• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte mamalara dikkat

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.307
15
358
İstanbul
arkadaşlar maalesef mamaların sahteleri de varmış. bugün marketten alışveris yaparken sahibi söyledi market dediğim bakkalın bi üstü öyle süpermarket değil. biz normalde sma kullanıyoruz burda heryerde bulunmuyor benim için getirseniz 1 koli alırım dedim o zaman market sahibi dedi böyle firmalar küçük marketlerle pek ilgilenmiyor bizde sahte mama satmak istemiyoruz dedi dondum kaldım. sahte paketleri nerden anlarız bilemiyorum ama ben artık mahalledeki eczaneden marketten tanımadığım yerden almayı düşünmüyorum...

boyle bır seyı hıc duymamıstım olabılır herseyın sahtesını yapıyorlar mamanın mı yapmıcaklar alırken daha dıkkatlı olalım artık

aaaaaaaaaaaaaa hayret bisey ya sakin marketlere güvenmeyin en güvenlisi eczaneler oralardan alin mama larinizi bebekleriniz icin ucuz diye sakin ucaza gitmeyin aman allahim neler görecez duyacaz artik insanlarada güven kalmadi

Back