Şakak dolgusu(Temporal dolgu) vs Kaş kaldırma botoksu

WitchHazel

🍅🫑🍆
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
36
64
3
30a merhaba dememle ufak tefek işlemlere başladım. Şimdi hedefim göz çevremi kaşlarımla hafif kaldırıp daha dinç göstermek. Botoksla kaş ucu kaldırmayı düşünüyorum yarım cm kadar kalkacağını söylüyorlar.

Yalnız şakak dolgusu da önerdiler muayenede, emin olamadım yaptırmalı mıyım? Şakak bölgem eksik biraz, lazım gibi. Yaptırmak ileriki süreçte sıkıntı yaratır mı? Göz altı dolgusu artık önerilmiyor mesela. Hem botoks hem dolgu da yaptıramam iyi bir yerde yaptırmak maliyeti çok arttırıyor.
Sanırım botoksu tercih edeceğim.

Kaş kaldırma botoksu veya şakak dolgusu tecrübe edenlerin yorumlarını bekliyorum.

konuyla çok bağlantısı yok belki ama evet göz altı önerilmediğini ben de duydum ama nedenini bir türlü anlamadım, siz biliyor musunuz

konuyla çok bağlantısı yok belki ama evet göz altı önerilmediğini ben de duydum ama nedenini bir türlü anlamadım, siz biliyor musunuz
evet güvendiğim bir doktora sormuştum, o bölge dolguyu uzun yıllar tutuyor ve bir zaman sonra su toplayıp şişip aşağı bölgeye inebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…