sahiplenilmek istiyorum yoruldumm boşanmak istiyorum ama çok korkuyorum:(

aaaa ewet gerçekten tamda dediğiniz gibi olur.bu adamdan bi halt olmazda ahh işte.daha dün ben seni istemiyorum bu şekilde olmaz dedim oda göndercem zaten seni atcam seni evden dedi gitti.hani sen niye böyle diyorsun bizim sorunumuz ne bu kadın ne istiyor hiçbirini düşünmüyor.

Eşiniz evliliği kafasında da ve sanırım kalbindede bitirmiş.Evlilik için çabalanması gerektiğini düşünenlerdenim her ne kadar karakter olarak hemen arkamı dönmeye yatkın bi insan olsamda,doğru olanın bu olduğuna hiç inanmadım.Ama sanki artık sizin durumun çabalanacak bi yanı bile kalmamış. :KK43:

aslında sorunun içinde cevapları var. erkeklerin yapısı (istisnaları var) bencil, sorumluluk duygusu az, kadını tanımayan bir yapıdır. bu yapıyı bizim toplum bu şekilde oluşturdu. evleninceye kadar anne kuzusu olan erkeği alıyorsun evlendirip hadi artık her işi kendin hallet diyorsun. o yaşa kadar harçlık alan adam evlenince çalışıp ev geçimini sağlamak zorunda bırakıyorsun. empati yapıp erkeklerin gözünden bakınca, adam sudan çıkmış balık misali. ne yapacağını bilmez, nasıl tartışacağını ve sorunları çözeceğini bilmez bir halde. haliyle sertleşip şiddete başvuruyor. sonar kadınlara bakalım. kendi ayakları üzerinde dursun, eğitimli olsun, ekonomik özgürlüğü olsun... tüm yükü aslında evlenmeden kadın üzerine yüklediğinizde başlarda mutlu olsa da bu yük altında zamanla eziliyor. çözüme geçersek, tembel bir adam ile çalıkan kadın arasındaki uyum nasıl sağlanır. onu analiz edip orta yolu bulmak lazım. bunun için taraflardan biri ne yaşadığını ve ne yapması gerektiğini iyi bilecek. asla inatlaşmayacak, yarışa girmeyecek. bizde çok kavga eden bir çiftiz. önceden iki gün mutlu isek 3 gün küs geçiyordu. zamanla ikimizde evliliğin ne olduğunu çözmeye başladık. şimdi senede bir kez kavga ediyoruz ama geri kalanı huzurlu geçiyor. kavgasız evlilik zaten imkansız. ama bu kavgaları sürdürmek yerine temel problemleri çözmek lazım. evlilikte cinsellik çok önemli bir konu. aranızdaki bu problem çözerek işe başlayabilirsiniz. bu konudaki isteksilik veya her ne ise problem onu bulun ve sorunun üzerine gidin. nasıl çözeriz diye düşünün. o konuşmuyorsa siz konuyu açın ve konuşmaya ikna edin. erkekler eşleri ile çok konuşmaz ama siz bunu başarabilirsiniz. ağlamayı üzlmeyi ve ondan destek beklemeyi bir kenara bırakın. siz ağlayınca onun size şefkatli davranacağını zannediyorsunuz ama erkekler bunu sevmiyor. bir günde kahkahalarla gülerek karşılayın. bakalım merak edip soracak mı neye güldüğünüzü. yanında telefondan bir fıkra okuyun ve gerçekten gülün. kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum. mutlu olarak onun ilgisini daha çok kendi üzerinize çekeceğinizden eminim.

yarın annemin babamın yanına gidiorum ve artık onlara işin kötü boyutlarda olduğunu anlatıcam sanırım bu iş bitti.çok gerginim çok stresliyim allahım yardım et bana...

Merhabalar şimdi ben yüzüğü mu masanin uzerine bırakıp cekip geldim ailemin yanina.3 sefer aradi acmadim.bu kadar iste.yani insan bekliyor tabi arasin daha cok arasin msj atsin ama yok iste.sizce bu yaptigi normalmi?

