• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte askerlik tecili

EXXWOMAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.480
4.024
248
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Askerlik tecili hakkı olmayan bir erkek, yabancı bir işverenle anlaşarak kendini yurt dışında çalışıyor gösterip askerliğini tecil ettirirdi diyelim. Bu ortaya çıkar mı, ortaya çıkarsa cezası ne olur? Biri şikayet etse süreç nasıl işler ve ne gibi cezaları var? Askerlik tecili işlemlerinden sonra orda kalmayıp Türkiye'ye dönerse bir sorun olur mu?
Yargılamadan cvp yazarsanız sevinirim.

Ortaya cikmaz diye dusunuyorum. Sonucta patron adami calisiyor gosteriyor.

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Askerlik tecili hakkı olmayan bir erkek, yabancı bir işverenle anlaşarak kendini yurt dışında çalışıyor gösterip askerliğini tecil ettirirdi diyelim. Bu ortaya çıkar mı, ortaya çıkarsa cezası ne olur? Biri şikayet etse süreç nasıl işler ve ne gibi cezaları var? Askerlik tecili işlemlerinden sonra orda kalmayıp Türkiye'ye dönerse bir sorun olur mu?
Yargılamadan cvp yazarsanız sevinirim.
Diyeceğim tek şey inşaallah açığa çıkar ve birdaha Türkiye ye dönmemesi ,resmi belgede sahtecilik yapıyorsunuz suan

Diyeceğim tek şey inşaallah açığa çıkar ve birdaha Türkiye ye dönmemesi ,resmi belgede sahtecilik yapıyorsunuz suan

Belge sahte değil gerçek. Ama kişi işverenle anlaşıp böyle bir belge düzenledi. Ama aslında çalışmıyor.

Ortaya çıkmaz.ayrıca niye yargılayalım.keşke askerlik gönüllü yapılsa,öyle 20 yaşında gencecik çocukların bazıları korkuyla gidiyor,psikolojileri vs bozuluyor...istemeyen gitmemeli bence

Belge sahte değil gerçek. Ama kişi işverenle anlaşıp böyle bir belge düzenledi. Ama aslında çalışmıyor.
Belge sahte değil ama gerek belgeyi düzenleyen gerekse belge düzenlenmesini isteyen kişi/ler sahtekar(!)

Bu ulkede,
Kocasindan bosanip batida bir kuzeniyle evlenen. Batiya es durumuyla gelen ve sonra kuzeninden bosanip eski kocasiyla tekrar evlenip onu da bati iline getiren memurlar var.
Bu da cok yadirganmaz korkma.
Resmiyette ne olur bilemem. O kadar cok kanun boslugu var ki, kullanan kullanana:KK12:

Ortaya çıkmaz.ayrıca niye yargılayalım.keşke askerlik gönüllü yapılsa,öyle 20 yaşında gencecik çocukların bazıları korkuyla gidiyor,psikolojileri vs bozuluyor...istemeyen gitmemeli bence
Bence her erkek gitmeli vatan borcu bu , herkes çocuğumun psikolojisi bozulacak diye göndermesin o zaman ne olur bu ülkenin hali ?

Bu tecilli kişi de yurt dışında ama değil mi? Türkiye'de değil. Çalışmıyor, çalışıyormuş gibi gösteriliyor. Hangi ülkedeyse gayet o ülkenin çalışma bakanlığı bunu tespit eder, Türkiye'de askerlikten kaçarken orada hapise ya da ağır para cezasına tutulur.

Niye ki fakir fukaranin cocugunun psikolojisi cok saglam, onlar gitsin!!
Farkındaysanız siz psikolojisi bozuluyor istemeyen gitmesin diye yorum yapmışsınız, bende ona göre söyledim ayrıca zengin fakir ayrımı yapmadan herkesin gitmesi lazım zaten.

Farkındaysanız siz psikolojisi bozuluyor istemeyen gitmesin diye yorum yapmışsınız, bende ona göre söyledim ayrıca zengin fakir ayrımı yapmadan herkesin gitmesi lazım zaten.
Ahh okudugunuzu anlayabilseymisiniz keske :KK51:
Istemeyen gitmesin diyen ben degilim fsrkindaysaniz. Aslinda sizi destekleyici bir yorum yapmistim da neyse

Bu tecilli kişi de yurt dışında ama değil mi? Türkiye'de değil. Çalışmıyor, çalışıyormuş gibi gösteriliyor. Hangi ülkedeyse gayet o ülkenin çalışma bakanlığı bunu tespit eder, Türkiye'de askerlikten kaçarken orada hapise ya da ağır para cezasına tutulur.

Hayır yurt disinda degil su an.
Türkiyeye döndü.
Ama yilda 184 günden fazla kalması yasak turkiyede.

Back
X