Sahsen ben çok merak ediyorum

ilayda26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
922
3
Kizlar sizinde hiç akliniza geldimi acaba? Bugün carrefoura giderken arabada aklima geldi. Acaba Kadinlar kulübünde, bayan yerine geçip ama erkek olan üye varmidir??? Kadinlarin ne düsündüklerini veya birileriyle arkadas olup özel sorular sormayi vs vs. Nedense bu aklima geldi :bbo: Bence eminim vardir. :eek:klava: Peki ya sizce??? :enbuyukkk::enbuyukkk:

Erkekler meraklarından giriyorlardır ama biz kadınlar gibi devamını getiremiyorlardır..
Konular hep aynı,sanal seks yok,tavlayabilecekleri birileri yok..
Neden kalsınlarki burada..
Ben pek sanmıyorum yani..

evet var. hatta bana özelden msn adresini yollamış. sonrada ben onun erkek olduğunu anlayınca "ben kızkardeşimin şifresiyle girdim"gibi abuk bir ceva vermiş. size kim olduğunu söyleyeyim. berna_24 adlı üye erkektir. dikkat kızlar :1closedeyes:

bence de vardir hatta hic de cabuk cikacaklarini sanmiyorum

bence erkekler cok meraklidir kadin sohbetlerine

allah hic bir kadini erkeklerin diline düsürmesin

sevgilerle

hiç olmazmı şekerim kulüp erkek kaynıyorda haberimiz yok.geçen gün msnime yeni biri eklenmiş tabiki bende kim olduğunu sordum kadınlar kulübüne üyesiniz değilmi oradan aldım adresinizi dedi.ben saf bayan zannettim önemli değil arada bi sohbet ederiz falan dedim isimini sorunca sapık olduğu belli oldu.allahtan site yöenticilerine bildirdimde hemen yok ettiler.dikkatli olun derim:eek:klava::eek:klava:

teşkkrler arkadaşlar doğru diyorsnz erkek kesn vardr meraklıdr erkek millleti..

merak edip girseler de bence burada sürekli kalamazlar açmaz burası onları.......................

Bence erkekler girsinler.
Bizim düşüncelerimizi anlayabilmeleri için güzel bir fırsat olur.
Eşiyle sorun yaşayan erkekler de olabilir , belki fikir edinmek isteyebilirler bizlerden.
Yada bir aile sorunu olan erkek bunu yaşayan bir benmiyim diye merak edebilir.
Ne gibi çözümlerin bizce doğru olabileceğini okuyup öğrenebilir.
Ben bazı konuları eşime okutuyorum.
Kadınları tanımak ve biraz da olsa anlamak için çok güzel bir yer burası.
Kötü amaçlı kullanıcılar zaten çok geçmeden farkedilip , siteden uzaklaştırılıyor.

Bence erkekler girsinler.
Bizim düşüncelerimizi anlayabilmeleri için güzel bir fırsat olur.
Eşiyle sorun yaşayan erkekler de olabilir , belki fikir edinmek isteyebilirler bizlerden.
Yada bir aile sorunu olan erkek bunu yaşayan bir benmiyim diye merak edebilir.
Ne gibi çözümlerin bizce doğru olabileceğini okuyup öğrenebilir.
Ben bazı konuları eşime okutuyorum.
Kadınları tanımak ve biraz da olsa anlamak için çok güzel bir yer burası.
Kötü amaçlı kullanıcılar zaten çok geçmeden farkedilip , siteden uzaklaştırılıyor.

ben erkeklerin legal olarak burda olduklarını bilsem bu kadar açık yazmazdım bazı konularda. hatta girmezdim bile. çünkü içlerinden büyük bir çoğunluğu sapıklık amacı ile üye olan erkeklerdir. normal bir erkek olsa zaten bu gibi sitelerden yardım almaya ihtiyaç duyacağını zannetmediğim gibi çoğu arkadaşlarımızın eşleride bu durumu pek isteyeceklerini zannetmem. kadınlarkulübü kadınlara ait olmasını isterim bende açıkçası. :kahve:

Erkekler kadınlardan daha meraklı ve çok daha fazla dedikoducudurlar.
Mutlaka sitemize giriyorlardır.
ERKEK VİRÜSLER DIŞARIIIIIIIIIIIIIII

ben erkeklerin legal olarak burda olduklarını bilsem bu kadar açık yazmazdım bazı konularda. hatta girmezdim bile. çünkü içlerinden büyük bir çoğunluğu sapıklık amacı ile üye olan erkeklerdir. normal bir erkek olsa zaten bu gibi sitelerden yardım almaya ihtiyaç duyacağını zannetmediğim gibi çoğu arkadaşlarımızın eşleride bu durumu pek isteyeceklerini zannetmem. kadınlarkulübü kadınlara ait olmasını isterim bende açıkçası. :kahve:

