Bir siteden bana bu kampanyayı haber veren bir mail geldi. Amacım reklam filan değil tabi yanlış anlaşılmasın. Sadece bu kadar ucuza olabilir mi gerçekten diye merak ettim.. Bikini bölgesi ve koltukaltı için 5 seansı 300'den 98'e inmişler aklımda sorular oluştu tabi acaba seansları bu farkı kapamak için uzatırlar mı diye.. Oturduğum yere de bayağı uzakta kalıyor yeri. Daha önce hiç lazer epilasyon yaptırmadım o yüzden de emin olamadım bu kampanyadan.. siz ne düşünüyorsunuz?? Bu arada kampanya yarın btiyor.
bu arada sanırım cihazları IPL.. bu cihaz pek sonuç vermiyomuş diye duydum ama bikini bölgesinde işe yarar mı acaba? azalsa bile razıyım yani:))görüşlerinizi bekliyorum...
bahsettiginiz guzellik merkezine dun gittim. birkaç gun once yine aynı siteden kampanya ile aldıgım zayıflama kavitasyon uygulaması için. is yerime çok yakın biryer ver sirketten birkaç arkadasımında oraya gittiini orda firma sahibi hanımla konusunca anladım.
ve bugun çıkacak olan kampanyadan bahsetti ama fiyat soylemedi yarın gorursunuz maili gelince dedi
rakam çıktı cidden 95 tl ama hangi cihazla yapacaklar bilmiyorum dun ben merkezi gezdim hem alexsandrite hem ipl cihazları var ama aktif olarak alex kullanıyoruz ipl pek kullanılmıyor dedi bayan.
kampanya dogru fiyat normaled fiyatları 250 tl yazıyor bana verilen brosurde burda 300 den dusmus gorunuyor bir o yanlıs. onun dısındakiler dogru
ama 250 tl bitene kadar garantili merkezde. bu siteden aldıgınız cek ile sadece 5 seans arada boylebir fark var. iyi dusunmek gerek ben acıkcası tum vucut baslamayı dusunuyorums onbaharda ondan bu cek den satın almıyorum
baska sorunuz varsa merkezle ilgili yanıtlarım
çok teşekkürler açıklamalarınız için. ben de kampanya işine pek sıcak bakmadım açıkçası. başka bi yerde daha böyle bir kampanya var ama ben kışı bekleyeceğim sanırım..
5 seans,,bi de başka kampanyalar da geldi mail adresime bu ara çoğu güzellik salonu kampanya yapmış. ilp makinası kullanan bi yerde de bitene kdr kampanyası vardı ve 100 lira gibi bişeydi ama güvenemedim sonuçta hem makinanın şöhreti iyi değil hem de bu merkezlere çok güven olmuyor iyi araştırmak lazım atlamıyım hemen ddm ben de:1rolleyes:
kıslar alex de yapmalarını isteyin..ve makinenin ayarını düşürüp daha erken çıkmasına neden oluyolar.canınız çok tatlı değilse dayanabildiğinz kadr derecesini artirin