sahiplenilmek istiyorum yoruldumm boşanmak istiyorum ama çok korkuyorum:(

Aynı şeyleri de bende yaşıyorum. İnan ne yapacağımı bilemiyorum. İyi bir işim var. Ama aile hayatım butun hayatımı mahvediyor. Öylesine tatlı sevecen bir adam vardı ki hayatımda.ama kimseye hayır diyemiyordu. Herkesi benden üstün tutuyordu. Zamanla uzaklaştırdım arkadaşlarını çevresinden. O da kin tutmuş demekki bana. Evlenmeden evvel bişi demezdi içine atardı sessiz kalırdı. Kavga bile edemezsiniz. Evlendik tamamen değişti. O adam gitti yerine kaba tembel pis bir adam geldi.ne soylesem ne desem suçlu oldum.bana bağırıyor ve artık şiddette uyguluyor.kalem fırlatıyor vuruyor kırıyor. Bu canavarı ben yarattım diye kendime çok kızıyorum. Keşke zamanında ayrılsaydım diyorum.ya da o ayrılsaydı. Şimdi biletleri düzeltmek imkansız ama terapiyi kabul etmiyor. Ne yapacağımızı bilmiyorum çünkü konuşamıyoruz her konuşmaya kalktığımızda kavga.herşeye bağırıyor. Bana tahammül edemiyor.bende ona tahammül edemiyorum artık. Resmen batıyor bana da. Ama böyle olmamalıydı bizimki büyük bi aşktı. Şimdi bende senin gibiyim.boşanmak istiyorum ama düzelir diye umut ediyorum. Haftasonları planlar yapıyorum ama her hafta sonumuz kavga. Hele birde ailesi varki. Nasıl etkilenmişse hayır diyemiyor. Bayramda bize gidiyoruz annesi babası arıyor hemen onlara gidiyor.aynını ben yapsam surat asar.once annesi surat asar.bana sevgisi bitti biliyorum. Ama nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum.sana faydam olması belki ama içimi döktüm yalnız değilsin yani...

Canim hatirladim seni, senin kocan kalkip geceleri tuhaf seyler yapiyordu degilmi? Hala devam ediyormu bu tuhafliklar, okurken bile ürpermistim. Anneme anlatmistim hatta, kiz canini kurtarsin adam cok hasta belliki demisti. Kendine mukayyet ol ne olur.

Canim hatirladim seni, senin kocan kalkip geceleri tuhaf seyler yapiyordu degilmi? Hala devam ediyormu bu tuhafliklar, okurken bile ürpermistim. Anneme anlatmistim hatta, kiz canini kurtarsin adam cok hasta belliki demisti. Kendine mukayyet ol ne olur.
Aynı cnm hicbir değişiklik yok...benim annem niye anlamıyor acaba o kadar anlattım bununda dengesiz haraketleri var olsun varsin görmezden gel diyor şaka gibi neyse bir daha buraya yazdığımda suanki durumda olmuycam inşallah...

Hala bosanmadim hala cekmeye devam ediyorum :KK43: ne kadar salak bir insanim...
Durumlarimiz çok benziyor birbirine ben beş yıllık evliyim beş yılda olumlu bi değişiklik fazla olmadi olmazda artık bi beklentimde kalmadi zaten alttan aldikça ezildim boşanmayi hep erteledim el ne der ailem üzülür dedim hep.ama şu an kendimi çok yorgun hissediyorum karşındaki insan değişmiyor seni bitiriyor ve değiştiriyor bunu unutma ona göre karar ver .ben artik ciddi ciddi ayrilmayi düşünüyorum. Biz sona geldik zaten

Aynı cnm hicbir değişiklik yok...benim annem niye anlamıyor acaba o kadar anlattım bununda dengesiz haraketleri var olsun varsin görmezden gel diyor şaka gibi neyse bir daha buraya yazdığımda suanki durumda olmuycam inşallah...
Cok üzücü bir durum gercekten, ben seni cok iyi anliyorum, bosanmis ve tuhaf bir evlilikten kurtulmus biri olarak.
Sunu bilki, zor olan tek sey o karari vermek. Sonrasi zaten, helede hakli oldugun icin cok kolay. Özlenmiyor bile böyle esler. Her gün yeni bir umut. El ne der, Annem ne der diye düsünme, bu hakki sana yaradanin verdi. Hakkina SEN sahip cikmazsan, inanki kimse cikmaz.
Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin, inshallah bir an önce kurtulup hayatin güzelliklerle dolu oldugunu görürsün.

