• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahte patfüm hakkında

nuriyeepru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
131
2
48
Iyi akşamlar ben daha önce hiç yapmadığım birşey yaptım bugün
işten eve dönerken yanımda bir araç durdu birşey sorabilirmiyim dedi
işime yetişmem gerekiyor ama kredi kartımın limiti bitmiş ve benzinim bitecek hiç param kalmadı ama sıkıla büküle söyledi bende çekindim kusura bakmayın yanımda yook falan dedim oda ben size yanımda parfümüm var
2 tane onları versem bende hayır param yok falan zırvaladım çocuk çıkardı nina ricci parfüm kutusu aynı
üstünde de dutyfree etiketi vardı 53 euro yazıyordu.birde benim kendi kullandığım hugoboss var dedi oda açılmış bir kutuydu bir iki sefer kullanılmış dayanamadım cüzdanıma baktım 80 liram vardı verdim aldım şiimdi eve geldim internette bakıyorum.kutular şişeler aynı amane biliyim tedirgin oldum kimsyede anlatamıyorum eşim çok kızar böyle birşey yaptığım için arkadaşlarımda aptal olduğumu düşünür.ya kızlar başınıza böyle birşşey geldimi hiç
yada nasıl anlarım ben bunların sahte olup olmadığını sıktım kokularıda benziyor

şişelerin ya da kutuların altında küçük siyahla yazılmış kısa kodlar olması lazım.

checkcozmetic.com sitesinden o kodları yazarak orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz.

bu arada başına gelen olay da hayli ilginçmiş gerçekten

şişelerin ya da kutuların altında küçük siyahla yazılmış kısa kodlar olması lazım.

checkcozmetic.com sitesinden o kodları yazarak orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz.

canım çok teşekkür ederim girdim o siteye güvenilir olduğundan eminsin dimi? şişelerin altında yok ama kutunun altında
var o kodları girdim doğru olduğunu paketlenme tarihini yazdı sevindim valla
akşamdan beri içim içimi yiyiordu.

neredeyse tüm sitelere baktım internet te arastırdım hiç bu siteden bahsetmemişler ilginç
dedim birde kadınlar klubün e sorayım belki bilen vardır.bundan sonra buraya yazacağım herseyi:))
birde parfümleri beyaz bir peçeteye sıkın demişler leke kalıyorsa sahte olma riski büyükmüş
sıktım leke falan bırakmadı ne kadar doğru bir yöntem bilmiyorum ama

canım çok teşekkür ederim girdim o siteye güvenilir olduğundan eminsin dimi? şişelerin altında yok ama kutunun altında
var o kodları girdim doğru olduğunu paketlenme tarihini yazdı sevindim valla
akşamdan beri içim içimi yiyiordu.

checkcosmetic benim bildiğim kadarıyla öyle ticari bi site falan değil.sadece kozmetik ürünlerinin son kullanma tarihi hakkında bilgi veriyo.ürün sahteyse bilgi çıkmıyo.peçete olayını hiç duymamıştım ben.bu parfüm işi çok karışıkmış ya içine girip biraz araştırınca anlıyo insan.

Back