Sahilde de kokunuzla baştan çıkartmak istiyorsanız bu seksi ve ferah kokuları kaçırmayın!

• Ebegu¨meci ve pasiflora çiçekli Eau Tropicale, SISLEY, 100 ml. edt. 380 TL
  • Bambu kokulu Eternity Summer, CALVIN KLEIN,
  • Tefarik çiçekli Modern Muse, ESTÉE LAUDER
  • Şekerli gu¨llu¨ Rosa Eau Legere, TOUS,
  • Mangolu, Exotica, ROBERTO CAVALLI, 75 ml. edt.
  • Gece açan çiçeklerle Agua de Jazmin, ANGEL SCHLESSER
  • Şeftalili For Her, NARCISO RODRIGUEZ, 50 ml. edp.
  • Mandalina ve şekerli Couture La La Malibu, JUICY COUTURE,
  • Yasemin çiçekli Glam Jasmine, MICHAEL KORS, 100 ml.

tam da yazlık sexsi kokular ararken bunlar cok iyi geldii içlerinde en favorınızz hangisi ?

tam da yazlık sexsi kokular ararken bunlar cok iyi geldii içlerinde en favorınızz hangisi ?
Benim yaz kış parfümüm aynıdır, yani değiştirirsem bile o parfümü yazında kullanırım kışında..
En sevdiğim koku lacoste klasik . Bu kış geçtiğimiz yazda kullandım. Yaz için indirimleri takip etmem lazım ..

Sen nasıl kokulardan hoşlanıyorsun

lacoste classic cook sewioırmm aslında ama bana hatrlamak istemedigim birini hatrlattıgı için kullanamıyorm güzel secim hemde coook kalıcı o parfüm .... keske bende bi parfümü cok begensemde hep onu kullansam

asırı sekerlii...cok baharatlı ve narenciye kokusu olmasın yeter ... ciceksi odunsu - ciceksi meyvemsi .-cicek vanilya gbi içinde birazz sandal agacı misk sanırım bunlar bana cok yakısıyoo ama işte buu dedigim bi parfümüm olmadı henuz .. burberry classic... narsico for her modern muse chic tous gold su sıralar begndklerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…