- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
kuzenin düğünü var ondan sonra tatile gidebilirim o var :)tam kalayı basıyordum zayıflamak için mi oruç tutuyosun diye ki kürü soruyormuşsun..
öncelikle hayırdır bayrama söz nişan düğün mü var ne bu acele
sahurdan sonra ye yat bence.
O kür neymiş bana da söyleyin
evet evet o kur dun 12 de yedim şuan iyiyim :) ama ne zaman yenmeli kafam karışıkBahsettiğiniz kür şu pul biberli, limonlu, yoğurtlu olan mı ? Şayet öyleyse pul biber, oruç tutarken midenizi rahatsız edebilir..
İşe yarıyor mu ciddenevet evet o kur dun 12 de yedim şuan iyiyim :) ama ne zaman yenmeli kafam karışıklimon pul biber yoğurt
Metobolizmayı hızlandırıyor işteo kürü yapacağına iftarda yediğin şeylerden kıssan daha faydalı olur. en azından realist bir yaklaşım olur. pul biber metabolizmayı hızlandırması dışında nasıl yardım etsin ki sana?
Benim erkek arkadaşım uyguluyordu o kürü oradan biliyorum. Geceleri yatmadan önce hazırlayıp yerdi. Ancak ramazandan önce yaptı ve oruç tutmadığı halde gün içinde midesine ağrılar, kramplar giriyordu. Bu yüzden oruç tutarken önermiyorum tatlım. Miden 1 gün 2 gün 3 gün kaldırsa da sonrasını kaldırmaz gibime geliyor. Bu işi oruçsuz olduğun günlere saklamanı tavsiye ediyorum.evet evet o kur dun 12 de yedim şuan iyiyim :) ama ne zaman yenmeli kafam karışıklimon pul biber yoğurt
o kürü yapacağına iftarda yediğin şeylerden kıssan daha faydalı olur. en azından realist bir yaklaşım olur. pul biber metabolizmayı hızlandırması dışında nasıl yardım etsin ki sana?
ortak oluruzbende yapçammmm
sen iftarda tatlıları löp löp ye sonra metabolizma hızlanmasından bahsetMetobolizmayı hızlandırıyor işte
iyide benim derdim bu ben kendime zayıflamak,için kur aramıyorum bu konuyu kendime dert yaptım akıl danışıyorumKonu yanlis yere acilmis.
bunyeye bağlı canımİşe yarıyor mu cidden
ahahaha aynensen iftarda tatlıları löp löp ye sonra metabolizma hızlanmasından bahset
Yok yokk ben tatlı yermiyim hiçççsen iftarda tatlıları löp löp ye sonra metabolizma hızlanmasından bahset
hiç tövbe tövbeYok yokk ben tatlı yermiyim hiççç
iyide benim derdim bu ben kendime zayıflamak,için kur aramıyorum bu konuyu kendime dert yaptım akıl danışıyorum