- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
birşeylerin bittiğinin bende farkındayım da cesarete ihtiyacım var.olumlu gözüken taraflarıda yazayım :tek bildiği yemek yemek.o yüzden de mutfakla ilgili merakı var bişiler pişirir yeriz evide temizlememe yardım eder.ama şöylede bir durum var oda temizlemesin bende bir temizlikçi çağırıp çözülebilir bu meselede.
size yeni evlendiğimizde kayınvalidemle yasadığım olayı anlatayım.aynı yerde yasamıyoruz evlendikten sonra ilk defa evime geldiler ev görmeyede denebilir.ama biz ya 3. ay yada 4.aydayız.1 haftadırda küstük.son anda annesi gilin gelceğini söylemişti.neyse akşam oldu oturuyoruz.bi konu açıldı annesi dediki yapamaz benim oğlum çok hassastır dayanamaz annesinin totosu gibi gibi sanki 3 yasındaki bir çocukla muhattap olur gibi bir konuşma geçip bu oğlancıkta mayışınca ben dellendim.bakın dedim karşınızdaki 3 yaşında değil 30 yaşında adam neyden korkuyor.siz böyle yapmaya devam ederseniz bu da sorumluluk sahibi olmaz tabi dedim.kayınvalide başladı bagırmaya terbiyesiz filan dedi bana sonra dediki babası bize ne anlatıonuz kendiniz buldunuz kendiniz istediniz neyi paylaşamıyonuz.beni alakadar etmez duymak istemiyorum sorunlarınızı dedi.neyse bir hır gür yattık.sabah kalktık ki ne görelim annesi babası çekip gitmiş sessizce evden.ben onları kovmadım ki öyle bir muhabbet değil benim oğlunuzla ilgili sorunlarım var hatta bana tokat attı bakın bu ilişki kötüye gidiyor belki bi yardımları olur diye konuyu açtım .oysakıi annesi babasıda bencil olacakki çareyi çekip gitmekte buldular.kötü insanlar değil aramızda bir sorunda yokta işte zor durumda kaçıp gitmeyi öğretmişler demekki çocuklarına.
Siz çok şirin, bıcır bıcır olduğunuza emin misiniz? :)