• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon sakallarimm :(((

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Selam arkadaslar... arkadaslar cenemdeki sakal tarzi tüylerim ve yapmisken biyiklarim beraber lazere basladim 2 seans yaptik dökülmeler var. Vicutda yapiyorum ayni zamanda.. makinamiz buz lazer ütüleme diod a deniyomus.. bayan vicuda kesin sonuclar aliyoruz ama yüz icin aynisini diyemem dedi.. bulundugum yerde lazer cok pahali ve cok merkez yok. Igneli var ama cokk uzakta.. sizce yüz icin hangi makina uygun ? Acaba bayanin makinasi yüze olmuyo ve bunu biliyomu. Yüz icin buz lazer yapim sonuc alan oldumu. Son cikan model degil ama bi önceki modelmis.. biktim sakallardan.. cok üzgünüm..

Bildiğim kadaryla lazerin hiç bi türünü yüze onermiyolar. Sonuc almak cok zormuş kimse garanti vermiyo yuze kesin biteceğine dair. Aynı sorunu bende yasyorum henüz bi çözümünü bulamadm. Igenliye başlamıştım3 seans gittim ama cok fazla iz yaptı ve hic azalma incelme olmadı braktm bende

Evet baktim az bi yükseklik var ama normal. Dogum kontrol hapi versem diger hormonlarin alt ust oluyo. Gerek yok yan etkisi cok lazer yap dedi doktor
Anladım özellikle pco hastalarında sık görülen bişey tüylwnme problemi o yüzden sormak istedim. Lazer konusunda bi bilgim yok faydasını görürsünüz inş :)

Bildiğim kadaryla lazerin hiç bi türünü yüze onermiyolar. Sonuc almak cok zormuş kimse garanti vermiyo yuze kesin biteceğine dair. Aynı sorunu bende yasyorum henüz bi çözümünü bulamadm. Igenliye başlamıştım3 seans gittim ama cok fazla iz yaptı ve hic azalma incelme olmadı braktm bende

Ama cok kötü görünümü var ne yapcaz böyle

Gecmis olsun. Yuze lazer onermiyorlar. Oncesinde yuzume photo epilasyon yaptirmistim ince tuyleri de uyarmıştı. Yuzumdekileri igneli epilasyonla bitirdim. Oturdugum sehirden İzmir'e gitmistim sirf igneli epilasyon yaptirmak icin. Yapan kisi uzman olmazsa iz ve leke kalabiliyor. Igneli epilasyon kesin cozum. Lazerle sonuc alamazsanız igneliyi deneyin.

Selam arkadaslar... arkadaslar cenemdeki sakal tarzi tüylerim ve yapmisken biyiklarim beraber lazere basladim 2 seans yaptik dökülmeler var. Vicutda yapiyorum ayni zamanda.. makinamiz buz lazer ütüleme diod a deniyomus.. bayan vicuda kesin sonuclar aliyoruz ama yüz icin aynisini diyemem dedi.. bulundugum yerde lazer cok pahali ve cok merkez yok. Igneli var ama cokk uzakta.. sizce yüz icin hangi makina uygun ? Acaba bayanin makinasi yüze olmuyo ve bunu biliyomu. Yüz icin buz lazer yapim sonuc alan oldumu. Son cikan model degil ama bi önceki modelmis.. biktim sakallardan.. cok üzgünüm..
Ben alexandrite candela ile yaptırdım en geç biten bölge 8 seans sürdü hala ufak tefek kalanlar var onun içinde iğneliye gitcem diode orjinal makinamıymış acaba bide ıpl sistemli cihazlar var daha da kötü ediyor eğer asıl diode ise tenin için daha uyumlu.

Ben de yaptırmak istiyorum bakalım iğneli diyorlar ama deneme yaptırdım o yaralarım hiç iyileşmedi dökülene kadar uğraşa uğraşa iz bırakırım ben bilmiyorum beyaz tenliyim kıllarım kalın ve siyah alexandrite önerdiler bana

Sana 4-5 yıllık tecrübemi yazayım.
Bildiğin erkek sakalı gibi sakalım vardı. Lisedeyken 2 haftada bir kuaföre ağdaya gidiyordum.
Aile bu konularda bilgisiz ve ilgisiz olunca lazerden bi haberdik haliyle.
Üniversiteye başladıktan 2 yıl sonra Alexandrite ile lazere başladım. 7 seansta incelme oldu, bayağı oldu hem de ama artık kar etmemeye başladı. Değiştirdim.