[QUOTEy0, post: 41742100, member: 690412"]Merhabalar şimdi ben yüzüğü mu masanin uzerine bırakıp cekip geldim ailemin yanina.3 sefer aradi acmadim.bu kadar iste.yani insan bekliyor tabi arasin daha cok arasin msj atsin ama yok iste.sizce bu yaptigi normalmi?[/QUOTE]
Sizin yaptığınız da normal değil. Medeni insanlarız ben gidiyorum boşanıyorum ayrılıyorum kafa dinliycem gibi bir sürü şeysöylemek vvarken yüzüğü bırakıp gitmek olmamış. Ben üç kere de aramazdım eşin aramış yine

[QUOTEy0, post: 41742100, member: 690412"]Merhabalar şimdi ben yüzüğü mu masanin uzerine bırakıp cekip geldim ailemin yanina.3 sefer aradi acmadim.bu kadar iste.yani insan bekliyor tabi arasin daha cok arasin msj atsin ama yok iste.sizce bu yaptigi normalmi?
Sizin yaptığınız da normal değil. Medeni insanlarız ben gidiyorum boşanıyorum ayrılıyorum kafa dinliycem gibi bir sürü şeysöylemek vvarken yüzüğü bırakıp gitmek olmamış. Ben üç kere de aramazdım eşin aramış yine[/QUOTE]
Bosanma asamasina geliyorsan cogu zaman medeniyet diye birsey kalmiyor.saygisizlik zaten diz boyu sende kendince stratejiler deniyorsun iste ya tutarsa diyip...Simdi bosaniyorum gidiyorum desem ustume saldırır. Boyle kacar gibi ciktim evden ama zaten onunda isine geldi heralde...

merhaba arkadaşlar 2 ay gibi bir süreden sonra tekrardan girdim sayfama. kaldığım yerden devam edersem en son babamın evine gitmiştim ertesi gün geldi babam ben annem ve o oturup konuştuk güya. babacığım ne güzel seyler söyledi. ben 30 yıllık evliyim bit tokatım bile olmadı siz neler yapmışsınız birbirinize olmaz bu sekilde eziyet etceksen benim kızıma buna müsaademiz yok gereken neyse yaparız filan dedi.bende terapiye karşı çıkmasından ötürü terapiyi kabul ediosan ve bunun gibi bir kaç sey daha bir daha deneriz dedim ve geri eve döndüm.ama hiçbir sey değişmiyor değişmiyor değişmiyor....

yazarak anlatmak o kadar zor ki sinir krizleri geçiyorum artık böyle saçımı başımı yoluyorum duvarları yumrukluyorum. bir evlik terapistine gittik kadın gerçekten cok sinir bozucuydu bizi anladığını düşünmüyorum. yapılacaklar listesi verip ilk görüşmede sarılın, ilişkiye girin, yok birlikte banyo edin gibi birsürü sey yazıyor. bu nasıl bir mantık biz hiçbir sekilde oturup konuşamıyorken nasıl olurda bunları yapabiliriz. herneyse bu da hüsranla sonuçlandı. geçen hafta gece kalkıp (gece kalkıp bagırması uyurgezer modda ne yaptığını ne söylediğini hatırlamamaları vardır) bagıra bagıra sen tam bir gerizekalısın gerizekalının tekisin ne biliyim bişi soruyor su nerde nereye koydun gibi ama uyuyor gibi birsey korkarak uyandım nasıl sinirliyim hala daha düşününce bunlar neden oluyor bu adam delimi salak mı ,manyak mı, ruh hastası mı neden geceleri kalkıp bagırıyor anlam veremiyorum.
Allahım kabus gibi hepsi sonra ertesi günü keskin zıpkın gibi birseyi şakasına üstüme şöyle saplıcaksın diyince bende ayar kaçtı gene sinir krizleri filan 1 haftadır hiçç konuşmuyorum.
oda sen niye konuşmuyorsun demiyor. umursamıyor gibi.Ayrı ayrı takılıyoruz evin içinde iyi bir ev arkadası bile değiliz biz hiçbişeyiz.

yazarak anlatmak o kadar zor ki sinir krizleri geçiyorum artık böyle saçımı başımı yoluyorum duvarları yumrukluyorum. bir evlik terapistine gittik kadın gerçekten cok sinir bozucuydu bizi anladığını düşünmüyorum. yapılacaklar listesi verip ilk görüşmede sarılın, ilişkiye girin, yok birlikte banyo edin gibi birsürü sey yazıyor. bu nasıl bir mantık biz hiçbir sekilde oturup konuşamıyorken nasıl olurda bunları yapabiliriz. herneyse bu da hüsranla sonuçlandı. geçen hafta gece kalkıp (gece kalkıp bagırması uyurgezer modda ne yaptığını ne söylediğini hatırlamamaları vardır) bagıra bagıra sen tam bir gerizekalısın gerizekalının tekisin ne biliyim bişi soruyor su nerde nereye koydun gibi ama uyuyor gibi birsey korkarak uyandım nasıl sinirliyim hala daha düşününce bunlar neden oluyor bu adam delimi salak mı ,manyak mı, ruh hastası mı neden geceleri kalkıp bagırıyor anlam veremiyorum.
Allahım kabus gibi hepsi sonra ertesi günü keskin zıpkın gibi birseyi şakasına üstüme şöyle saplıcaksın diyince bende ayar kaçtı gene sinir krizleri filan 1 haftadır hiçç konuşmuyorum.
oda sen niye konuşmuyorsun demiyor. umursamıyor gibi.Ayrı ayrı takılıyoruz evin içinde iyi bir ev arkadası bile değiliz biz hiçbişeyiz.

