- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Ben diod kullandim memnun kalmadim
Aleksandr candelle iyi
Hormonlarınıza baktırdınız mı hiç?
Anladım özellikle pco hastalarında sık görülen bişey tüylwnme problemi o yüzden sormak istedim. Lazer konusunda bi bilgim yok faydasını görürsünüz inş :)Evet baktim az bi yükseklik var ama normal. Dogum kontrol hapi versem diger hormonlarin alt ust oluyo. Gerek yok yan etkisi cok lazer yap dedi doktor
Bildiğim kadaryla lazerin hiç bi türünü yüze onermiyolar. Sonuc almak cok zormuş kimse garanti vermiyo yuze kesin biteceğine dair. Aynı sorunu bende yasyorum henüz bi çözümünü bulamadm. Igenliye başlamıştım3 seans gittim ama cok fazla iz yaptı ve hic azalma incelme olmadı braktm bende
Yok pko lu degilim tesekkur ederimAnladım özellikle pco hastalarında sık görülen bişey tüylwnme problemi o yüzden sormak istedim. Lazer konusunda bi bilgim yok faydasını görürsünüz inş :)
Ben alexandrite candela ile yaptırdım en geç biten bölge 8 seans sürdü hala ufak tefek kalanlar var onun içinde iğneliye gitcem diode orjinal makinamıymış acaba bide ıpl sistemli cihazlar var daha da kötü ediyor eğer asıl diode ise tenin için daha uyumlu.Selam arkadaslar... arkadaslar cenemdeki sakal tarzi tüylerim ve yapmisken biyiklarim beraber lazere basladim 2 seans yaptik dökülmeler var. Vicutda yapiyorum ayni zamanda.. makinamiz buz lazer ütüleme diod a deniyomus.. bayan vicuda kesin sonuclar aliyoruz ama yüz icin aynisini diyemem dedi.. bulundugum yerde lazer cok pahali ve cok merkez yok. Igneli var ama cokk uzakta.. sizce yüz icin hangi makina uygun ? Acaba bayanin makinasi yüze olmuyo ve bunu biliyomu. Yüz icin buz lazer yapim sonuc alan oldumu. Son cikan model degil ama bi önceki modelmis.. biktim sakallardan.. cok üzgünüm..
Ben de yaptırmak istiyorum bakalım iğneli diyorlar ama deneme yaptırdım o yaralarım hiç iyileşmedi dökülene kadar uğraşa uğraşa iz bırakırım ben bilmiyorum beyaz tenliyim kıllarım kalın ve siyah alexandrite önerdiler banaSelam arkadaslar... arkadaslar cenemdeki sakal tarzi tüylerim ve yapmisken biyiklarim beraber lazere basladim 2 seans yaptik dökülmeler var. Vicutda yapiyorum ayni zamanda.. makinamiz buz lazer ütüleme diod a deniyomus.. bayan vicuda kesin sonuclar aliyoruz ama yüz icin aynisini diyemem dedi.. bulundugum yerde lazer cok pahali ve cok merkez yok. Igneli var ama cokk uzakta.. sizce yüz icin hangi makina uygun ? Acaba bayanin makinasi yüze olmuyo ve bunu biliyomu. Yüz icin buz lazer yapim sonuc alan oldumu. Son cikan model degil ama bi önceki modelmis.. biktim sakallardan.. cok üzgünüm..
Ben favori bölgeme diode yaptırdım hem çok bi acısı yok jel falan sürdüğü için hem de 2.seansımı da yaptırdım ve şuan yok gibiSelam arkadaslar... arkadaslar cenemdeki sakal tarzi tüylerim ve yapmisken biyiklarim beraber lazere basladim 2 seans yaptik dökülmeler var. Vicutda yapiyorum ayni zamanda.. makinamiz buz lazer ütüleme diod a deniyomus.. bayan vicuda kesin sonuclar aliyoruz ama yüz icin aynisini diyemem dedi.. bulundugum yerde lazer cok pahali ve cok merkez yok. Igneli var ama cokk uzakta.. sizce yüz icin hangi makina uygun ? Acaba bayanin makinasi yüze olmuyo ve bunu biliyomu. Yüz icin buz lazer yapim sonuc alan oldumu. Son cikan model degil ama bi önceki modelmis.. biktim sakallardan.. cok üzgünüm..
Ben alexandrite candela ile yaptırdım en geç biten bölge 8 seans sürdü hala ufak tefek kalanlar var onun içinde iğneliye gitcem diode orjinal makinamıymış acaba bide ıpl sistemli cihazlar var daha da kötü ediyor eğer asıl diode ise tenin için daha uyumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?