• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şahit Olduğum Mucize

eylul07

bigün bende anne olacağım
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
609
3
96
51
Antalya
ARKADAŞLAR MERHABA,

BENDE 11 YILLIK EVLıYıM VE SEBEBı BELLı OLMAYAN ıNFERTıLıTEYıM...HALA BEKLıYORUM BıR MUCıZE BANADA GELıRMı DıYE....

NEYSE ARKADAŞLAR YAKINDAN ŞAHıT OLDUĞUM BıR OLAYI ANLATMAK ıSTıYORUM SıZE..GÖRÜMCEMıN KAYNI..YILLAR ÖNCE MAYINA BASMIŞ VE 52 AMELıYAT GEÇıRMıŞ BıR ıNSAN ŞUAN, GAZı TEK BACAĞI PLATıN..VE DOKTORLARIN SÖYLEDıĞıNE GÖRE KESıN, KISIR RAPORU ÇOCUĞU OLMAZ RAPORU VAR MAYIN PATLAMASININ ETKıSıYLE HıÇ, SPERMı YOK... NEYSE GÖRÜMCEMıN 6 KAYNI VAR.. VE YAZIK BıRTEK BU KAYNININ ÇOCUĞU YOK VE ELTıSıNıN ıÇıNDE BULUNDUĞU DURUMU DÜŞÜNÜN HEPSı BıR ARAYA GELDıĞı ZAMAN KADIN KAÇARMIŞ HEP ONLARDAN ... ARADAN YILLAR GEÇDı 5-6 YIL KADAR ÖNCE BıRGÜN NEŞE'YE(GÖRÜMCEMıN ELTıSı), DıĞER ELTıSı YENı DOĞUM YAPTIKTAN SONRA KıNAYELı KıNAYELı, YAZIK SEN BU ZEVKı HıÇ TADAMIYACAKSIN,YA BOŞANACAKSIN YADA KATLANACAKSIN DEMıŞ... NEŞE'NıN OKADAR GURURUNA DOKUNMUŞTUKı BıLıYORUM GÜNLERCE AĞLADIK BERABER..ÇÜNKÜ ANLAYABıLEN TEK ıNSANI BENDıM..SORUN EŞıNDE OLMASINA RAĞMEN EŞıDE YARDIMCI OLMUYOR BU DENSıZLERı SUSTURAMIYORDU...NEYSE BıR GÜN DUYDUMKı NEŞE HAMıLE... EVET ıNANMAYACAKSINIZ AMA NEŞE HAMıLE KALMIŞTI..HEMDE DOĞALLL.. TABı AıLE AYAĞA KALKTI NASIL OLUR BAŞKASINDANDIR OLMAMZ DıYE...KIZA HAMıLELıĞı SÜRESıNCE YAPMADIKLARINI BIRAKMADILAR KOCASI ıLE BOŞANMA SAFHASINA GELDıLER..KOCASININ KISIR RAPORU VARYA ARTIK SEBEBıNı SıZ DÜŞÜNÜN.. NEŞE AıLESıNıN YANINA GÖNDERıLDı VE DOĞUM YAPTI.. SONRA DNA TESTı YAPTIRDILAR VE ARKADAŞLAR ıNANMAYACASINIZ AMA ÇOCUK, KISIR DAMGASI VURULAN DOKTORLARIN KESıNLıKLE ÇOCUĞU OLMAZ DEDıKLERı EŞıNDEN..ıKıZLERı OLDU ŞUAN BEBıŞLER 6 YAŞINDA..
DÜN AKŞAM ONLARDAYDIK VE SıZE BıR ŞOK DAHA NEŞE 2 AY ÖNCE YıNE DOĞUM YAPTI DOKTORLARIN BıLE BUGÜN KISIR RAPORU VERDıKLERı TIBBEN ÇOCUĞU OLMAZ DEDıKLERı ADAMIN 3 ÇOCUĞU VAR VE HER ÇOCUKTAN SONRA DNA TESTı YAPTIRIYORLAR...NEŞEYE KARŞI BıR BÜYÜK AYIP BU TEST AMA NEŞE 'DE ıMKANLARDAN DOLAYI MECBUR KALIYOR..YA ARKADAŞLAR BıZZAT ŞAHıT OLDUĞUM BıR OLAYDIR..
GERÇı ÇOCUKSUZLUĞUN ACISINI YAŞAYAN NEŞE'NıNDE ÇOCUKLARI OLUNCA HUYU SUYU DEĞıŞTı AMA... BU ACIDA BENDE KALSIN...BENDE BEKLıYORUM BıR GÜN BıR MUCıZEDE BıZE DOĞAR NEDERSıNıZ...:1hug:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR MERHABA,

