yazarak anlatmak o kadar zor ki sinir krizleri geçiyorum artık böyle saçımı başımı yoluyorum duvarları yumrukluyorum. bir evlik terapistine gittik kadın gerçekten cok sinir bozucuydu bizi anladığını düşünmüyorum. yapılacaklar listesi verip ilk görüşmede sarılın, ilişkiye girin, yok birlikte banyo edin gibi birsürü sey yazıyor. bu nasıl bir mantık biz hiçbir sekilde oturup konuşamıyorken nasıl olurda bunları yapabiliriz. herneyse bu da hüsranla sonuçlandı. geçen hafta gece kalkıp (gece kalkıp bagırması uyurgezer modda ne yaptığını ne söylediğini hatırlamamaları vardır) bagıra bagıra sen tam bir gerizekalısın gerizekalının tekisin ne biliyim bişi soruyor su nerde nereye koydun gibi ama uyuyor gibi birsey korkarak uyandım nasıl sinirliyim hala daha düşününce bunlar neden oluyor bu adam delimi salak mı ,manyak mı, ruh hastası mı neden geceleri kalkıp bagırıyor anlam veremiyorum.
Allahım kabus gibi hepsi sonra ertesi günü keskin zıpkın gibi birseyi şakasına üstüme şöyle saplıcaksın diyince bende ayar kaçtı gene sinir krizleri filan 1 haftadır hiçç konuşmuyorum.
oda sen niye konuşmuyorsun demiyor. umursamıyor gibi.Ayrı ayrı takılıyoruz evin içinde iyi bir ev arkadası bile değiliz biz hiçbişeyiz.