Öyle düşünme bence , normal olan erkekler buradan fikir sahibi olamaz diye bir genelleme yapmak doğru olmaz. Burda birçok arkadaşımız buradan fikir ediniyor , derdini döküp çare arıyor , onlar anormal diyemeyiz öyle değil mi? Burası zaten bize ait biryer , öyle de kalacak. Ama şimdi bir erkek üye olsa , kız arkadaşıma ne almamı önerirsiniz diye konu açsa , dışlar mısınız , sapık der misiniz. Sapık kendini belli eder zaten bir şekilde. Benim bahsetmek istediğim gerçekten fikir almak isteyen erkekler olabilir , normal konuşabilen konularda. Ama şu şart konulabilir ; konuyu açmadan önce yönetimden izin alabilir yada yönetimden bir arkadaşa konuyu kendi adına açtırabilir.
Ben de kadınlar kulübüne sadece hemcinslerim olduğu için gönül rahatlığıyla girebiliyorum , eşimde bu yüzden herhangibir sorun çıkartmıyor.
Şöyle diyelim o zaman erkekler okuyup ibret alsınlar ama aramıza girmesinler onlar da erkekler kulübünde paylaşımlarını yapsınlar , tabi spordan başka paylaşabilecekleri bir konu varsa..

Ben de erkeklerin kadınmış gibi KK'ya üye olduklarını ve ağırlıklı olarak Cinsellik bölümüne girdiklerini düşünüyorum. Ama diğer forumlarda olacaklarını da sanmıyorum. Çabuk sıkılırlar bizim meselelerden onlar.laelaelaelaelae

Zaman zaman, bazen, arada sıradatatlicadiarzu bazı üyelerin erkek olduğundan şüphelendiğim oldu açıkcası..CADIARZU

Yani bu kadar kalabalık bir sitede mutlaka vardır ama dediğim gibi bazı üyeler de özellikle dikkatimi çekenler oldu ama üzerinde durmadım..CADIARZU

Kizlar sizinde hiç akliniza geldimi acaba? Bugün carrefoura giderken arabada aklima geldi. Acaba Kadinlar kulübünde, bayan yerine geçip ama erkek olan üye varmidir??? Kadinlarin ne düsündüklerini veya birileriyle arkadas olup özel sorular sormayi vs vs. Nedense bu aklima geldi :bbo: Bence eminim vardir. :eek:klava: Peki ya sizce??? :enbuyukkk::enbuyukkk:

BENCE TEK TÜK VARDIR AMA SIKILIRLAR ÇÜNKÜ ONLAR KADIN DĞİL OLAMAZLAR OLSA BİLE NAPIYOZKİ BİŞEYLER PAYLAŞIYOZ ,DEDİKODU ,,,FELAN AMANİİİN YA VARSA KIZ naniknanik:mymeka:şutarafagitti HALLEDERİZ BAK KK,DA KAÇ KİŞİYİZ HÜCUMMMM DEMİ:enbuyukkk:

Cinsellikten başka bölüme girdiklerini zannetmiyorum ki 1 tane vardı. Varsada çabuk sıkılır gibi geliyor.

canım bu soruyu bana eşim sormuştu...nereden biliyorsun yazıştığın insanların birinin ya da birkaçının erkek olmadığını diye..???bende erkekler belki meraktan bir iki girer ama bizim bu platformda seviyeli bir ortam var bu ortam erkekleri sıkar,konular sıkar,yazılanlar sıkar yani kısaca uzun süreli gireceklerini sanmıyorum..

evet arkadaşlar genelde bana da söylüyorlar bunlardan birini erkek olup olmadığı ama benimde başıma bir olay geldi arkadaşlar
bir bayan beni msnde akledi kim olduğunu sorduğumda sende kk ye üyesin değil mi dedi bende evet dedim sonra başladı anlatmaya işte evliyim ama başkasını seviyorum, işyerinde birinden hoşlanıyorum dedi daha ilk konuşmada
sonrada ben baktım konuşmalar başka yerlere gidiyo sildim onu ama o ertesi günü bana mail attı seni bulucam aşşalık k--- orayı sana dar edicem o tarz bi kaç mail attı ben çok korktum cevap filan vermeyince sonra sıkıldı galiba benden bu siteye çok sık giremiyorum artık o insan müsfettesi için

X