merhalar içimden geçenleri paylaşmak istedim sizlerle. ilk konumu açalı 1,5 yıl olmuş tekrardan okudum içim burkulmadı desem yalan olur ve artık bu iş tamamen ama tamamen bitti ve boşandık,ayrıldık...mahkemede yaşadıklarımdan bahsedeyim sizlere :
Ne kadar tuhaftı hersey tir tir titriodum tek başıma gittim oraya oda öyleydi.anlaşmalı olduğu için 10 dk da bitti hersey.günahmı işlemiştim ki mübaşir isimlerimizi söylediğinde başım eğik girdim salona.elimi kolumu nereye koyacağımı bilemeden ve ses titrememeli,ağlanmamalı,güçlü durmalı,güçlü görünmeli birsürü saçma sapan düşünce beynimde gezirken hakimden bir ses geldi:''BOŞANMALARINA KARAR VERİLMİŞTİR'' ELVEDA evlilik merhaba Kırık dökük MORYEL...
Her ne olursa olsun onca yaşanmışlık,bir arpa boyu yol gidememiş olmanın verdiği kaybetmişlik hissi, işte tuhaf duygular boğazımda düğümlendi her şey bir rüya olmalı derken, dışarı çıktım hava buz gibi çarptı yüzüme gerçekleri 28 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle ciğerim parçalanana kadar ağlamadım.İlk defa böyle ağladım bağıra bağıra içimden bişiler koptu gitti gitmeliydi belkide oymuş demekki.Şimdi daha iyiyim...Allahım aklıma fikrime sahip ol beni senden uzaklaştırma ve ne olur beni iyilerle karşılaştır.
Sevgiler dostlar....:KK24:

Bahsettiginiz tarzda bi evlilik yasadim cinsel sorunlar miskinlik. 2 ay evli kaldik bi kere gezmeye cikmadik. suskun sinsi yalanciydi bi de ustune ve evet biz olamamistik. disardan efendi gozukuyodu acayip gicik bi insandi acayip. ve bi de ustune maddi sorunlar.

Ailem arkamda durdu bosandm ben. memur da degildm isim de yoktu. 4 yilda kendimi toparladm baska uni. de okudum kurslara gittm. calistm. seveblcegm bi is buldm sukurler olsn. sizn en azndan isiniz hazir.

Cevrem dul muamelesi yapti evet. 2 ay once altn degernde olan ben ki altin kiz derlerdi. 2 ay evli kaldm ve hakli sebeplerle bosandm dye bundan sonra yaslo cocuklu alirsin dediler. sen hakkini kaybettn kucuk kardesini istiyoruz dediler. aramda 20 yad fark olan adamlari bile karsima cikardilar.

Eski sevdgm karsima cikti babasi kusura bakma genelevden de alinir sevince ama ben kaldiramam dedi ogluna. sora ayrildik oglu simdi evli cocuklu

Butun bunlari yutmak kolay olmadi ama sabrin sonu da selamet. ben bi de bu surecte memur olamadm dye de cok yiprandm benden bi adim ondesiniz

Simdi mi? karsima nisanlm cikti. artk beni bekar ogluna kmse istemez derken hem ailesi seve seve kabul etti hem nisanlm. bi kere bile yuzume vurmadi gozyaslarmi sildi ve bana mutlu olmayo hakettgmi soyledi tuttu elimden.

Yasliyla evlenrsn dyen neneme el opturmeye goturdm genc cocugu sukur masallah.

Smdi hayata dair bi umidim var. iyi ki diyorum o erkek musvettesyle evli kalmaya devam etmek gibi.bi hata yapmamisim.

Smdi muhabbet de ediyorum nisanlmla egleniyorum da cocuk gibi sacmaliyorum da. evliyken tek resm bile cekilmemistk o kdar biz degildk. nisanlmla daha simdiden bi suru fotografmz oldu. gezmeye gittik kac kere. ne kadar onemli seylermis.

Bosanin diyemem ama bosanirsaniz da umudunuz var korkmayin diye anlattm. Allah yardmcnz olsn

Bahsettiginiz tarzda bi evlilik yasadim cinsel sorunlar miskinlik. 2 ay evli kaldik bi kere gezmeye cikmadik. suskun sinsi yalanciydi bi de ustune ve evet biz olamamistik. disardan efendi gozukuyodu acayip gicik bi insandi acayip. ve bi de ustune maddi sorunlar.

