- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
8 17ye kadar acikmis canimAile hekimlikleri açık mı acaba?
UmarimAile hekimlikleri açık mı acaba?
Bu gece uyuyamadım hiç, sabah da eşime alarm ile zor uyandım. Uykusuzluktan olabilir canımGeçmiş olsun yasom sana ne oldu
Mesafe sıfır,çok korkuncmaalesef... dün avm'ye gittik flo'dan bana ayakkabı tabanlığı almaya. koton'un önünden geçtik. aklım durdu. her şeyde %50 indirim varmış. nasıl desem?.. kasadan avm bahçesine kadar kuyruk vardı. kuyrukta en az 80-90 kişi vardır. belki de daha fazla çünkü arada duvardan göremediğim yerler vardı. millet şaşırmış. koşa koşa kaçtık.
Yaaaa çarsamba zaten öylekiBir ara Fomara'dan geçtim,sırf kafa ,Çarşamba zaten herkes disarda,onlara virüs yok E Elif_EylulSalı ve Çarsamba pazarına bir git bizimkiler yok,hepsi malum misafirler
Sağol canım :)Ne oldu bilmiyorum ama gecmis olsun
3 gündür komaliktim,bu sabah uyudum şükür,içten içe bu kapanma psikolojimizi etkiledi bence cancagizimBu gece uyuyamadım hiç, sabah da eşime alarm ile zor uyandım. Uykusuzluktan olabilir canım
Resmen istilaYaaaa çarsamba zaten öyleki
Böyle insanlar sorumsuz ölsün ozamanmaalesef... dün avm'ye gittik flo'dan bana ayakkabı tabanlığı almaya. koton'un önünden geçtik. aklım durdu. her şeyde %50 indirim varmış. nasıl desem?.. kasadan avm bahçesine kadar kuyruk vardı. kuyrukta en az 80-90 kişi vardır. belki de daha fazla çünkü arada duvardan göremediğim yerler vardı. millet şaşırmış. koşa koşa kaçtık.
Onu açıklamadılar galiba yanlış hatırlamıyorsam canım.Aile hekimlikleri açık mı acaba?
Ekmek çarpsın bunları, naletler1ekmek bahanesiyle sokak sokak gezicekler iste
Virüs bunlara uğramıyor bunlar taşıyıcı oluyorBöyle insanlar sorumsuz ölsün ozaman
Ekmek çarpsın bunları, naletlersinirim bozuluyor
8 17ye kadar acikmis canim
Benimde ilaçlarımın yazılma zamanı geldi cancağzımUmarimaşım var 4 gün sonra
Olabilir cancağzım, manav-market-hastane harici çıkmıyorduk ama, sözü bile etkiliyor3 gündür komaliktim,bu sabah uyudum şükür,içten içe bu kapanma psikolojimizi etkiledi bence cancagizim
Dikkat et canım valla bende kaç gündür ruh gibi evde dolanıyorum ne yaptığım belli değilBu gece uyuyamadım hiç, sabah da eşime alarm ile zor uyandım. Uykusuzluktan olabilir canım
Bende yeni farkına vardım galiba depresyona girmiş olabilirim çünkü öyle hissediyorum3 gündür komaliktim,bu sabah uyudum şükür,içten içe bu kapanma psikolojimizi etkiledi bence cancagizim
Hafta sonu geldide, şükür geceye 3 alarm kurmayacağımDikkat et canım valla bende kaç gündür ruh gibi evde dolanıyorum ne yaptığım belli değil
Eşin evdemi canım.Hafta sonu geldide, şükür geceye 3 alarm kurmayacağım
Gece geç eşime sahur hazırlar, kesintisiz uyurum hiç olmazsa
Vallahi yok aretimAa,nasil yok aretimBende fazladan var,sana vereyim dur