• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahilde de kokunuzla baştan çıkartmak istiyorsanız bu seksi ve ferah kokuları kaçırmayın!

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
898
1. Seksi Bright Crystal Absolu, VERSACE

o.22322.jpg

• Ebegu¨meci ve pasiflora çiçekli Eau Tropicale, SISLEY, 100 ml. edt. 380 TL
  • Bambu kokulu Eternity Summer, CALVIN KLEIN,
  • Tefarik çiçekli Modern Muse, ESTÉE LAUDER
  • Şekerli gu¨llu¨ Rosa Eau Legere, TOUS,
  • Mangolu, Exotica, ROBERTO CAVALLI, 75 ml. edt.
  • Gece açan çiçeklerle Agua de Jazmin, ANGEL SCHLESSER
  • Şeftalili For Her, NARCISO RODRIGUEZ, 50 ml. edp.
  • Mandalina ve şekerli Couture La La Malibu, JUICY COUTURE,
  • Yasemin çiçekli Glam Jasmine, MICHAEL KORS, 100 ml.

• Ebegu¨meci ve pasiflora çiçekli Eau Tropicale, SISLEY, 100 ml. edt. 380 TL
  • Bambu kokulu Eternity Summer, CALVIN KLEIN,
  • Tefarik çiçekli Modern Muse, ESTÉE LAUDER
  • Şekerli gu¨llu¨ Rosa Eau Legere, TOUS,
  • Mangolu, Exotica, ROBERTO CAVALLI, 75 ml. edt.
  • Gece açan çiçeklerle Agua de Jazmin, ANGEL SCHLESSER
  • Şeftalili For Her, NARCISO RODRIGUEZ, 50 ml. edp.
  • Mandalina ve şekerli Couture La La Malibu, JUICY COUTURE,
  • Yasemin çiçekli Glam Jasmine, MICHAEL KORS, 100 ml.
tam da yazlık sexsi kokular ararken bunlar cok iyi geldii içlerinde en favorınızz hangisi ?

tam da yazlık sexsi kokular ararken bunlar cok iyi geldii içlerinde en favorınızz hangisi ?
Benim yaz kış parfümüm aynıdır, yani değiştirirsem bile o parfümü yazında kullanırım kışında..
En sevdiğim koku lacoste klasik . Bu kış geçtiğimiz yazda kullandım. Yaz için indirimleri takip etmem lazım ..

Sen nasıl kokulardan hoşlanıyorsun

Benim yaz kış parfümüm aynıdır, yani değiştirirsem bile o parfümü yazında kullanırım kışında..
En sevdiğim koku lacoste klasik . Bu kış geçtiğimiz yazda kullandım. Yaz için indirimleri takip etmem lazım ..

Sen nasıl kokulardan hoşlanıyorsun
lacoste classic cook sewioırmm aslında ama bana hatrlamak istemedigim birini hatrlattıgı için kullanamıyorm :( güzel secim hemde coook kalıcı o parfüm .... keske bende bi parfümü cok begensemde hep onu kullansam

asırı sekerlii...cok baharatlı ve narenciye kokusu olmasın yeter ... ciceksi odunsu - ciceksi meyvemsi .-cicek vanilya gbi içinde birazz sandal agacı misk sanırım bunlar bana cok yakısıyoo ama işte buu dedigim bi parfümüm olmadı henuz ..:( burberry classic... narsico for her modern muse chic tous gold su sıralar begndklerimm

Back