Sahte Kızlık Zarı ?

Layali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
194
268
Öncelikle, haram bekçileri uzak dursun lütfen. Onaylamıyorsanız susun ve başka konuları okuyun.
Hiçkimse sınanmadığı günahın masumu değildir.

Sahte kızlık zarı son bir senedir tercih edilen bir yöntem ülkemizde de.Yurtdışında uzun süredir kullananlar varmş, özellikle Arap ülkelerinde. Ben yabancı sitelerde yorumlarını okudum,şikayet eden olmamış ama merak ediyorum, Türkiye'de kullanan var mı? Eğer gerçekten anlatıldığı kadar kolaysa kullanmak bu hymenoplasty ameliyatlarının hiçbirine gerek kalmaz belki de. Sonuçta parayı denkleştiremeyen bir sürü genç kız var.
Link vermek yasak sanırım, Google'da "artificial hymen" diye aratırsanız çok uygun fiyatlı olduğunu görürsünüz, yorumları da okursunuz yabancı forumlarda. Türkiye'de satan firma fiyatını baya abartmış.
Ne dersiniz?

Arabistanda satıldığını duymuştum. Arabistanda bir kadının kocasını bu şekilde kandırmasının cezası çok büyüktü. Haberlerde görmüştüm. Fiyatlarını bilmem ama sağlığa bir zararı olmadığını biliyorum. Jelatinin içinde kan düşünün ortasında ufacık bir delik. Vajinaya giriş olursa jelatin yırtılıyor ve içindeki kan akıyor. Böylece gerdeğinizi ve evliliğinizi kurtarmış oluyorsunuz. Karşısınızdaki adamı kandırmış oluyorsunuz.

Kızlar ben aldım kullandım ama bana inandırıcı gelmedigi icin tavsiye etmem, fiyatı 150 tl kargo ücreti 5 tl.

Msj sayım dolmadıgı ıcın sana cvp veremıyorum ondan burdan yazıyorum canım, yapay kızlık zarını 150 tlye aldım ıcınde 2 tane vardı 1 tanesını kendı kendıme kullandım, saydam bı posetın ıcınde kırmızı bır toz var, posetı cok hasas suyla temas ettıgı gıbı erıyor, ılkonce vajınanı tamponla kurutuyosun kupkuru olması lazım (kuru olmazsa yerlestırme esnasında poset hemen yırtılıyo), snra posetın kırmızı tarafı vajınanın icine gelecek sekılde vajınanın 2-3 santım icine yerlestırıyosun, yarım saat ıcınde poset erıyo ve 2 saate kadar vajınada duruyomus 2 saat snra erıyıp akıyomus, snra parmagını vajınana koyup kendı kendıne test edıyosun canım, lnandırıcı olmayan kısmına gelırsem yapay kızlık zarının rengı kırmızıya benzıyo ama rengı hıc solmuyo yanı kan gıbı bı sure snra solmuyo hep canlı kalıyo rengı yanı sızde carsaf olayı varsa bırılerı gerdekten snra sabah carsafa bakarlarsa rengının canlılıgından süphelenebılırler canım, aklına takılan bısey varsa sorabılırsın canım..

Benim bir arkadaşım da kullandı kızlar sakın denemeyin saçma sapan birşeymiş. Boyası 1 hafta çıkmamış resmen. Kutuda iki tane oluyor zaten bir tanesi deneme için. Satış yapılan sitede yorumları okursanız müthiş birşeymiş asrın icadıymış falanmış filanmış. Ama çevrenizde deneyen ve memnun olan yoktur eminim. Aman uzak durun.

Benim takıldığım bir konu var. Olaya bir psikolog olarak yaklaşacağım. Kadın olarak değil.

Bu olaya inanacak çok sayıda erkek olabilir. Fakat; ileride bir gün geçmişte yaşadığınız bir ilişki ile eşiniz yüz yüze gelirse ne yapacaksınız? Siz duruma bu yönden bakın.

Bana bu güne kadar bununla ilgili en az 20 vakka geldi.

Zaten telafisi çok zor bir durumu, çok daha fazla zora sokmayın.

Artık bu durum sindirilmeye başlandı. Anlayışlı karşılamıyorsa, hemen uzaklaşın. İleride başınıza bin bir türlü iş almayın.

Allah rızası için diyin bana flep konusunda nasıl bir doktor????

Son düzenleyen: Moderatör:
ben .... isimli ürünü araştırıyorum ama Çin malı ürünler de Alman malı adı altında satılıyormuş dikkat edelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X