bir kaç sayfasını okudum. bir de son sayfayı.

baban da arkanda duracak biri belli.
e çocuk yok. işin var.
ne diye bu adamı çekiyorsun sen?

çıkıp gitsene. gidip boşanma davasını açsana.
hem bir kaç yıla adam gibi biriyle daha güzel bir hayat kurarsın belki.
bir kere evet dedin evlendin diye öyle bir adama mecbur değilsin.

bir kaç sayfasını okudum. bir de son sayfayı.

baban da arkanda duracak biri belli.
e çocuk yok. işin var.
ne diye bu adamı çekiyorsun sen?

çıkıp gitsene. gidip boşanma davasını açsana.
hem bir kaç yıla adam gibi biriyle daha güzel bir hayat kurarsın belki.
bir kere evet dedin evlendin diye öyle bir adama mecbur değilsin.

ciddi ciddi düşünüyorum artık suan 28 yasıma girmeme az kaldı .aynı yatakta yatıpta birbirimize dokunmamak için itina ederek sabahı edip suratsız bir sekilde ne bi günaydın ne bir selam vermeden hazırlanıp işe gidiyorsak Terapist filan tek taraflı mücadele ile çözüm değilmiş onu anladım.geçmez geçmez böyle ömür geçmez :KK43:

ciddi ciddi düşünüyorum artık suan 28 yasıma girmeme az kaldı .aynı yatakta yatıpta birbirimize dokunmamak için itina ederek sabahı edip suratsız bir sekilde ne bi günaydın ne bir selam vermeden hazırlanıp işe gidiyorsak Terapist filan tek taraflı mücadele ile çözüm değilmiş onu anladım.geçmez geçmez böyle ömür geçmez :KK43:

bence deee..
zaten gittikten sonra dönmeniz hata.
o da artık gerçeği görmüştür.

en güzel zamanlarda ne diye mutsuz olasınız..

Acaba aranizda cinsellik problemi oldugu icin boyle sorunlar yasiyor olmayasiniz?

Butun sayfalari okumadim belki sorulmuştur ama bu soguklugun bir sebebi var mi? Siz yaklassanizda o sizden kaciyor mu? Hic bu sorun icin doktora basvurdunuz mu? Ya da oturup neden boyle oldugunu konustunuz mu?

Belki bu konu duzelirse diger konularda arkasindan otomatik olarak duzelir.

Acaba aranizda cinsellik problemi oldugu icin boyle sorunlar yasiyor olmayasiniz?

Butun sayfalari okumadim belki sorulmuştur ama bu soguklugun bir sebebi var mi? Siz yaklassanizda o sizden kaciyor mu? Hic bu sorun icin doktora basvurdunuz mu? Ya da oturup neden boyle oldugunu konustunuz mu?

Belki bu konu duzelirse diger konularda arkasindan otomatik olarak duzelir.

Aslına bakarsanız çatışmalardan kavga ve gürültülerden sonra oluşan soğukluk nefret duygusu ve bunun sonunda gelen isteksizlik.cinsel anlamda doktora müracaat gerektiren bir sorunumuz yok.cinsellikte iyi olduğumuz dönemlerde oldu denebilir bu sevgi sefkat saygı samimiyet vb seylerden bir nebzede olsa yakaladığında oluyor tabii.

Resmen hasta bu adam Bir kere denediniz tekrar olmayacağını da gördünüz çocuğunuz da yok aileniz de arkanızda Boşanmalısınız

Dikkat ediyorum da hâlâ boşanıyorum demiyorsunuz..
Bana şunu etti, bunu etti, birbirimize dokunmuyoruz falan filan..
Bu süreç daha ne kadar sürecek..
Yani ne zaman somut bir adım atacaksınız..
Böyle şu oldu bu oldu diye kendinize de acıyarak, uzatarak iyileşemezsiniz..

X