sahurda zayıflama kuru

spordan haric hicbir kurun göbek gölgesini inceltigini düsünmüyorum zirra sporla bile iki günde erimiyor o göbek

Sakin pul biber yemeyin sakin. Pul biber kadar düşman bir baharat yok. Cok ama cok zararli. Cunku piyasadaki pul biberlerin nerdeyse hepsine tugla tozu katiyorlar. Cok zararli aman dikkat. .

Sakin pul biber yemeyin sakin. Pul biber kadar düşman bir baharat yok. Cok ama cok zararli. Cunku piyasadaki pul biberlerin nerdeyse hepsine tugla tozu katiyorlar. Cok zararli aman dikkat. .

Bende sinavlardan, isten ve ramazandan dolayi spora ara verdim mecburen
çok haklısınız bilgece hanım ama babam pul biber aşığı,olduğu için artık hangisinin hakiki hangisi tuğla tozu anlıyor o konuda rabbime şukur benim sıkıntım yok ..

şuan iş yerinde sporun alasını yaptığımı duşuyorum 4 saat içinde 15 kat inip çıkmak nedir :p

sahurda sut icin yogurt yiyin birde yumurta hic acikmiyorsunuz ve kilo vermeyede yardimci oluyordur diye dusunuyorum.

sahurda sut icin yogurt yiyin birde yumurta hic acikmiyorsunuz ve kilo vermeyede yardimci oluyordur diye dusunuyorum.
evde yulaf var onu sütle tüketerek kullanabilrim :) ama kürü de yapacağım dun tadı çok hoşuma gitti :KK70: 9 buçukta yatacak kadar yorulduğum günler yatmadan diğer zamanlarda suyumu içer onu yer onunla niyet ederim :)

evde yulaf var onu sütle tüketerek kullanabilrim :) ama kürü de yapacağım dun tadı çok hoşuma gitti :KK70: 9 buçukta yatacak kadar yorulduğum günler yatmadan diğer zamanlarda suyumu içer onu yer onunla niyet ederim :)
Kürü ara ogün olarak tuketebilirsiniz. Sahurda 1 bardak sutte olsa icin bence.

X