• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte Bebek

berceste00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
4.565
8
0
Ankara


Ow habere bakın :53::53::53::53::53:


Bebek sahibi olmak isteyen kadınlar hayalindeki bebeklere kavuşmak için servet ödüyor...

07.01.2008 11:59
İngiltere'de sahte bebek çılgınlığı İngilizleri ikiye böldü.

İngiltere'de yaşayan kadınların, gerçeği ile birebir benzeyen bebeklere sahip olmak için yüklü meblağlar ödemesi, yeni bir sektörün kapılarını açtı.

Fiziki olarak gerçek bebeklerden pek farkı olmayan sahte bebekleri yapan sanatçılar, İngilizleri ikiye bölen bu sektörden oldukça umutlular.

Fenomen haline gelen bu bebeklere sahip olmak için servet ödeyen İngiliz kadınlar, sahte bebeklerine gerçekleri kadar sık elbise alıyor, bebek arabasına koyarak parkta yürüyüşe çıkartıyor, komşu gezmesine gidiyor ve hatta kendileri gibi sahte bebek sahipleri ile buluşarak, bebekleriyle ilgili deneyimlerini paylaşıyor.

Bu bebeklerin yaygınlaşmasındaki en etkin faktör ise günümüzün en yaygın teknolojik aracı oaln internet. Bebekler internet üzerinden satılıyor ve bebeği yapan sanatçılar, kendilerine gönderilen fotoğrafa ya da özel siparişlere uygun bebekler yapabiliyor.

Sahte bebek sahipleri, internette kurulan sitelerde biraraya gelerek, bebeklerle ilgili gelişmeleri de yakından takip etme imkanı buluyor.

Sahte bebeklerle ilgili açılan internet sitelerinde ve forumlarda da İngilizlerin çoğu, ölü bebek gibi görünen sahte bebeklerin sahiplerini sorunlu kişiler olarak görüyor. Bu konuda yapılan yorumlara göre, sahte bebekler, bir zamanların en çok izlenilen korku filmlerinden birindeki oyuncak bebek Chucky'ye benziyor.

Sahte bebekler, gerçekleri gibi büyümüyor ama gerçekleri gibi ağlıyor, mama yiyor, altını kirletiyor ve yemekten sonra gazının çıkarılmasını bekliyor. En çok şaşırtan özellikleri ise, nefes alıyor gibi görünmeleri.

Sahte bebekleri ile parkta dolaşmaya çıkan sahte anneler, bebeklerini seven yabancıların durumu fark ettiklerindeki şaşkın bakışlarına ise çabuk alışıyorlar.

Özellikle İngiltere'de yaygınlaşan sahte bebek sevgisi, İngiliz halkını da ikiye böldü. Bir grup bu bebekleri oldukça korkutucu bulurken, diğer bir grup bu bebeklerin üretimini olumlu karşılayıp destekliyor.

Bebek sahibi olamayanlar, bebek büyütme özlemi duyanlar, bebek bakmaya ya da doğurmaya uygun bir durumu olmayanlar bu bebeklere sahip olmak için oldukça büyük paraları da gözden çıkarabiliyor.

Sahte bebeklerin fiyatı 1000 YTL ila 4000 YTL arasında değişiyor. Bebeğin arabası, çantası, kıyafetleri, araba koltuğu ve diğer aksesuarları için ise, 7 ila 10 bin YTL'yi gözden çıkarmak gerekiyor.

Sahte bebekleri üretenlerden biri olan 4 çocuk annesi Jamie Eaton, bebekleri internet üzerinden satıyor. 36 yaşındaki Eaton, İngiliz televizyon kanallarından Channel 4'da hazırlanan bu konudaki belgeselin ardından, satışlarının arttığını ifade ediyor.

Ürettiği her bebeğe bir isim veren Eaton'un son bebeğinin ismi ise Taner. Bir arkadaşının bebeğinin birebir kopyasını yaptığını açıklayan Eaton, Taner ismini
neden seçtiğini ise açıklamadı.
İHA
 
Ben de gördüm. :ssz:

081001-reborn-babies-2-hmed-523a.grid-6x2.jpg

fake-babies-21306364.jpg

canopy046.jpg

baby.jpg

wpadff6df5_0f.jpg
 
bu bebekler gercekten cok gercekcı duruyor:53:
ama ınsan korkar yaaa nefes alıyor gıbı ama aslında sahte ne tuhaf sey yarabbım:53:
 
aslinda bebek sahibi olmadan once bu sahte bebeklerle alistirma yapilabilir ama :27:

Tamam agliyormus, mama yiyormus, nefes aliyor gibiymis de

Ya o bebegin cennet kokusu?

Cennet kokusu da verebiliyorlar mi ki :50:
 
yazıkkk... ama insanların bu raddeye gelebilmelerine mi yoksa zaten durumlarının vahimliğine mi bilemedim..bi bu konularda sanallaşmadığımız kalmıştı ama bnm çocukluğumdan sinyallerini aldıydım ben belliydi o zamanda sanal bebek vardı ama hiç değilse küçük bi makinanın içindeydi bööle ortalıkta gezdirilen cinsten değildi:90::90:
şaka maka bi yana Allah herkese o güzel GERÇEK duyguyu tatmayı nasip etsin...o miss kokuyu içine çekebilmeyi..
 
insan kalkıp da ne diye milyonlar dökerki durduk yere sahte bebeklere....Kim bilir anne olamadıkları için ne çok canları yanıyor.....:14:
O çok sevimli bebek tulumlarına , küçücük zıbınlara , patiklere , emziklere , beşiklere nasıl özeniyorlar da tüm bunları kendi si evlat sahibi olamadığı için demekki böyle sahte bebekler alıp da onlarda alıyorlar heveslerini...
Çok zor bir durumdur anneliği yaşayamamak....İnşllh hepsinin bir gün gerçek bebekleri de olur......
 
Son düzenleme:
keşke o sahte bebeklere harcadıkarı parayı ve zamanı yuvalarda sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olan bir yavruya verselerdi......sarsalardı.......sevselerdi....o zaman...herşey gerçek olurdu...sahte değil!


kendilerini kandırıyorlar gibi geliyor bana.......
haber gerçek mi acaba?
 
Son düzenleme:
Yaptıkları şey çok saçma akıl karı değil bence.. :53:
Ama o bebekler hiç sahte gibi değil yaa nasıl yapmışlar..
Gerçekten inanamıyorum başka da bir şey diyemiyorum.
Bari büyüyorlar mıymış? :44:
 
Anneligi yasayamayanlar icin dusunulmus sanirim. Ama annelik karnini doyurup altini acmak degil ki. Onlarin buyudugunu gormek, sarildiklarini opucuklerini hissetmek. Yoksa ben anneligimi alt acarken fazla hissetmiyorum. Oglum bana guldugunde, gozlerinde sevinci gordugumde hissediyorum anneligi
 
Back