- Konu Sahibi akillibidikk
Fikirlerinize ihtiyacım varrrrrr
Bu sitedeki birçok ürünü inceledim hepsi birbrinden güzel emeği göz nuru bende bu tarz elişiyle uğraşmayı seviyorum en son olarak kendime sakallı kalın ipten halı örmeye karar verdim ama acami oldugum için fikirlerinize ihtiyacım var sorularım
1-tığla mı şile mi öreyim kaç numarayla
2-özellikle ne renk ip tavsiye edersiniz kullandıkça iplerin rengine bir değişiklik oluyormu
3-simli mi tek renk mi birkaç rengi karıştırarak mı örmeliyim
4-bütün mü parça parça mı örmeliyim
5-ve nasıl bir örgü tekniğiyle örmeliyim
6-halı örsem 4metrekareye ne kadar ip kaç kg gider
7-temizliği nasıl oluyor yıkandıktan sonra ipler yatışıyor mı yoksa hala şık duruyormu
8-yatak odası takımı örsem 3 parça kaç metre kare idealdır ve kaç kg gider
9-ipin kg fiyatı ne kadardır
10-tahminime göre sabır isteyen bir örgü olacak sizce değer mi
11- sizin tavsiyeleriniz nelerdir bugün yarın ip almayı düşünüyorum ne kadar zamanda bitir ortalama
Bu sitedeki birçok ürünü inceledim hepsi birbrinden güzel emeği göz nuru bende bu tarz elişiyle uğraşmayı seviyorum en son olarak kendime sakallı kalın ipten halı örmeye karar verdim ama acami oldugum için fikirlerinize ihtiyacım var sorularım
1-tığla mı şile mi öreyim kaç numarayla
2-özellikle ne renk ip tavsiye edersiniz kullandıkça iplerin rengine bir değişiklik oluyormu
3-simli mi tek renk mi birkaç rengi karıştırarak mı örmeliyim
4-bütün mü parça parça mı örmeliyim
5-ve nasıl bir örgü tekniğiyle örmeliyim
6-halı örsem 4metrekareye ne kadar ip kaç kg gider
7-temizliği nasıl oluyor yıkandıktan sonra ipler yatışıyor mı yoksa hala şık duruyormu
8-yatak odası takımı örsem 3 parça kaç metre kare idealdır ve kaç kg gider
9-ipin kg fiyatı ne kadardır
10-tahminime göre sabır isteyen bir örgü olacak sizce değer mi
11- sizin tavsiyeleriniz nelerdir bugün yarın ip almayı düşünüyorum ne kadar zamanda bitir ortalama