• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte üyelere çözüm önerisi

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
43 adet nick alabiliyor 1 kişi demek ki buna çözüm şart hepimiz konu okuyor zaman ayırıyor yeri geliyor üzülüyoruz sonra "aa sahteymis " kimseye inanma olduk hepimiz şikayetçiyiz o zaman çözüm ne olmalı ? Bize ulaşın yazan yere mail attim ama anlamadı sanırım kişi benim önerim bir çok siteye üye olduktan sonra 2. Üyeliği alamıyorsun bu ip adresi daha önce kullanılmıştır uyarısı geliyor basit oyunlarda bile var bu sistem k.k da da olsa nasıl olur? Kazen Kazen Mune Mune

Merhaba sibelizim,

sizi yanlış anlamadıysam her ıp bir kişi tarafından kullanılacak, 2. bir kişi aynı IP'den üye olmaya çalışırsa otomatik engele takılacak doğru anladım değil mi?

Kazen çok daha sağlıklı ve teknik bir açıklama yapacaktır ama sizin önerdiğiniz çözüm bizim sitede uygulanamaz çünkü aynı işyerinden üye olanlar, aynı binada oturan ve tek modem kullanan akrabalar, hatta aynı evde ikamet eden anne kız üyelerimiz var.

Bu yöntem birçok üyemizin üyeliğinin sonlanmasına sebep olacaktır.

Merhaba sibelizim,

sizi yanlış anlamadıysam her ıp bir kişi tarafından kullanılacak, 2. bir kişi aynı IP'den üye olmaya çalışırsa otomatik engele takılacak doğru anladım değil mi?

Kazen çok daha sağlıklı ve teknik bir açıklama yapacaktır ama sizin önerdiğiniz çözüm bizim sitede uygulanamaz çünkü aynı işyerinden üye olanlar, aynı binada oturan ve tek modem kullanan akrabalar, hatta aynı evde ikamet eden anne kız üyelerimiz var.

Bu yöntem birçok üyemizin üyeliğinin sonlanmasına sebep olacaktır.
Evet sevgili mune, aynı ip üzerinden girilir bizim evde de ama aynı ip üzerinden nick alamaz tarzında bir şeyden bahsediyorum mesela sibelizim benim nickim kuzenim de üye buraya bize geldiğinde kendi nickini giriyor ben de tabletimle giriyorum bu normal ama kuzenim bizdeyken yeni nick alamasa. .Bu ip adresi tanimlidir misali gibi..bir çözüm bulmaliyiz

Ne için bu kadar sahte üyelik alınıyor acaba? Hani bazıları anlaşılıyor reklam gibi ama bu kadar fazla olmasının sebebi ne ola ki?

Evet sevgili mune, aynı ip üzerinden girilir bizim evde de ama aynı ip üzerinden nick alamaz tarzında bir şeyden bahsediyorum mesela sibelizim benim nickim kuzenim de üye buraya bize geldiğinde kendi nickini giriyor ben de tabletimle giriyorum bu normal ama kuzenim bizdeyken yeni nick alamasa. .Bu ip adresi tanimlidir misali gibi..bir çözüm bulmaliyiz

Hayatım, farzet ki bir işyerinde 10 kadın çalışansınız, kiminiz gebelik konularında bilgi almak, kiminiz tüp bebek, estetik bölümlerinde araştırma yapmak, kiminiz bir sorununu anlatmak için siteye üye olmaya karar verdiniz, evde netiniz yok, işyerinden gireceksiniz siteye, tek modem, tek ıp.
Biriniz üye olabilir diğerleri olamaz senin söylediğin bu yöntemle.

Elbette bir çözüm yolu bulmaya çalışalım birlikte, bizde asla istemeyiz birçok üyelik alınıp sizlerle dalga geçilmesini, yorumlarınızla sarf ettiğiniz emeğin ziyan edilmesini.

Ki yöneticilerimiz varsa bir yolu, araştırıp en uygun olan çözümü devreye sokacaklardır;)

Back