sahrayıcedid te eve yardımcı bayan

klavye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
156
0
96
İstanbul
sahrayıcedid te haftada 3 tam gün,5 yarım gün olabilir, ev işlerine yardımcı yemek yapacak bir bayan arıyoruz. yardımcı olabilir misiniz.

sahrayıcedid te haftada 3 tam gün,5 yarım gün olabilir, ev işlerine yardımcı yemek yapacak bir bayan arıyoruz. yardımcı olabilir misiniz.

merhaba ben canan alataş eleman arayışınız hala devam ediyor ise ben ataşehir yeni çamlıca mh de oturuyorum. sahrayıcedid e çok yakın mesafede.haftanın 3 yada 5 günü acil iş arıyorum 10 yıla yakın tecrübem var.referanslarımı verebilirim.görüşmek isterseniz 05353722015 tel numaram.ay_sezin-melis@windowslive.com mail adresime iletişime geçebilirsiniz. teşekkürler

merhaba ben canan alataş ataşehirde ikamet etmekteyim.iş tecrübem ve referanslarım vardır.görüşmek isterseniz 05353722015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…