene önce
memnunum şekil olarak, tavsiye ederim.

Öncesi sonrası fotoğrafınız var mı özelden atar misiniz? Fiyat nedir? Ve gürhan erkan nerde?

Ömer Öncü'nün ameliyat ettiği bir hastayla da tanıştım burnu şekil olarak güzeldi, memnundu.
İlsun Aka ve eşinin pek burun estetiği ile ilgili duyumunu almadım.
Gürkan Kayabaşoğlu'na ameliyat olan bir arkadaşım da çok memnun.
2500 tl ye ameliyat olmuştum, şu an doktor nerede bilgim yok.

Şuan ne kadardır acaba gürhan erkan beyin fiyati

Kesinlikle gürhan erkan a gitmeyin.. Hastane zaten rezalet ticaret yuvası olmuş. Gözümün önünde daha yeni ameliyatlı insanı ayakta beklettiler iki saat görüşme icin. Para aldık işi bitti havasında sekreterler bile! Doktor da sen niye buraya geldin demedigi kaldı. Ne ameliyat sürecini düzgün anlattı ne yaptığı burunları gösterdi hiçbir şey yapmadan 52 lira bayıldım 5 dakika bile konusturmadi diyebilirim. Sen bir düşün bence gerek yok nedir? KESİNLİKLE GÜRHAN ERKAN'A GİTMEYİN. paranıza yazık.

He birde Gürhan erkanın instagramda yaptığı burunları paylastigi platform yok. Muayene icin gittiginizde dahi daha önce yaptığı burunları göstermiyor. Ben aklımdaki burnu size göstereyim dedim Hayır hayır onun kaşı gözü sen değil aynısı olmayabilir dedi ama ben kızın sadece burnu gözüküyo zaten dedim olsun sen yine de kendini ona endeksleme dedi.. yani burun estetiği için gidiyorsunuz ama adam size ne burun gösteriyor ne de sizin aklınızdakini anlatmaniza izin veriyor. Kesinlikle gitmeyin. 50 liranizi çöpe atın daha iyi

Back