Diyot lazere gittim, uyguna yapıyordu ama gittiğim yer çok ilgisizdi. Ben de seanslara gitmemeye başladım. 1-2 sene böyle devam etti. Kar etmedi. Param olmadığı için yerimi de değiştiremedim.

Çalışmaya başlayınca, cildiye doktoruna gitmeye başladım, tüyleri analiz etti ve 6-7 seans da ona gittim, o da diyottu. İyi geldi ve çok daha inceldiler ama doktorum çok pahalıydı. Sadece yüze 150 TL alıyordu. Derken ben tüm vücut da gitmek istedim ama sadece genitale 340 TL sözde indirimli fiyat verdi.

Bunun üzerine buradaki özel hastaneleri araştırmaya başladım ve yine özellikle diyot lazere başka bir yere başladım. Yüze ara verdim biraz, şu an yine sert hafif açık renk çıkıyorlar ama erkeklerin kullandığı kısaltma makinesiyle kısaltıyorum, vücut için 450 TL veriyorum, koltuk altı, tam bacak ve genital bölge.

Demem o ki gitmediğim lazer almadı, yüz kılları kesinlikle bitmiyor. Ara ara da olsa sürekli gidiyorsun. Alexandrite çok kalın kıllara etki ediyor, inceldikten sonra bir faydası yok. Endokrinolojiye de gittim bu arada 2 farklı hap kullandım biri aldactone idi diğerinin adını hatırlayamadım. 2-3 yıl onları kullandığım halde bir şey olmadı. Hormonlarım da gayet iyiydi, hiçbir sorun yoktu.

Başka bir arkadaşım şu an Alexandriteye gidiyor genital için oldukça faydalı diyor.
Ben de şu an diyot lazere gidiyorum ve henüz yeni hastanede ilk seansım olmasına rağmen hem bayağı dökülme oldu hem de renk değişme olmasa da daha ince çıkmaya başladılar.
Başladığım hastanedeki kadın bana 3-4 seans müsaade et eğer kar görmezsen değiştirirsin dedi.
Ben de güveniyorum şu an ve deneyeceğim.
Umarım bir sorun olmaz ve devam ederim. Eğer sorun olursa da ben Alexandrite'ye giderim.
Kıl yapısında, insan bünyesinden tutun da yediğiniz içtiğinize, kilonuza kadar etki ediyor.
Bana zayıfla demişti endokrin doktorum misal. Herkeste aynı etkiyi göstermesini beklemeyelim ve biraz da sabırlı olalım.

9 Haziran'da 2. seans var, sonrasındaki değişimleri de istersen paylaşırım.

İğneli için not düşmek istiyorum. Önce diğer makinelerle kılları inceltmeden gitmeyin diyorlar.
İş yerinde bir abla gitmiş zamanında ve çok belli oluyor, yüzü delik delik.
İyi bir yere yaptırmanız çok önemli ayrıca.

Ben favori bölgeme diode yaptırdım hem çok bi acısı yok jel falan sürdüğü için hem de 2.seansımı da yaptırdım ve şuan yok gibi

Ben alexandrite candela ile yaptırdım en geç biten bölge 8 seans sürdü hala ufak tefek kalanlar var onun içinde iğneliye gitcem diode orjinal makinamıymış acaba bide ıpl sistemli cihazlar var daha da kötü ediyor eğer asıl diode ise tenin için daha uyumlu.

Merhaba yazınızın üzerinden geçmiş ama sizin yüzünüzdeki kulların kalınlığı nasıldı benimki normal kadınlardan kalın erkeklerden inceydi karşılıklı dursak mesela farkedilir derecedeydi banada bıyık ve çene altıma candela alexandrite yapıyorlar(daha ilk seansa girdim) tereddütte kaldım bazıları kalınlaşır yayılır çoğalır demişler korktum sizin nasıldı?

Back