Doğuma Hazırlık şahin mi? bora mı? esad mı ? arkadaşlar yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim erkek bebek için kızlar güzel ??*

• şahin

OY: 0 0,0%
  • bora

OY: 5 41,7%
  • esad

OY: 4 33,3%
  • ömür

OY: 3 25,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.303
20
şahin mi? bora mı?esad mı? eşimle birbirimize gireceğiz aslına bakarsanız ben bora isminide beğenmiyorum ama o bu aralar şahin bora ismine takmış durumda şayet oğlumuz olursa diye önceden belirlemek istedim ama sizce hangisi güzel gerçek anlamda yorumlarınızı bekliyorum.ikise güzel değil de diyebilirsiniz zaten şahin ismini hiç beğenmiyorum.belki sizin sayenizde fikri değişir kızlarr..bu aralar ben esadla ömür ismine takmış durumdayım ama ömür de erkeğe gidermi? diye endişem var..kafam çook karışık..:uhm:/B]

şahin hiç hoş degıl bnce..
bora cok kaba gelıyo kulaga..
esadda :umursamaz: eski isim giibi birazz.
en guzeli ömürr erkekdede duydum ömur ısmını ben:eek:

şahin'i ve esad'ı geç bence...ömür erkekte de kullanılabilen bir isim...bora ismini beğeniyorum ben...

Şahin ve Bora isimleri pek sevmiyorum açıkçası:KK43:
Esad ve Ömür onlardan daha iyi (şahsi kanaatim tabi)
Esad:Saadetli olan;daha mesud;daha bahtiyar anlamlarına geliyor.
Ömür de güzel bir isim..
Ama hepsinden daha anlamlı ve kulağa daha hoş gelen isimler bulabilirsiniz bence..
Tabi önemli olan bizlerden çok siz anne-babanın içine sinmesi;beğenmesi..

Siz beğendikten evladınıza yakıştırdıktan sonra ...

Hayırla gelsin inşallah..

kızlar yorumlarınız için teşekkürler.benim eşim belki her baba böyle ister ama biraz erkeksi ismi,? olsun istiyor bu yeni çıkan berkcan dora ege berk erkin arda efe gibi isimlerden hoşlanmıyor.şimdilik aklıma boradan başka isim gelmiyor,onunda anlamı güzel değil.bende hem kulağa hoş hem 4 harfli olsun istiyorum.bakalım ne bulacağım.:uhm: güzel isimleri paylaşırsanız sevinirm.:eek:.

erkekler öyledir canım.. ama beğendiğin isimlerin anlamlarıda çok önemli..onlara da dikka edin :)

benim tavsiyem enes , esat ,agah ,ensar ,yağız ,yiğit , çınar.. bunlar hoşuma gider :) Allah analı babalı büyütsün bebişini..sağlıklı bi şekilde al kucağına

X