Uzaklaşma fazla bendenuzaklardaydım aretim
Ne yokmuş kukrişim çay salçamıVallahi yok aretim
İşte canım, onlara 17 gün vurmadıEşin evdemi canım.
Yok evvosum ya bir el emojisi var ya filiz ile Jenna da var yaso ile bende yokNe yokmuş kukrişim çay salçamı
Benimkide çalışacak ama saatler kısaldı erkek evde oluncada iyice daralıyor insan boşver iyi olsunlarda çalışsınlar zaten kimse kalmadı göçtü çoğu tehlikede yokİşte canım, onlara 17 gün vurmadı
Anağmmm o bende de yokyaYok evvosum ya bir el emojisi var ya filiz ile Jenna da var yaso ile bende yok
Sende de yokmuş
Dedim ya, yokSende de yokmuş
Benim göz yaşımda yanlış tarafta zaten ne bekliyorsamDedim ya, yok
Aynen canım bak yok yok
Canım çok geçmiş olsun Rabbim ferahlık versin inşallahAy ben de yapamayacağım galiba. Biz de olaylar bitmiyor. Artık hayat 2 gün falan dursa da bir dinlensek mi neee...
Dün de çocuğumun sırtına kene yapışmış koştur koştur acile gittik oradan iftara yetiştik. Duş aldır, nazını gider, oyun oyna, uyut derken vakit gitti yine. Bir de arkadaşımın bebeği anjiyo oldu yine sonucu çok iyi değil, kuzenimin sonucu kanser çıkmış acil amelliyat olması lazımmış. Bugün gazatede okudum bakan açıklama yapmış elimizdeki aşı çok az kalmış, gerisi Haziran'da anca gelirmiş. Her şey üst üste geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
O zaman o ele yasak gelsinAynen canım bak yok yokEki Görüntüle 2837736
Bencede evvosum bu haksızlıkO zaman o ele yasak gelsin
Kalbim seninleUzaklaşma fazla benden
CanımmKalbim seninle❤
Çok enteresan aretimVallahi yok aretim
Kaygılıyım sürekliBende yeni farkına vardım galiba depresyona girmiş olabilirim çünkü öyle hissediyorum