Şakak damar atması :S :S

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
arkadaslar mrb çok sinirlenince ve üzülünce son dönemlerde başım siddetli agrıyor sıcak basıor ve göz hızası sakaklarımda dokundugumda hissebileceğim siddetle damar atıor kan pompalar gibi benım gibi şikayetleri olan arkadaslar var mı acil cvp beklıorummm yarın doktora gidicem :S

Aynısı bendede oluyordu doktora gittim psikolojik dediler bir ilaç verdi. Evet ağrılarım kesildi ama yinede inanmış değilim aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bendede oluyordu doktora gittim psikolojik dediler bir ilaç verdi. Evet ağrılarım kesildi ama yinede inanmış değilim aslında.
ikiside

banada pskolojk olabilir dediler ama .çok aglarsam sinirlenirsem devam edior geçemedi migren olabiiilir :S benimkiside

benim migrenden oluyordu acaba seninkide bu yüzden mi:S

olabilir valla :S doktor psikolij dddi psikolog ama norolojide beni kulak buruna yönlendirdi :S bıktım hastaneleri sevimıorum kımse sevmıor biliyorum ama bakalım artık allaha sükür azaldı tekrarlarsa yine gidicem

benim yüksek tansiyon rahatsızlığım var, tansiyonum yükselince şakaklarımda damarlar atıyor ve başımın arkası enseye doğru çok ağrıyor

seninde böyle şikayetlerin olduğunda tansiyonunu bir ölçtür istersen

aaa cnmmm olabilir son 8 aydır tansiyon çıktı bende bir sabah uyandım dünyam kararmış :S ölçtüm tavan yapmıştı tuzlu yememeye çalışıorum saol cnmmm bunu hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…