ARKADAŞLAR MERHABA,
BENDE 11 YILLIK EVLİYİM VE SEBEBİ BELLİ OLMAYAN İNFERTİLİTEYİM...HALA BEKLİYORUM BİR MUCİZE BANADA GELİRMİ DİYE....
NEYSE ARKADAŞLAR YAKINDAN ŞAHİT OLDUĞUM BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM SİZE..GÖRÜMCEMİN KAYNI..YILLAR ÖNCE MAYINA BASMIŞ VE 52 AMELİYAT GEÇİRMİŞ BİR İNSAN ŞUAN, GAZİ TEK BACAĞI PLATİN..VE DOKTORLARIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE KESİN, KISIR RAPORU ÇOCUĞU OLMAZ RAPORU VAR MAYIN PATLAMASININ ETKİSİYLE HİÇ, SPERMİ YOK... NEYSE GÖRÜMCEMİN 6 KAYNI VAR.. VE YAZIK BİRTEK BU KAYNININ ÇOCUĞU YOK VE ELTİSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU DÜŞÜNÜN HEPSİ BİR ARAYA GELDİĞİ ZAMAN KADIN KAÇARMIŞ HEP ONLARDAN ... ARADAN YILLAR GEÇDİ 5-6 YIL KADAR ÖNCE BİRGÜN NEŞE'YE(GÖRÜMCEMİN ELTİSİ), DİĞER ELTİSİ YENİ DOĞUM YAPTIKTAN SONRA KİNAYELİ KİNAYELİ, YAZIK SEN BU ZEVKİ HİÇ TADAMIYACAKSIN,YA BOŞANACAKSIN YADA KATLANACAKSIN DEMİŞ... NEŞE'NİN OKADAR GURURUNA DOKUNMUŞTUKİ BİLİYORUM GÜNLERCE AĞLADIK BERABER..ÇÜNKÜ ANLAYABİLEN TEK İNSANI BENDİM..SORUN EŞİNDE OLMASINA RAĞMEN EŞİDE YARDIMCI OLMUYOR BU DENSİZLERİ SUSTURAMIYORDU...NEYSE BİR GÜN DUYDUMKİ NEŞE HAMİLE... EVET İNANMAYACAKSINIZ AMA NEŞE HAMİLE KALMIŞTI..HEMDE DOĞALLL.. TABİ AİLE AYAĞA KALKTI NASIL OLUR BAŞKASINDANDIR OLMAMZ DİYE...KIZA HAMİLELİĞİ SÜRESİNCE YAPMADIKLARINI BIRAKMADILAR KOCASI İLE BOŞANMA SAFHASINA GELDİLER..KOCASININ KISIR RAPORU VARYA ARTIK SEBEBİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.. NEŞE AİLESİNİN YANINA GÖNDERİLDİ VE DOĞUM YAPTI.. SONRA DNA TESTİ YAPTIRDILAR VE ARKADAŞLAR İNANMAYACASINIZ AMA ÇOCUK, KISIR DAMGASI VURULAN DOKTORLARIN KESİNLİKLE ÇOCUĞU OLMAZ DEDİKLERİ EŞİNDEN..İKİZLERİ OLDU ŞUAN BEBİŞLER 6 YAŞINDA..
DÜN AKŞAM ONLARDAYDIK VE SİZE BİR ŞOK DAHA NEŞE 2 AY ÖNCE YİNE DOĞUM YAPTI DOKTORLARIN BİLE BUGÜN KISIR RAPORU VERDİKLERİ TIBBEN ÇOCUĞU OLMAZ DEDİKLERİ ADAMIN 3 ÇOCUĞU VAR VE HER ÇOCUKTAN SONRA DNA TESTİ YAPTIRIYORLAR...NEŞEYE KARŞI BİR BÜYÜK AYIP BU TEST AMA NEŞE 'DE İMKANLARDAN DOLAYI MECBUR KALIYOR..YA ARKADAŞLAR BİZZAT ŞAHİT OLDUĞUM BİR OLAYDIR..
GERÇİ ÇOCUKSUZLUĞUN ACISINI YAŞAYAN NEŞE'NİNDE ÇOCUKLARI OLUNCA HUYU SUYU DEĞİŞTİ AMA... BU ACIDA BENDE KALSIN...BENDE BEKLİYORUM BİR GÜN BİR MUCİZEDE BİZE DOĞAR NEDERSİNİZ...:1hug:
arkadaşlar merhaba,
bende 11 yıllık evliyim ve sebebi belli olmayan infertiliteyim...hala bekliyorum bir mucize banada gelirmi diye....
Neyse arkadaşlar yakından şahit olduğum bir olayı anlatmak istiyorum size..görümcemin kaynı..yıllar önce mayına basmış ve 52 ameliyat geçirmiş bir insan şuan, gazi tek bacağı platin..ve doktorların söylediğine göre kesin, kısır raporu çocuğu olmaz raporu var mayın patlamasının etkisiyle hiç, spermi yok... Neyse görümcemin 6 kaynı var.. Ve yazık birtek bu kaynının çocuğu yok ve eltisinin içinde bulunduğu durumu düşünün hepsi bir araya geldiği zaman kadın kaçarmış hep onlardan ... Aradan yıllar geçdi 5-6 yıl kadar önce birgün neşe'ye(görümcemin eltisi), diğer eltisi yeni doğum yaptıktan sonra kinayeli kinayeli, yazık sen bu zevki hiç tadamıyacaksın,ya boşanacaksın yada katlanacaksın demiş... Neşe'nin okadar gururuna dokunmuştuki biliyorum günlerce ağladık beraber..çünkü anlayabilen tek insanı bendim..sorun eşinde olmasına rağmen eşide yardımcı olmuyor bu densizleri susturamıyordu...neyse bir gün duydumki neşe hamile... Evet inanmayacaksınız ama neşe hamile kalmıştı..hemde doğalll.. Tabi aile ayağa kalktı nasıl olur başkasındandır olmamz diye...kıza hamileliği süresince yapmadıklarını bırakmadılar kocası ile boşanma safhasına geldiler..kocasının kısır raporu varya artık sebebini siz düşünün.. Neşe ailesinin yanına gönderildi ve doğum yaptı.. Sonra dna testi yaptırdılar ve arkadaşlar inanmayacasınız ama çocuk, kısır damgası vurulan doktorların kesinlikle çocuğu olmaz dedikleri eşinden..ikizleri oldu şuan bebişler 6 yaşında..
Dün akşam onlardaydık ve size bir şok daha neşe 2 ay önce yine doğum yaptı doktorların bile bugün kısır raporu verdikleri tıbben çocuğu olmaz dedikleri adamın 3 çocuğu var ve her çocuktan sonra dna testi yaptırıyorlar...neşeye karşı bir büyük ayıp bu test ama neşe 'de imkanlardan dolayı mecbur kalıyor..ya arkadaşlar bizzat şahit olduğum bir olaydır..
Gerçi çocuksuzluğun acısını yaşayan neşe'ninde çocukları olunca huyu suyu değişti ama... Bu acıda bende kalsın...bende bekliyorum bir gün bir mucizede bize doğar nedersiniz...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?