- 13 Haziran 2020
- 12
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi harmoniouss
Merhaba, Sahruz Seyda'daya burun estetigi olacagim, ameliyat gunu aldim .Onceden ameliyat olanlar ya da bu doktor hakkında bilgisi olanlar goruslerini paylasabilir mi ?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben temmuza ameliyat gunu almıştım, bu kafamı çok karıştırdı şimdi çünkü instagramdan bir kaç hastasıyla konuştum, çok memnun olduklarını söylediler ve yaptığı burunları da beğeniyordumYaptıran biriyle tanıştım, burnunun estetik olduğu çok belli oluyor ve nefes almam eskiye nazaran daha kötü dedi.
temmuz ortası canımNe zaman ameliyat oluyorsunuz ?
bi kaç hastasıyla iletişime geçtim , memnun olduklarını söylediler ama burdan da fikir almak istedim emin olmak içinKendi sayfasında bazı hastalarını etiketlemis onlardan bilgi alabilirsiniz
Ben de bugün konuştumbi kaç hastasıyla iletişime geçtim , memnun olduklarını söylediler ama burdan da fikir almak istedim emin olmak için
hastalarının 1 yıl sonraki fotoğraflarını falan paylaşıp etiketliyo o yüzden güven oluşturmuştu bende. Ben de ameliyat olduktan sonra buraya tecrübemi yazarımBen de bugün konuştum
merhabalar nasil geçti süreç ben bugün gorusmeye gidicem ve gerçekten çok içime sinen bi doktor bilgi verir misinizBen oldum memnunum sorulariniz varsa yanitlayabilirim
merhaba, yazdığım konulardaki cevaplarımda 3. ay fotolarimi yuklemistim isterseniz bakabilirsiniz. Surec cok rahat ve guzel gecti. Suan cok memnunum burnumdan.merhabalar nasil geçti süreç ben bugün gorusmeye gidicem ve gerçekten çok içime sinen bi doktor bilgi verir misiniz
Merhaba sürec cok zor degildi , agrim falan hic olmadi. Tamponlar falan delikliydi nefes alma sorunu da yasamadim. Benim sislikler oldu ama o benim hatam cünkü az yaptim buz uygulanasini. Dogal bir burun oldu benimki, benim zaten burnumda kemer falan yoktu seklini degistirmeyin dogal kalsin dedim sagolsun istegime yakin bir burun oldu. 4 temmuzda oldum ben , olumsuz olarak sunlari söyleyebilirim üst kisimda hala bir sislik var cökme mi oldu ne oldu tam anlamadim doktora sordum o gecicek Kemik Ödemidir dedi , kontrole gidicem yakin zamanda o zaman daha net anlasilacak. Birde ön taraf hala cok sert ön tarafi törpüledigi icin mi yoksa baska bisey mi bilmiyorum veya henüz hala cok yeni oldugu icindir.gelismeleri yazarim yine doktorla görüstüktwn sonramerhabalar nasil geçti süreç ben bugün gorusmeye gidicem ve gerçekten çok içime sinen bi doktor bilgi verir misiniz
Ilk kez mi gidiceksiniz görüsmeye? Sorunlariniz nedir? Yani sadece sekil mi yoksa fonksiyonel sorunlar da varmi?merhabalar nasil geçti süreç ben bugün gorusmeye gidicem ve gerçekten çok içime sinen bi doktor bilgi verir misiniz
Pardon 4 temmuz degil agustos yanlis yazmisim, yani daha oturmamis bile olabilir sekil olarak.Merhaba sürec cok zor degildi , agrim falan hic olmadi. Tamponlar falan delikliydi nefes alma sorunu da yasamadim. Benim sislikler oldu ama o benim hatam cünkü az yaptim buz uygulanasini. Dogal bir burun oldu benimki, benim zaten burnumda kemer falan yoktu seklini degistirmeyin dogal kalsin dedim sagolsun istegime yakin bir burun oldu. 4 temmuzda oldum ben , olumsuz olarak sunlari söyleyebilirim üst kisimda hala bir sislik var cökme mi oldu ne oldu tam anlamadim doktora sordum o gecicek Kemik Ödemidir dedi , kontrole gidicem yakin zamanda o zaman daha net anlasilacak. Birde ön taraf hala cok sert ön tarafi törpüledigi icin mi yoksa baska bisey mi bilmiyorum veya henüz hala cok yeni oldugu icindir.gelismeleri yazarim yine doktorla görüstüktwn sonra