• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Sahanlık seçimi - Bernardo ikili granit sahan kullanan var mı?

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
958
297
103

Eklentiler

• mos015.webp
    mos015.webp
    11 KB · Görüntüleme: 227
Herkes evlenip gitti sanırım :) bunları ben de görmüştüm ama ne bileyim beğenmedim, kullandıkça rengi filan koyulaşır döner bence. Pembe rengini de ben pişirme aletlerinde çok sevmiyorum.
yumurta için bakır sahan aldım, bunun dışında da tefal den 2 boy tavam var expertise serisinden kendi evimde kullanıyorum 2 senedir, taş gibi.
Sahan seti henüz almadım ama ya mini tencerelerden alcam set yada sahan seti alcam yemekleri koymalık ve ısıtmalık henüz karar veremedim. Ama sana da benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim. Granitte yemek saklanmıyor, en iyisi çelik

Herkes evlenip gitti sanırım :) bunları ben de görmüştüm ama ne bileyim beğenmedim, kullandıkça rengi filan koyulaşır döner bence. Pembe rengini de ben pişirme aletlerinde çok sevmiyorum.
yumurta için bakır sahan aldım, bunun dışında da tefal den 2 boy tavam var expertise serisinden kendi evimde kullanıyorum 2 senedir, taş gibi.
Sahan seti henüz almadım ama ya mini tencerelerden alcam set yada sahan seti alcam yemekleri koymalık ve ısıtmalık henüz karar veremedim. Ama sana da benim yaptığım gibi yapmanı tavsiye ederim. Granitte yemek saklanmıyor, en iyisi çelik

Evet çeyiz konuları çok sessiz evlendiler çoğu sanırım artık girmiyolar :D

Vazgeçtim bunlardan bende kulpları çok ısınıyomuş. Yemek saklamak için çelik tavalarım var da, omlet için granit alıcam ya çelikte zor oluyo yapışıyor. Bakır sahanım var bi tane, iki tane de normal granit tava alsam yeter sanırım. Tefale bakmıştım ama sapları böyle iki taraflı değil uzun saplı o hoşuma gitmemişti

merhaba,
ben çeyizime granit sahan seti aldım krc dan ama anlamsız şekilde koku yapıyor.Ve yemeklere rengi geçiyor :( (

Gerçi vazgeçmişsiniz ama belki başka birinin işine yarar diye fikrimi söylemek istedim. Bu tarz silikon kulpların amacı el yakmamak. Ayrıca fırına girebilen ürünleri bu şekilde üretiyolar. Fırına koymak istediğinizdr silikonu çıkarıyorsunuz. Ocakta pişirmek istediğinizde ise el yakmaması için kulbu takıyorsunuz. Bana bu olay pek kullanışlı gelmedi. Çoğunlukla ocakta kullanacağımız bir ürün. Sırf fırın için tak çıkar olayını sevemedim. Bir de silikonun sürekli takıp çıkması bana temizlik açısından zor olabilir gibi geldi. Silikon kulbun ayrıca yıkanması gerekir aralara da pislik girer gibi vs vs. Tüm bunlar benim görüşüm tabi

merhaba,
ben çeyizime granit sahan seti aldım krc dan ama anlamsız şekilde koku yapıyor.Ve yemeklere rengi geçiyor :KK43: (

Yaa ne kotu olmus hangi modeli acaba link koyabilir misiniz?

Gerçi vazgeçmişsiniz ama belki başka birinin işine yarar diye fikrimi söylemek istedim. Bu tarz silikon kulpların amacı el yakmamak. Ayrıca fırına girebilen ürünleri bu şekilde üretiyolar. Fırına koymak istediğinizdr silikonu çıkarıyorsunuz. Ocakta pişirmek istediğinizde ise el yakmaması için kulbu takıyorsunuz. Bana bu olay pek kullanışlı gelmedi. Çoğunlukla ocakta kullanacağımız bir ürün. Sırf fırın için tak çıkar olayını sevemedim. Bir de silikonun sürekli takıp çıkması bana temizlik açısından zor olabilir gibi geldi. Silikon kulbun ayrıca yıkanması gerekir aralara da pislik girer gibi vs vs. Tüm bunlar benim görüşüm tabi

Evet bende kullanisli bulmadim, tesekkurler

Expertise serisi çizilme yaptı mı acaba tava arayışındayım hem sağlıklı hem yapışmayan baklava yiyen kedi baklava yiyen kedi

Back
X