Ailem arkamda durdu bosandm ben. memur da degildm isim de yoktu. 4 yilda kendimi toparladm baska uni. de okudum kurslara gittm. calistm. seveblcegm bi is buldm sukurler olsn. sizn en azndan isiniz hazir.

Cevrem dul muamelesi yapti evet. 2 ay once altn degernde olan ben ki altin kiz derlerdi. 2 ay evli kaldm ve hakli sebeplerle bosandm dye bundan sonra yaslo cocuklu alirsin dediler. sen hakkini kaybettn kucuk kardesini istiyoruz dediler. aramda 20 yad fark olan adamlari bile karsima cikardilar.

Eski sevdgm karsima cikti babasi kusura bakma genelevden de alinir sevince ama ben kaldiramam dedi ogluna. sora ayrildik oglu simdi evli cocuklu

Butun bunlari yutmak kolay olmadi ama sabrin sonu da selamet. ben bi de bu surecte memur olamadm dye de cok yiprandm benden bi adim ondesiniz

Simdi mi? karsima nisanlm cikti. artk beni bekar ogluna kmse istemez derken hem ailesi seve seve kabul etti hem nisanlm. bi kere bile yuzume vurmadi gozyaslarmi sildi ve bana mutlu olmayo hakettgmi soyledi tuttu elimden.

Smdi hayata dair bi umidim var. iyi ki diyorum o erkek musvettesyle evli kalmaya devam etmek gibi.bi hata yapmamisim.

Smdi muhabbet de ediyorum nisanlmla egleniyorum da cocuk gibi sacmaliyorum da. evliyken tek resm bile cekilmemistk o kdar biz degildk. nisanlmla daha simdiden bi suru fotografmz oldu. gezmeye gittik kac kere. ne kadar onemli seylermis.

Bosanin diyemem ama bosanirsaniz da umudunuz var korkmayin diye anlattm. Allah yardmcnz olsn[/QUOT

Okadar içten yazmışşınızki sizi hissettim okurken.senin adına çok sevindim.tekrardan bir yola girdiğin için ,inandığın için ,umudun olduğu için...umarım bu kez kırılmazsın umarım bu kez üzülmezsin..

Bosanin diyemem ama bosanirsaniz da umudunuz var korkmayin diye anlattm. Allah yardmcnz olsn
Okadar içten yazmışşınızki sizi hissettim okurken.senin adına çok sevindim.tekrardan bir yola girdiğin için ,inandığın için ,umudun olduğu için...umarım bu kez kırılmazsın umarım bu kez üzülmezsin..

dul kadın mı kaldı yahu artık kımlıklerde bıle yazmıyor bu evlenmek kadar boşanmakta doğal yani

konuuyu bugun acti ne cabuk bosandi diyordumki konu 2015 miş hakkinizdq hayirlisi olsun duzeninizi kurabildinizmi tekrar
sil baştan bir hayata başladım düzen dersen bi düzenimi kurdum şimdilik huzuluyum fena değilim.evden giden ben oldum ve sadece bavulumu alıp çıktım.eşya meşya hiçbirsey almadım alamadım falan filan uzun hikaye sorun yok alırım elbet...böylesi daha iyi çünkü eşyalarda insanın içini acıtabilirdi şimdi ise hiç bilmediğim bir evde hiç bilmediğim eşyaların üzerinde yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum.

canım, ben de kamuda çalışıyorum.
mimarım.
yazışma yapıyor musun bilmiyorum.
ama yazdıklarını anlamakta güçlük çektim.
ha şunu da söyliyeyim.
önce evlilik terapistine başvurmalısınız.
sonra boşanmayı düşünmelisiniz.