BENDE 11 YILLIK EVLİYİM VE SEBEBİ BELLİ OLMAYAN İNFERTİLİTEYİM...HALA BEKLİYORUM BİR MUCİZE BANADA GELİRMİ DİYE....

NEYSE ARKADAŞLAR YAKINDAN ŞAHİT OLDUĞUM BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM SİZE..GÖRÜMCEMİN KAYNI..YILLAR ÖNCE MAYINA BASMIŞ VE 52 AMELİYAT GEÇİRMİŞ BİR İNSAN ŞUAN, GAZİ TEK BACAĞI PLATİN..VE DOKTORLARIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE KESİN, KISIR RAPORU ÇOCUĞU OLMAZ RAPORU VAR MAYIN PATLAMASININ ETKİSİYLE HİÇ, SPERMİ YOK... NEYSE GÖRÜMCEMİN 6 KAYNI VAR.. VE YAZIK BİRTEK BU KAYNININ ÇOCUĞU YOK VE ELTİSİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU DÜŞÜNÜN HEPSİ BİR ARAYA GELDİĞİ ZAMAN KADIN KAÇARMIŞ HEP ONLARDAN ... ARADAN YILLAR GEÇDİ 5-6 YIL KADAR ÖNCE BİRGÜN NEŞE'YE(GÖRÜMCEMİN ELTİSİ), DİĞER ELTİSİ YENİ DOĞUM YAPTIKTAN SONRA KİNAYELİ KİNAYELİ, YAZIK SEN BU ZEVKİ HİÇ TADAMIYACAKSIN,YA BOŞANACAKSIN YADA KATLANACAKSIN DEMİŞ... NEŞE'NİN OKADAR GURURUNA DOKUNMUŞTUKİ BİLİYORUM GÜNLERCE AĞLADIK BERABER..ÇÜNKÜ ANLAYABİLEN TEK İNSANI BENDİM..SORUN EŞİNDE OLMASINA RAĞMEN EŞİDE YARDIMCI OLMUYOR BU DENSİZLERİ SUSTURAMIYORDU...NEYSE BİR GÜN DUYDUMKİ NEŞE HAMİLE... EVET İNANMAYACAKSINIZ AMA NEŞE HAMİLE KALMIŞTI..HEMDE DOĞALLL.. TABİ AİLE AYAĞA KALKTI NASIL OLUR BAŞKASINDANDIR OLMAMZ DİYE...KIZA HAMİLELİĞİ SÜRESİNCE YAPMADIKLARINI BIRAKMADILAR KOCASI İLE BOŞANMA SAFHASINA GELDİLER..KOCASININ KISIR RAPORU VARYA ARTIK SEBEBİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.. NEŞE AİLESİNİN YANINA GÖNDERİLDİ VE DOĞUM YAPTI.. SONRA DNA TESTİ YAPTIRDILAR VE ARKADAŞLAR İNANMAYACASINIZ AMA ÇOCUK, KISIR DAMGASI VURULAN DOKTORLARIN KESİNLİKLE ÇOCUĞU OLMAZ DEDİKLERİ EŞİNDEN..İKİZLERİ OLDU ŞUAN BEBİŞLER 6 YAŞINDA..
DÜN AKŞAM ONLARDAYDIK VE SİZE BİR ŞOK DAHA NEŞE 2 AY ÖNCE YİNE DOĞUM YAPTI DOKTORLARIN BİLE BUGÜN KISIR RAPORU VERDİKLERİ TIBBEN ÇOCUĞU OLMAZ DEDİKLERİ ADAMIN 3 ÇOCUĞU VAR VE HER ÇOCUKTAN SONRA DNA TESTİ YAPTIRIYORLAR...NEŞEYE KARŞI BİR BÜYÜK AYIP BU TEST AMA NEŞE 'DE İMKANLARDAN DOLAYI MECBUR KALIYOR..YA ARKADAŞLAR BİZZAT ŞAHİT OLDUĞUM BİR OLAYDIR..
GERÇİ ÇOCUKSUZLUĞUN ACISINI YAŞAYAN NEŞE'NİNDE ÇOCUKLARI OLUNCA HUYU SUYU DEĞİŞTİ AMA... BU ACIDA BENDE KALSIN...BENDE BEKLİYORUM BİR GÜN BİR MUCİZEDE BİZE DOĞAR NEDERSİNİZ...:1hug:

