sahurda zayıflama kuru

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
bu göbek bölgesini eritmek için kullanılan yoğurt kurunu sahurda sahurdan sonra yesem bir şey olur mu ? Zaten yaz stajı yaptığım,için akşam 18:30 a kadar işteyim aşırı derecede çok merdiven inip çıkıyorum ama ramazana kadar da kilo vermem gerek bunun için ya iftardan sonra yiyeceğim saat 10-11 de yatıp 2:30 da kalkıyorum yada önce sahur yemeğini yiyip üstüne o kuru yiyeceğim sizce hangisi dun yatmadan yedim şuan pek kotu hissetmiyorum

tam kalayı basıyordum zayıflamak için mi oruç tutuyosun diye ki kürü soruyormuşsun..
öncelikle hayırdır bayrama söz nişan düğün mü var ne bu acele
sahurdan sonra ye yat bence.

Bahsettiğiniz kür şu pul biberli, limonlu, yoğurtlu olan mı ? Şayet öyleyse pul biber, oruç tutarken midenizi rahatsız edebilir..

o kürü yapacağına iftarda yediğin şeylerden kıssan daha faydalı olur. en azından realist bir yaklaşım olur. pul biber metabolizmayı hızlandırması dışında nasıl yardım etsin ki sana?

evet evet o kur dun 12 de yedim şuan iyiyim :) ama ne zaman yenmeli kafam karışık limon pul biber yoğurt
Benim erkek arkadaşım uyguluyordu o kürü oradan biliyorum. Geceleri yatmadan önce hazırlayıp yerdi. Ancak ramazandan önce yaptı ve oruç tutmadığı halde gün içinde midesine ağrılar, kramplar giriyordu. Bu yüzden oruç tutarken önermiyorum tatlım. Miden 1 gün 2 gün 3 gün kaldırsa da sonrasını kaldırmaz gibime geliyor. Bu işi oruçsuz olduğun günlere saklamanı tavsiye ediyorum.

o kürü yapacağına iftarda yediğin şeylerden kıssan daha faydalı olur. en azından realist bir yaklaşım olur. pul biber metabolizmayı hızlandırması dışında nasıl yardım etsin ki sana?
bende yapçammmm
ortak oluruz
normalde de pul biber yiyorum bünyem alışkın ona zaten sadece bir çay kaşığı pul biber var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…