• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şahıs Şirketi Açan yada Muhasebe Bilgisi Olan Varmı Acaba ?

eşim çalıştığı için onun üzerine acmak istiyoruz, enazıdan bagkur ödemesi cıkmaz diye doğru mu biliyoruz ?
oda işten izin alıp gideceği için yarım günde işlemler bitermi dersiniz
Evet eşinize açarsanız Bağkur ödemez.
Yarım gün ya da birgünde hallolur işlemler. Dairenin yoğunluğuna göre

birde e fatura kesiyor musunuz .
E fatura kesmek için e fatura mükellefi olmalisiniz.
Devlet 5.000 TL ve üstü faturalar için faturalari E-belge üzerinden kesilmesini şart koydu.
Yani her halükarda şahıs firması dahi olsanız malzeme satışıniz tek kalemde 5k ve üstü ise dediğim şekilde keseceksiniz.

eşim çalıştığı için onun üzerine acmak istiyoruz, enazıdan bagkur ödemesi cıkmaz diye doğru mu biliyoruz ?
oda işten izin alıp gideceği için yarım günde işlemler bitermi dersiniz
Ben de başka bir firmada çalışıyorum
Şahıs firmam kendi üzerime.
Bağkur odemiyorum.
İşler yarım günde hallolmuyor pek.
Yoğunluğa bağlı.
İki günümü almisti benim.

Muhasebeciyim. Mali müşavirle çalışmanız gerekiyor. Beyanname yükleme sistemi mm açık. Üstelik yeni mevzuatları devamlı takip etmek gerekiyor. Birçok beyanname var hepsinin doldurulup zamanında verilmesi lazım

Muhasebeciyim. Mali müşavirle çalışmanız gerekiyor. Beyanname yükleme sistemi mm açık. Üstelik yeni mevzuatları devamlı takip etmek gerekiyor. Birçok beyanname var hepsinin doldurulup zamanında verilmesi lazım

şirket giderleri aylık nekadar oluyor ? muhasebeciye ödenen tutarın dışında.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, internet üzerinden satış yaptığım bir sayfam var. Şirket açmayı planlıyoruz fatura kesebilmek için ama işin muhasebeci tutma kısmında kararsızlık/bilgisizlik yaşıyorum.İlk etapta muhasebeci tutmadan kendimiz idare edebilir miyiz acaba ? Bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
Merhaba tanıdığımız smmm var, sizin gibi birsürü internet üzeri firmayla çalışıyor. Bizim işçiler için teşvik yapıyor, 1200 tl yerine 80 tl ödüyoruz aylık. Çok bilgili ve ızman biri. Fiyatı da çok uygun piyasaya göre.Ankarada iki smmm biliyormuş bunu yapmayı düşün...İstanbulda çok büyük şirketlere de bakıyor. Çok güvenilir biri. İlgilenirseniz özelden adını yazarım.

... fiyatları vs. araştırın, bana da dua edersiniz😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz sahis sirketiyiz ,tum muhasebe gelir gider hesabi bende ama beyannameyi smm gonderiyor,kdv vs o hesaplar biz oderiz ,olmuyor malesef,bu arada bende iktisat mezunuyum ama smmm sart

Back
X