Sahte doktor mağduru!!!!!!!!!!!!!!!

Loresima001

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
41
0
6
34
Trabzon
Merhaba kızlar inanın psikolojim çökmüş bi durumda içimi rahatlatmaya ihtiyacım vaar...
Şu yelda yeşim demirkıran adlı serefsizle ilgili soru sorucaktım ya cok canımı yaktı. Denk geleniniz varmı bılmıyorum kendini jinekolog olarak tanıtıryor... ben facebookta bı sayfada gordum bunu bı soru sordum kendımle ılgılı profılınıde ınceledım gercekten cok gercekci bi hesap ayarlamış kendine.takipçileri beğenileri falan baya var.. bende sordum sorumu bayada yakın davrandı anlam veremedım saflıgıma denk geldıı zaten pskolojım altust olmus akıl danısmaya yer arıyordum buda cam actrınca kabul ettım. Ah salak kafam neden cam acmadan once arastırmadımkı kadınıı. sımdı cok korkuyorum bıse olur dıye hıc duydunuz mu baska bı vukuatınıı ya resmımı cekıp kotu sıtelere atarsa naparım ben. Onunla konuştuğum hesabım gercek adım soyadım uzerine değildi kendi resmimde yoktu.. bununla kendimi avutmaya çalışıyorum ama ruhu bozuk bunlarım ne yapacagı bellı olmaz :((

ne yapmalıyım polise gitmelimiyim. çok korkuyorum stresten ölebılırım suan ıntahar etmeyı bıle dusunuyorum. nasıl bole bı hataya dusebıldım nasıl bu kadar saf olabıldım anlamıyorum :((

Arkadaşım yapmışsın bi hata tamam da neden bu kadar panik yaptın ki?yoksa uygunsuz resim falan mı çekti de korkuyorsun?eğer öyleyse polise git tabii...

uygunsuz resim çekmiş olmasından korkuyorum. hemen engellediim. onunla konuştuğum hesapda benım gercek adımı soyadımı yansıtmıyor sahte bı hesap kullanıyordum yanii. Polise gitsem ailem duyar diye korkuyorum. Allahım aklımı oynatacağım. İntahar edeceğiim o haddeye geldm :((

uygunsuz resim çekmiş olmasından korkuyorum. hemen engellediim. onunla konuştuğum hesapda benım gercek adımı soyadımı yansıtmıyor sahte bı hesap kullanıyordum yanii. Polise gitsem ailem duyar diye korkuyorum. Allahım aklımı oynatacağım. İntahar edeceğiim o haddeye geldm :((

uygunsuz nasıl bir diyaloğa girdiniz de böyle bir ekran görüntüsü almış olmasından korkuyorsunuz.
canlandıramadım gözümde, garip geldi cidden:26:

anlamadım ben uygunsuz bir duruma mı düştünüz naptınız soyundunuz mu?
Anlatacağım lütfen yadırgamayın benii.. Hamilelik şüphesi taşıyordum içmde. Hamile değilm ama kafamı bır turlu rahatlatamıyordum pskolojım altust bı haldeydı.. Bende bı annelık sayfasında buna denkgeldım baya inceledim yani gercektenn doktor oldugu kanısına vardım orjınal profılıne baktm baya takıpcısı begenısı vardı baya düzmeceyi geliştirmiş yanii.. Bende mesaj attım buna dururmumu anlattm baya ıyı davrandı dınledı ettı. hamıle olma durumun var falan dedı halbukı yok ole bse. o ole dıyınce o ankı pskolojıyle denıze dusen yılana sarılır mısalı ben panık oldm. buda cam actrdı bana bende kabul ettm ya normalde bole seylere asla ınanmayan bırıym ama o ankı korkuyla actm. vajınama bakmak ıstedıı bı anlık olduu bende gosterdm yalvarıyorum yadırgamayn çok korkuyorm intahar etmek ıstyoryum 2 günde çöktmm ....

