o 120 yılın tamamını kitlerler umarım bu herife. hapiste gebersin gitsin.
Çocuk istismarı hazırlık aşaması bile cezalandırılan nadir suçlardandır, böyle pislikler olduğu için. herifin bir de 13 yaşında bir kızı varmış, o çocuğun başına neler geldi kimbilir? babasının pisliği yüzünden hayattan nasıl dışlanacak kimbilir?
bir aile, böyle bir suçtan nasıl şikayetçi olmaz, çocuğunun böyle bir şey yaşadığını bilip de, insanların hakkınızda ne söyleyeceği bir pedofilin sokakta dolaşıp başka çocukları, belki yeniden sizin çocuğunuzu taciz etmesinden daha mı önemli, daha mı hayati?
pis pedofilili
sosyal medyaya karşı değilim fakat küçücük çocukların kendine ait face vb adresi olmasına karşıyım
ben ,çocuklarınıza 18 yaşına gelmeden izin vermeyin lütfen
sonra böyle kötü niyetli insanların istismarlarına maruz kalıyorlar
kontrol şart küçücük küçücük çocuklar kullanıyor bakıyorum koca koca adamlarla kadınlarla abuk muhabbetlere giriyorlar18 yaş şu dönem için biraz ütopik. Biz izin vermesek gizli gizli açarlar ki bu daha tehlikeli.
Ama en azından liseye başlayana kadar izin verilmemeli. Sonrasında da kontrol altında tutulmalı.
kontrol şart küçücük küçücük çocuklar kullanıyor bakıyorum koca koca adamlarla kadınlarla abuk muhabbetlere giriyorlar
tuhaf tuhaf fotoğraflar içli içli sözler ürkütücü bir durum
Başka çare yok zaten,ama yaş 15 oldumu kontrollü serbestliğide kaybediyorsunuz malesef.Kesinlikle öyle...
Çocuğum yok ama bir gün olursa internetten de sosyal medyadan da uzunca bir süre uzak tutmayı planlıyorum. Sonrasında da aklı başına gelene kadar kontrollü serbestlik...
çokta iyi yapıyorsun bilinçli aileler şart bu tür durumların yaşanmaması açısındanthemis1990 ve in vino veritas ya katılıyorum.
Kız kardeşim çok yalvarırdı bi kaç sene face açmak oyun oynamak için açmadım. 8. sınıfa başladı bu sene açtım kendi mailimden ve ben istedikçe akşamları girebiliyor arkadaş listesinide takip ediyorum. korkuyorum çünküüü!!
Kesinlikle öyle...
Çocuğum yok ama bir gün olursa internetten de sosyal medyadan da uzunca bir süre uzak tutmayı planlıyorum. Sonrasında da aklı başına gelene kadar kontrollü serbestlik...