Diyeceğim tek şey inşaallah açığa çıkar ve birdaha Türkiye ye dönmemesi ,resmi belgede sahtecilik yapıyorsunuz suanKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Askerlik tecili hakkı olmayan bir erkek, yabancı bir işverenle anlaşarak kendini yurt dışında çalışıyor gösterip askerliğini tecil ettirirdi diyelim. Bu ortaya çıkar mı, ortaya çıkarsa cezası ne olur? Biri şikayet etse süreç nasıl işler ve ne gibi cezaları var? Askerlik tecili işlemlerinden sonra orda kalmayıp Türkiye'ye dönerse bir sorun olur mu?
Yargılamadan cvp yazarsanız sevinirim.
Diyeceğim tek şey inşaallah açığa çıkar ve birdaha Türkiye ye dönmemesi ,resmi belgede sahtecilik yapıyorsunuz suan
Açığa çıkarsa çok ağır cezaları var hiç bi yalanda gizli kalmaz bunu unutmayınBelge sahte değil gerçek. Ama kişi işverenle anlaşıp böyle bir belge düzenledi. Ama aslında çalışmıyor.
Belge sahte değil ama gerek belgeyi düzenleyen gerekse belge düzenlenmesini isteyen kişi/ler sahtekar(!)Belge sahte değil gerçek. Ama kişi işverenle anlaşıp böyle bir belge düzenledi. Ama aslında çalışmıyor.
Bence her erkek gitmeli vatan borcu bu , herkes çocuğumun psikolojisi bozulacak diye göndermesin o zaman ne olur bu ülkenin hali ?Ortaya çıkmaz.ayrıca niye yargılayalım.keşke askerlik gönüllü yapılsa,öyle 20 yaşında gencecik çocukların bazıları korkuyla gidiyor,psikolojileri vs bozuluyor...istemeyen gitmemeli bence
Niye ki fakir fukaranin cocugunun psikolojisi cok saglam, onlar gitsin!!Bence her erkek gitmeli vatan borcu bu , herkes çocuğumun psikolojisi bozulacak diye göndermesin o zaman ne olur bu ülkenin hali ?
Bence her erkek gitmeli vatan borcu bu , herkes çocuğumun psikolojisi bozulacak diye göndermesin o zaman ne olur bu ülkenin hali ?
Ona bişey diyemem ama çok ağır cezaları varAskere tabii ki gidecek ama 1 yıl ertelemek istedi sadece özel bir nedenden dolayı
Farkındaysanız siz psikolojisi bozuluyor istemeyen gitmesin diye yorum yapmışsınız, bende ona göre söyledim ayrıca zengin fakir ayrımı yapmadan herkesin gitmesi lazım zaten.Niye ki fakir fukaranin cocugunun psikolojisi cok saglam, onlar gitsin!!
Ahh okudugunuzu anlayabilseymisiniz keskeFarkındaysanız siz psikolojisi bozuluyor istemeyen gitmesin diye yorum yapmışsınız, bende ona göre söyledim ayrıca zengin fakir ayrımı yapmadan herkesin gitmesi lazım zaten.
Bu tecilli kişi de yurt dışında ama değil mi? Türkiye'de değil. Çalışmıyor, çalışıyormuş gibi gösteriliyor. Hangi ülkedeyse gayet o ülkenin çalışma bakanlığı bunu tespit eder, Türkiye'de askerlikten kaçarken orada hapise ya da ağır para cezasına tutulur.
Ayy k.bakmayın :) sonradan farketiim bende :))Ahh okudugunuzu anlayabilseymisiniz keske
Istemeyen gitmesin diyen ben degilim fsrkindaysaniz. Aslinda sizi destekleyici bir yorum yapmistim da neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?