Merhabalar.ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik güya.suan 27 yasındayım çocuğumda yok daha doğrusu kavgadan çocuk düşüncek durum yok.ben memurum eşimde öyle.evlendiğimiz günden bu yana hiçbir maddi sorunumuz olmadı.bizim sorun birbirimizle.işte şimdi kafamı taşlara vuruyorumda ahh ahhh.içim nasıl acıo bunları düşününce.şimdi ben özgüveni yüksek,açıksözlü hatta baya baya açıksözlü, içi dışı bir, çıtı pıtı sevimli şirin die tabir edilen bi yapıda insanım.her girdiğim ortamda olduğum gibi davranıp kendimi kasmam.dışarda evde aynı karakterde bir insanım.oysaki eşime herkes derki dışardan sessiz sakin ne kadar efendi biri diye.oysaki onda öyle bir çift karakter varmış ki evdeki adamla dışardaki adam aynı değilmiş.yaşı 31.aramızda 6 yaş var.olgunluk ise sıfır.kıskanmaz,karışmaz,paramada karışmaz biz biz olamadık galiba.aramızdaki karakter çatışmalarının yanı sıra birde cinsel sorunlarımız var.ayda bir iki ayda bir yanıma yaklaşır.artık ev arkadası gibi olduk.o kadar miskin tembel bir insanki.haftasonlarımız tatil uyuyarak geçirir.arkadasımız da yok. hayal ettiğim bu değildi.çok kavgalar ettik karşılıklı şiddet kullandık bisürü sey yıprandım,yoruldum.
bu şekide hayat nasıl geçer.sahiplenilmek istorum.kocam var hallaeder demek istiyorum.dertleşmek istiyorum.konuşmak istiyorum sadece KONUŞMAK.nasılsın desin istiyorum okadar bencilki umrumda olmaz.5 6 ay önce işyerinde bir takım sıkıntılar yasadım eve gelip aglıodum.yeter be ne aglıosun diyip başka odaya geçti hep.hasta oldum kalkamadım yataklardan ilgilenmedi.oda hasta oldu bende aynı seyi yaptım.ama fark etmio bu şekilde hersey çok saçma.ağzında bir laf yapışmış ağzına.atacam seni kovacam seni.ben nasıl bir hata yapmışım ahhhhhhhhh.o kadar mutsuzum ki yaşam enerjim bitti.yaşamak dahi istemiyorum çoğu zaman.hep güçlüyüm yaa gene öyle güçlü gözükmeye devam et 2 yıl önce evet derkenki aklına yan.otur pişmanlığına ağla. boşanırsam eğer 27 yaşında cahil cühalanın dilinde dul kaldı laflarına maruz kal.ama güçlüü görünn ahh be kızım ahhh.

canım yürümeyeceğine inanıyorsan böyle hayat geçmez, boşazorlama daha yaşın da genç çocugun da yok. benim bir arkadaşım korktu korktu boşanmadı tam 6 senesi gitti olmayacak biri ile en sonunda olan oldu, halbuki diyorki ilk yıldan belliydi olan kalan 5 yılına oldu.

canım, ben de kamuda çalışıyorum.
mimarım.
yazışma yapıyor musun bilmiyorum.
ama yazdıklarını anlamakta güçlük çektim.
ha şunu da söyliyeyim.
önce evlilik terapistine başvurmalısınız.
sonra boşanmayı düşünmelisiniz.
Merhaba bu ilk konu paylaştığım yerdi şimdi ise aynı yerden devam ettim ama bi farkla;
merhalar içimden geçenleri paylaşmak istedim sizlerle. ilk konumu açalı 1,5 yıl olmuş tekrardan okudum içim burkulmadı desem yalan olur ve artık bu iş tamamen ama tamamen bitti ve boşandık,ayrıldık...mahkemede yaşadıklarımdan bahsedeyim sizlere :
Ne kadar tuhaftı hersey tir tir titriodum tek başıma gittim oraya oda öyleydi.anlaşmalı olduğu için 10 dk da bitti hersey.günahmı işlemiştim ki mübaşir isimlerimizi söylediğinde başım eğik girdim salona.elimi kolumu nereye koyacağımı bilemeden ve ses titrememeli,ağlanmamalı,güçlü durmalı,güçlü görünmeli birsürü saçma sapan düşünce beynimde gezirken hakimden bir ses geldi:''BOŞANMALARINA KARAR VERİLMİŞTİR'' ELVEDA evlilik merhaba Kırık dökük MORYEL...
Her ne olursa olsun onca yaşanmışlık,bir arpa boyu yol gidememiş olmanın verdiği kaybetmişlik hissi, işte tuhaf duygular boğazımda düğümlendi her şey bir rüya olmalı derken, dışarı çıktım hava buz gibi çarptı yüzüme gerçekleri 28 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle ciğerim parçalanana kadar ağlamadım.İlk defa böyle ağladım bağıra bağıra içimden bişiler koptu gitti gitmeliydi belkide oymuş demekki.Şimdi daha iyiyim...Allahım aklıma fikrime sahip ol beni senden uzaklaştırma ve ne olur beni iyilerle karşılaştır.
Sevgiler dostlar....:KK24:

X