• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakal dönmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pamuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

Pamuk

Ziyaretçi
benim sevgili sevgilimin cildi çok hassas. zavallım artık traş bile olmak istemiyor bu derdi yüzünden.

şöyle ki;

çene altında boynun bir kısmına kadar geliyor ya sakallar erkeklerde, işte o bittiği noktada en çok olmak üzere sakallar içten yürüyor. berber her seferinde teker teker çıkartıyor ama, oralar sürekli kabarıyor, kırmızı kırmızı duruyor ve acıyor... tekrar traş oluncada tahriş oluyor.

kocası, babası, sevgilisi, abisi, kardeşi böyle bi durum yaşamış olup da buna çözüm bulmuş olan varsa yöntem söyleyebilirmi bana... yeni olmadı bu bu arada, hep vardı aynı sorun ama son zamanlarda daha çok rahatsız oluyor artık...

valla canım babamın da aynı sorunu var.çözüö bulan varsa banada dönsün.

Kızlar benım abımde aynı sorun var facebokta bir reklamda mavi şişesı olan bır urun gorup aldı kullandı 4 gun sonra yuzde doksanı gectı ancak bıraktıktan bır hafta sonra eskı hılne gelıyormus urunun adını soylemıyorum sonra reklam yapıyor bu urunlerı satıyor dıyorlar!

valla ben sevgilimde gördükçe cımbızla alıyorum onları şimdilik bende bi çözüm bulamadım

Back