• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahildeki turist kokusu

selayferdi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
20
2
3
42
Arkadaşlar bu yaz tatillerinde hani sahilde ya da akşam yürüyüş vakti turistlerin üzerinde sizede böyle güzel bir koku gelmiştir eminim ki. Ben o kokuyu uzun zamandır arıyorum ama bulamadım. Böyle hem kremimsi hem sabunumsu çok güzel bir koku. Koku güneş yağına da benziyor ama güneş yağı olmadığına eminim bi parfüm kokusu o. Benim özellikle alman turistlerin üzerinde duyduğum bir kokuydu ama yabancı dilim olmadığı için soramamıştım. Lütfen fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Belki yurtdışında olan bişeydir canım,parfüm zaten her dİlde anlaşılır bir kelime,keşke bu kadar takıldıysan sorsaydın:KK1:

yokk:( benm tyzem almanyada o getrmıstı,aynı kokudan soz edyrz kesn,saf duru bi koku.. mis gibi.. harika

harıka bi koku demi... bende bayılırımmm.. tyzeme soleym kız getrsın kargolarız sana bukdr bgendıysen

bu gibi durumlarda ...çekinmeden gidip sormak lazım..banada kaç kere oldu..bir pantolon,ayakkabı,mont çekindim sormaya..ama artık öyle yapmıyorum ..gidip soruyorum nerden aldın ne marka diye :)))))

Ben de bir kızda kaban görmüştüm çok güzeldi soramadım.. İşin tuhafı kızı hala görüyorum kabanı da dahada soramıyorum... İnternetde felan araştırma yapmışdım hangi markanın acaba diye....:KK22:

almanya da oturan arkadaşlar betty barday no 1, no 2 parfümünü kullanan arkadaşlardan ricam kokunun neye benzediğini ve başka benzetebildikleri markalar varsa isim yazabilirler mi?

Back