bana bu perdeyi yapanlar yardım edebilirmi lütfen korniş takılacakmı takılacaksa nasıl takılacak lütfen püf noktalarını falan yazsın biri bana..birde ne kadar ip gidiyor ve maliyeti ne kadar olur..kilo işi mi alıcam yumak şeklindemi hani tek tek satılanlardan..lütefn yardım edin yaa çok istiyorum yapmak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgü sakallı ipten perde yapıcam yardıma ihtiyacım var
- Konu Sahibi able210
- Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben kilolayla satılanlardan aldım
yatak odam için yapacam
yapacağın yeri ölç ip satan kişiler aşağı yukarı biliyorlar kaç kilo gideceğini
ip seçeneği ise sana kalmış ben beyaz düşünüyordum gittim kiloluk beyaz böyle istündeki ipleri hafif simli bişey aldım
bir sürü ip seçeneği varki zaten gittiğinde bakar birini beğenirsin
kornişe gelince işlerken takabileceğin kornişlerde var sonradan takabileceğinde
önemli olan sen önce evde nereye yapacağına ve hangi renk yapacağına karar ver
sonra netten sakallı ip perde diye araştır bir model bul kendine geriye
oturup işlemek kalıyo
yatak odam için yapacam
ip seçeneği ise sana kalmış ben beyaz düşünüyordum gittim kiloluk beyaz böyle istündeki ipleri hafif simli bişey aldım
oturup işlemek kalıyo
ben kilolayla satılanlardan aldım
yatak odam için yapacam
oturup işlemek kalıyo
saol canım ben rengine falan karar verdim sadece yapılışı hakkında bazı sorularım vardı korniş konusunuda okudum sitede sonradan takılanlar varmış öle yaparım fiyatını sorumuştum bir kilo ip 25 tl yazmışlar burda o sıkıntı yapıcak bana ama zamanla alıcam artık
saol canım ben rengine falan karar verdim sadece yapılışı hakkında bazı sorularım vardı korniş konusunuda okudum sitede sonradan takılanlar varmış öle yaparım fiyatını sorumuştum bir kilo ip 25 tl yazmışlar burda o sıkıntı yapıcak bana ama zamanla alıcam artık
evet canım benim yatak odamda 4 tane pencere var 1 tanesi 1 mt cıvarında
yani aşağı yukarı 4 metre genişliğinde satıcı bana en az 3 kilo gider dedi
ben sadece ipe 75 tl vermiştim
birde ben kristal renk boncuklar aldım perdenin alt tarafına takacam birkaç tane şık görünsün diye
toplam harcamam bana 100 e maloldu diyebilirim
evet canım benim yatak odamda 4 tane pencere var 1 tanesi 1 mt cıvarında
yani aşağı yukarı 4 metre genişliğinde satıcı bana en az 3 kilo gider dedi
ben sadece ipe 75 tl vermiştim
birde ben kristal renk boncuklar aldım perdenin alt tarafına takacam birkaç tane şık görünsün diye
toplam harcamam bana 100 e maloldu diyebilirim
ooooooo inanamıyorum yaa asla okadar veremem ben sanki burda 1 kilo yetiyo diye okumuştum ya bizim oda da bi tane cam var ama daha ölçmedim senin 4 pencere olduğu için öle çok tutmuştur bende bugün sordum simli sakallı ip 25 tl miş..simsiz 17 diydi galiba biraz zaman geçsin alıcam inşallah yapabilirim canım bende boncuk takıcam uçlarına bide aralarına sim ipi taksammı sence abartı olurmu
ooooooo inanamıyorum yaa asla okadar veremem ben sanki burda 1 kilo yetiyo diye okumuştum ya bizim oda da bi tane cam var ama daha ölçmedim senin 4 pencere olduğu için öle çok tutmuştur bende bugün sordum simli sakallı ip 25 tl miş..simsiz 17 diydi galiba biraz zaman geçsin alıcam inşallah yapabilirim canım bende boncuk takıcam uçlarına bide aralarına sim ipi taksammı sence abartı olurmu
yapacağın odada ne renkler var uyarsa neden olmasınki simli ip aralarında hoş durur
benim yatak odam beyaz ve bordo ağırlıklı çok abartılı değil sade
o yüzden ben biraz renk katsın diye simli ip aldım
yapınca sizde yaptıklarınızı koyarmısınız çok güzelmiş :)))
yapacağın odada ne renkler var uyarsa neden olmasınki simli ip aralarında hoş durur
benim yatak odam beyaz ve bordo ağırlıklı çok abartılı değil sade
o yüzden ben biraz renk katsın diye simli ip aldım
kırmızılı kremli yatak odam aynalar falan....
çok şık gerçekten
- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
evet arkadaşım yaptım mutfagıma güzel oldu resmini paylaşırım
yapacaksan önçe boy ve sonra en ölcülerini al üstüne yani kornişe takacağın yeri önce makrebe ipiyle örüyorsun tarabzan olarak eğer korniş değilde rustikle kullanacaksan halkalar var ona gecirip yapabilirsin resmini bulayım eklerim buraya oldu
yapacaksan önçe boy ve sonra en ölcülerini al üstüne yani kornişe takacağın yeri önce makrebe ipiyle örüyorsun tarabzan olarak eğer korniş değilde rustikle kullanacaksan halkalar var ona gecirip yapabilirsin resmini bulayım eklerim buraya oldu
evet arkadaşım yaptım mutfagıma güzel oldu resmini paylaşırım
hemen resim bekliyorum canım çok merak ettim
ben daha ip bile almadım
kardeşime kızıpta
şimdi yaz geldi benim odaya taşındı
mahfetti heryeri saçma saçma dolaplar getirdi
bide kendisi çok dağınıktır
o toplu odamı şimdi neler götürüyor artık tahmin edersin
sırf sinirime perde olayını pırakacam galiba ama sen yinede resim ekle
- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
çok şık gerçekten
arkadaşım işte perdem
http://img57.imageshack.us/img57/6895/cimg2008pn4.jpg
http://img57.imageshack.us/img57/4432/cimg2010er8.jpg
çok güzel olmuş canım eline sağlık
kaç metre cama yaptın ve kaç kilo gitti
ben az önce ölçtüm 2 küsür metre çıktı
kaç kilo ip gider sence
bana bu perdeyi yapanlar yardım edebilirmi lütfen korniş takılacakmı takılacaksa nasıl takılacak lütfen püf noktalarını falan yazsın biri bana..birde ne kadar ip gidiyor ve maliyeti ne kadar olur..kilo işi mi alıcam yumak şeklindemi hani tek tek satılanlardan..lütefn yardım edin yaa çok istiyorum yapmak
sakallı ip kilo ve gr işi satılıyor istnbulda ortalama 100gr ı 1.20 tl ile 1.50 tl arasında değişiyor ama fikrimce sakallı ipten perde hiç hoş durmuyor ben de yapıcaktım tuhafiyeye gittim kadın da dedi aba gibi duruyor camda çok kaba dedi bn de koza(dut) ipten yaptım daha dorusu yarım hala camın biri bitti bugün denemek için astım süper duruyordu annem de şaşırdı bnm yaptığıma inanamadı :) :) ck beğendi..
bn vanda oturuyorum ve burda o ipten kilo işi satılmıyo bnde yumak olarak aldım biri bana yardimci olabilirmi sipariş edebilceğim bi internet sitesi varmııı :26:
- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- 93