Ekrandan karşısındakileri soyundurup gözle muayene devri başlamış demek ki.
O anlık zevk için yaptıysa korkmayın ama görüntüleri kaydedip şantaj amacıyla kullanacaksa kötü.
Ama siz yine de korkmayın doktor zannetmişsiniz kötü niyet yok saf bir anınıza denk gelmiş.
Sizin gibi kaç kişiyi kandırdı kimbilir.Ortada ölümü düşünecek kadar ciddi bir sorun yok.
Şikayetçi olursanız o daha çok rezil olur tutuklanır.Sakın korktuğunuzu belli etmeyin
davacı olacağınızı söyleyin.Geçmiş olsun.

Ekrandan karşısındakileri soyundurup gözle muayene devri başlamış demek ki.
O anlık zevk için yaptıysa korkmayın ama görüntüleri kaydedip şantaj amacıyla kullanacaksa kötü.
Ama siz yine de korkmayın doktor zannetmişsiniz kötü niyet yok saf bir anınıza denk gelmiş.
Sizin gibi kaç kişiyi kandırdı kimbilir.Ortada ölümü düşünecek kadar ciddi bir sorun yok.
Şikayetçi olursanız o daha çok rezil olur tutuklanır.Sakın korktuğunuzu belli etmeyin
davacı olacağınızı söyleyin.Geçmiş olsun.
Şantaj amacıyla kullanamaz cunku bana ulaşabılme gbı bır durumu yok dediğim gibi sahte bır hesap kullanıyordum yanı ısmım farklı profıl resmım farklıydıı. zaten sahte oldugunu anlar anlamaz engellediim.. yani sadece kendini tatmın etmek için bakmış olmasına bıle razı kaldım artık inşallah internete düşmez Allahım yardım ett :(

Ölüm intihar falan düşünme artık böyle şeyler...olacakla öleceğin önüne geçilmez derler.basiretin bağlanmış demekki...İnternet'e düşer mi düşmez mi onu nasıl bileceksin bilemem ama şantaj tehdit falan olursa sakın korkma polise gideceğini söyle ve şikayetçi ol sakın pabuç bırakma...geçmiş olsun.

Ölüm intihar falan düşünme artık böyle şeyler...olacakla öleceğin önüne geçilmez derler.basiretin bağlanmış demekki...İnternet'e düşer mi düşmez mi onu nasıl bileceksin bilemem ama şantaj tehdit falan olursa sakın korkma polise gideceğini söyle ve şikayetçi ol sakın pabuç bırakma...geçmiş olsun.
Çok sağolun beni dinlediniz akıl verdiniz Allahım razım olsuun. Evlatlarınızıı size bağışlasın rabbiim.. Lütfen dua edin de birşey çıkmasın duanıza ihtiyacım var..

estafurullah yadırgamak haddime değil. Ama kötü olmuş gerçkten vay edepsiz herif.size ulaşması zor diyorusunuz internete koyar mı bilinmez.şantaj amaçlı kullanacak olursa savcılığa verin.korkmayın.sünger çekin üzerine olayın.

estafurullah yadırgamak haddime değil. Ama kötü olmuş gerçkten vay edepsiz herif.size ulaşması zor diyorusunuz internete koyar mı bilinmez.şantaj amaçlı kullanacak olursa savcılığa verin.korkmayın.sünger çekin üzerine olayın.
Umarım savcılığa gerek kalmadan kapanır bu olay, yani iğrenç bişe ama inşallah kendını tatmın etmekle kalmıştır.. kendimi öyle rahatlatmaya calısıyorum..

Arkadaşlar bu tarz insanlara karşı uyanık olun.Kadın doğum uzmanları inanın o kadar yoğunki kendi hastalarının sorularını ancak yanıtlayabiliyorlar.Eğer soru soracaksanız kendi kişisel sitesi olan uzmanları tercih edin.Birde hiç bir uzman internetten görüntülü muayene edeyim demez.

Back