Kuru ağaçlara can veren Allah herşeye kadir inşallah sizde en kısa zamanda bu mutluluğu çifter çifter yaşarsınız

allahım bizede birmucize ver bizde anneliği tattır yarabbim sen büyüksünallahım dağa taşa canveren allahım bizim de canımıza cankat bizide güldür allah tüm istiyenlere bana da nasip etsinamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

Nasıl bi mantık ya DNA testi hayret bişey Allah'ın işine akıl sır ermez sonuçta raporu olsada olmasada ne kadar ayıp gelini karalamışlar güvenmiyorlar gibi başkasından ne demek ya zaten başkasında gözü olsa o gazi adamı o şekilde kabullenmezki inşallah sanada kısmet olur canım bizlerede o annelik duygusunu tatmamız

inşallah canım cümlemize...

evet dna testi neşê'yide çok yaraladı ama bir yöndende hak vermek zorunda kaldı....

canımya allah çok büyük sonuçta o ol deyince herşey olur bende bekliyorum yaradanımın mucizesini allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürür inşallah aminnnnnnnnn

Rabbim nelere kadir.benimde bi akrabamın senelerdir çocukları olmuyordu.tedavi falan oldular ama olmadı.tam evliliklernin 16. yılında beklenmedik bi şekilde çocukları olmuştu.hiçbir zaman insan ümidini kaybetmeli,sürekli dua etmeli.

Bu sitedeki ilk günüm bugün,ben de mucizelere inandığımı söylemek istedim.Ankara'da ünlü bir tüp bebek merkezinin bekleme salonunda sohbet ettiğim bir bayan bana bir yıl hiç adet görmediği halde kendiliğinden hamile kaldığını söylemişti.Doktorlar menopoza girdin demişler...Allah vermek istedikten sonra, veriyor.Darısı herkesin başına...

bebeğinin olmasına sewndim ama bu ne ayıptır bu ne saçmalıktır ya dna testi isteniyo,annesinin evine gönderiliyo ve eşi hiç bişey yapmıyo
hadi tmm dna yapılmış utanmıştı isteyenler ama bu kadın tekrar o aileye geri dönüyo:1shok::1shok::1shok::1shok:
ben mi garip karşılıyorum bitek arkadaşlar
nekadar aşağılayıcı bi durum bu

hadi ilkinde dna yaptiriyosunda ikincisinde niye yaptiriyosun hayret bisey ya kadina yapilan terbiyesizlik bu resmen...

allah anali babali buyutsun...yuce rabbim isteyen herkese nasib etsin...kimseyi cocuk sevgisinden mahrum etmesin .....

gercekten mucize
ama ben aynı durumnda olsam benden süpe eden bı adama karılık yapmam bı daha BOSANIRDIM
net yani
tabı neşeye saygı duyuyorum
buda olayın farklı bı yanı
ben mucizeden cok bu yanını dusundum
allah cocuklarını bagsılasın tabı:teselli:

ya kadının kocasının yaptığı resmen hayvanlık. o kadar güvenmiyorsa karısına neden birlikte yaşıyor o zaman. çok tuhaf doğrusu. ama yinede kurban olduğum Allah'ım nelere kadir.
benim annemin de 20 yıl çocuğu olmamış. gitmediği doktor kullanmadığ ilaç kalmamış. en son ümidi kesmişken bi bakmışki bana hamile. 20 yıl çocuğu olmadığı için o devirlerde yaşadıkları da cabası. Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez. o ne zaman ne yapacağını iyi bilir. ınşallah Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir.

arkadaşlar merhaba,

bende 11 yıllık evliyim ve sebebi belli olmayan infertiliteyim...hala bekliyorum bir mucize banada gelirmi diye....

