Gelinlik Modelleri Şahnaz Çakıralp Evlendi

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
fft2mm625682.jpg

80e_ec16c.jpg

LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5C480%5C%C5%9EAHNAZ%20%C3%87AKIRALP%20EVLEND%C4%B0%5Csahnaz%20cakiralp_murat%20oncel_dugun%20%20(3).jpg

sahnaz%20cakiralp_murat%20oncel_dugun%20%20(2).jpg

sahnaz%20cakiralp_murat%20oncel_dugun%20%20(7).jpg

sahnaz%20cakiralp_murat%20oncel_dugun%20%20(6).jpg

sahnaz%20cakiralp_murat%20oncel_dugun%20%20(5).jpg

sahnaz%20cakiralp_murat%20oncel_dugun%20%20(4).JPG

oyuncu-sahnaz-cakiralp-murat-oncel-ile-evlendi-500x332.jpg

Tiyatro ve sinema oyuncusu Şahnaz Çakıralp ile göz cerrahı Prof. Dr. Murat Öncel, dün akşam Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'de düzenlenen düğünle dünya evine girdi
31 Mayıs 2011 - 11:03Yazı Boyutu:
Geçtiğimiz aralıkta tanışan ve 14 Şubat’ta nişanlanan çiftin düğün törenine; sanat, siyaset, bilim ve iş dünyasından 400 davetli katıldı.
Çiftin nikâh şahitliğini yakın dostları, Erdoğan Teziç ve Kurtbay Öncü yaptı. Gecede ‘Enbe’ orkestrası sahne aldı.
Şahnaz Çakıralp, ‘Yıldırım Mayruk’ imzalı gelinlik giydi. Çakıralp, “Sonsuza kadar evet” dedikten sonra damat Prof. Dr. Murat Öncel’in ayağına bastı.
Aralarında 16 yaş farkı bulunan çift, balayı için Meksika Cancun’a gidecek.

16 yaş mı? ben daha fazladır diye düşünmüştüm en az 25-30 filan o zaman damat çok yaşlı gösteriyor :)
gelinliği beğenmedim valla o kadar güzel kadın kendine daha yakışan bişi bulabilirdi bence.

Of Allahım ay şimdi bişey diyeceğim insanlara gıyabında da olsa kötü şeyler söylemek istemiyorum ama Allah aşkına aşk mı bu şimdi başka şey mi açık seçik herşey resimde anlaşılıyor yuh diyorum :60:

Gelinlik modelinden önce ilk damat dikkat çekiyor.İlk gördüğümde gerçekten çok şaşırmıştım.Neyse biz fesatlık yapmayıp demek ki anlaşıyorlar diyelim. =)

Gelinliğe gelince bu kadar güzel bir kadın niye saçını makyajını daha düzgün yaptırıp gelinliği daha farklı bir şey seçmez ki.Kim ne derse desin herkese gelin olmak yakışmıyor işte...​

Of Allahım ay şimdi bişey diyeceğim insanlara gıyabında da olsa kötü şeyler söylemek istemiyorum ama Allah aşkına aşk mı bu şimdi başka şey mi açık seçik herşey resimde anlaşılıyor yuh diyorum :60:

aklın yolu bir aynen katılıyorum cnm :68:

bu nedir ben anlam veremedim doğrusu,yaş farkı para hırsı falan filan...bunlar bir yana o kadar para varken niye bu tarz bir gelinlik seçmiş anlamadım.gelinliği beğenenler alınmasın ama bu kadın gerçekten zevksiz

bu nedir ben anlam veremedim doğrusu,yaş farkı para hırsı falan filan...bunlar bir yana o kadar para varken niye bu tarz bir gelinlik seçmiş anlamadım.gelinliği beğenenler alınmasın ama bu kadın gerçekten zevksiz

evet kendini yaşından büyük mü göstermye çalışmış nedir... saçlar gelinliğin göğüs kısmı vs çok kötü...

Gelinlikte böyle derin dekoltelerin masumluğa balta vurduğunu ve basitleştirdiğini düşünüyorum.
Yalnız omuz askıları güzel durmuş, ama bence kolları çok iri olduğu için kapamayı tercih etmeliydi.
Duvak da rahibe duvak olcaksa tülden değil şifondan olmalıydı, bari uçuş uçuş dursun, böyle tül topu gibi olmuş, kabuk gibi duruyor.
Ayrıca bence de damat herşeyden çok dikkat çekiyor :) :53:

Back