Sahibinden.com ve sanalpazar da satılan tester parfumler

livingdeath

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
816
1.030
Birçok kere sahibinden ve sanalpazardan tester olduğu orijinal olduğu iddia edilen parfumlerden aldım. Cemilipek,nuray-1812,zzzafer,dbperfume,sakuram,ahmety1974 bu isimlerden aldım. Birkaç kez iade ettim çünkü koku acccayip farklıydı.
Şimdi gelelim meseleye elimde kalan,gondermedigim parfümleri kullanabiliorum fakat ben hala bu sitelerin orj sattığını inanmıyorum. Bu saydığım isimler ya arkadaş ya kardeş..dönen parfümler hep aynı ve bence şişe orijinal ama koku doldurma! Ve bakın profilleri %90larda peki neden? Yanı sevdiniz diyelim eyv ama niye orijinal diyorsunuz. Ustelik orj degil yazincada saticilar kuduruyor..Kısacası tester olayından tiksindim ve paylaşmak istedim aliyorsaniz bilin ki orj değil.net

Bende katılıyorum. Orjinal şişelere çakma sıvı doldurup satıyor hepsi. Sanalpazar,gittigidiyor,sahibinden kesinlikle bu 3 siteden alınmamalı. Hatta "Tester" adı altında internette satılan hiçbir parfüm alınmamalı. Çünkü gelecek olan parfüm %100 çakma olacak. Değmez verilen paraya.

Kesinlikle.. Yazık ki herkes orijinal yazıyor inanıyor 5yidizi çakıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…