Neyse arkadaşlar yakından şahit olduğum bir olayı anlatmak istiyorum size..görümcemin kaynı..yıllar önce mayına basmış ve 52 ameliyat geçirmiş bir insan şuan, gazi tek bacağı platin..ve doktorların söylediğine göre kesin, kısır raporu çocuğu olmaz raporu var mayın patlamasının etkisiyle hiç, spermi yok... Neyse görümcemin 6 kaynı var.. Ve yazık birtek bu kaynının çocuğu yok ve eltisinin içinde bulunduğu durumu düşünün hepsi bir araya geldiği zaman kadın kaçarmış hep onlardan ... Aradan yıllar geçdi 5-6 yıl kadar önce birgün neşe'ye(görümcemin eltisi), diğer eltisi yeni doğum yaptıktan sonra kinayeli kinayeli, yazık sen bu zevki hiç tadamıyacaksın,ya boşanacaksın yada katlanacaksın demiş... Neşe'nin okadar gururuna dokunmuştuki biliyorum günlerce ağladık beraber..çünkü anlayabilen tek insanı bendim..sorun eşinde olmasına rağmen eşide yardımcı olmuyor bu densizleri susturamıyordu...neyse bir gün duydumki neşe hamile... Evet inanmayacaksınız ama neşe hamile kalmıştı..hemde doğalll.. Tabi aile ayağa kalktı nasıl olur başkasındandır olmamz diye...kıza hamileliği süresince yapmadıklarını bırakmadılar kocası ile boşanma safhasına geldiler..kocasının kısır raporu varya artık sebebini siz düşünün.. Neşe ailesinin yanına gönderildi ve doğum yaptı.. Sonra dna testi yaptırdılar ve arkadaşlar inanmayacasınız ama çocuk, kısır damgası vurulan doktorların kesinlikle çocuğu olmaz dedikleri eşinden..ikizleri oldu şuan bebişler 6 yaşında..
Dün akşam onlardaydık ve size bir şok daha neşe 2 ay önce yine doğum yaptı doktorların bile bugün kısır raporu verdikleri tıbben çocuğu olmaz dedikleri adamın 3 çocuğu var ve her çocuktan sonra dna testi yaptırıyorlar...neşeye karşı bir büyük ayıp bu test ama neşe 'de imkanlardan dolayı mecbur kalıyor..ya arkadaşlar bizzat şahit olduğum bir olaydır..
Gerçi çocuksuzluğun acısını yaşayan neşe'ninde çocukları olunca huyu suyu değişti ama... Bu acıda bende kalsın...bende bekliyorum bir gün bir mucizede bize doğar nedersiniz...:1hug:

arkadaşlar merhaba bizimde bir yakınımız var aynı şekile doktora gidiyorlar eşinin sperm sayısı düşük doktor normal yollarla olmaz tüp bebek demiş şimdi hamile hemde normal yollarla allahım sen nekadar büyüksün hepimize nasip et inşallah

ArkadaŞlar haklısınız dna testı konusunda bende Çok ıÇerlemıŞtım.ama kÜltÜr farkı ıŞte..aslında eŞı ıyı bır ınsan neŞe'yıde Çok sevıyor.fakat erkek gÖzÜyle dÜŞÜnmek lazım..dÜŞÜnsenıze kesınlıkle ÇocuĞun olmaz dıyorlar ama eŞ hamıle bÇevre baskısıda cabası....ama Şımdı Çok ıyıler tabı neŞe eskı Çektıklerını unutmuŞ gıbı....devamlı Çocuklardan ŞıkayetÇı Çok yoruluyormuŞ...allah bÜyÜk ne dıyeyım..

Back
X