• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahura kadar ev işi yapan komşu.

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
Arkadaşlar günaydın. Benim sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi komşu sorunu. Alt komşu gece 3 e kadar oturur, hadi ramazan vakti sahuru bekliyordur diyeceğim ama insan sahuru daha sessiz bir şekilde de bekleyebilir. Tam uykuya dalıyorum. Gümmm kapılar örtürülür. Uyanırım yine zar zor dalarım yine gümmm çatt kütt dolapların çekmecelerin sesi gelir. Kadın tek yaşıyor. 40 yaşlarında. Ee ben de gece 3 gibi sahura kalkıcam ama uyutmuyor ki. İnanın işe 3 saatlik uykuyla geldim. Kibarca uyarın diyeceksiniz de işe yarayacağını sanmıyorum. Daha öncede komşu gürültü sorunu çok çektim. Kibarca uyardım ama inadına yine yaptılar. Valla ben de sabah erken kalktım üşenmedim, spor için kullandığım dambılları bir bir yere düşürdüm. Madem beni uyutmadı sabah da o uyumasın diye. Ama tabi işe gelince ben, ses kesildi şimdi mışıl mışıl uyuyordur :( Öyle işte yapıcak pek fazla bişey yok ama sadece içimi döktüm.

Yattığınız odayı değiştirseniz bir süreliğine. Bu kabalığı yapan insanın, uyarıdan anlayacağını sanmıyorum

uyarmaktan başka çareniz yok belki çok ses olduğunu düşünmüyordur.
baktınız devam ediyorsa bu sefer sizde işe giderken aşırı ses yapın kalksın :)

Arkadaşlar günaydın. Benim sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi komşu sorunu. Alt komşu gece 3 e kadar oturur, hadi ramazan vakti sahuru bekliyordur diyeceğim ama insan sahuru daha sessiz bir şekilde de bekleyebilir. Tam uykuya dalıyorum. Gümmm kapılar örtürülür. Uyanırım yine zar zor dalarım yine gümmm çatt kütt dolapların çekmecelerin sesi gelir. Kadın tek yaşıyor. 40 yaşlarında. Ee ben de gece 3 gibi sahura kalkıcam ama uyutmuyor ki. İnanın işe 3 saatlik uykuyla geldim. Kibarca uyarın diyeceksiniz de işe yarayacağını sanmıyorum. Daha öncede komşu gürültü sorunu çok çektim. Kibarca uyardım ama inadına yine yaptılar. Valla ben de sabah erken kalktım üşenmedim, spor için kullandığım dambılları bir bir yere düşürdüm. Madem beni uyutmadı sabah da o uyumasın diye. Ama tabi işe gelince ben, ses kesildi şimdi mışıl mışıl uyuyordur :KK43: Öyle işte yapıcak pek fazla bişey yok ama sadece içimi döktüm.
İşe giderken tv yi açık bırakın :halay:

Merhaba joli_joli bende de çok benzer sıkıntılar var aynen sizin gibiyim bende, bunu yaşayan tek benim sanardım ☹️

Back