Şahane Hatalar

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Merhaba Hanımlar..

Ben çok sık kitap okuyan biri değilimdir, ilgimi çekebilen kitaplar sınırlı yani bundan kaynaklı. Ya yaşanmışlık olacak ya da anlatımı çok yormayacak. Şahane Hatalar uzun zamandır dikkatimi çekmişti raflarda.. Aldım iki tanesini, birinin adı Şahane Hatalar- Talih Kuşu idi sanırım.

Çok eğlenceli geldi bana. Her bölüm sonu sizi başka bir bölüme yönlendiriyor tercihlerinize göre. Hoş hepsinde ya kötü yola düştüm ya beş parasız kaldım ya da öldürüldüm. Ama ben okurken eğlendim ve üzerinden zaman geçtikçe kitabı elime alıp farklı seçimler yapıyorum. Tavsiye ederim yani. :)

Ben serinin ilkini okudum. Şahane Hatalar genç kız dergilerindeki testlere benziyor.

Mesela Birinci bölümü okuyorsunuz, bölümün sonunda sen olsan ne yapardın diyor. felanca şeklinde davranırdım diyorsan 6. bölüme geç. şöyle davranırım diyorsan 8. bölüme geç diyor. yeni bölümün sonunda sizi yine yönlendiriyor. yaptığın tercihe göre kitabın sonu değişiyor. Bir kitapta aynı konuya bağlı farklı senaryalor olduğu için. Sona gelmek 10 dk sürüyor. Tercihini değiştirip yeniden okuyabilirsin tabi.

Farklı bir kitap ama ben sevmedim. ama elinde çerezlik bir kitap olsun isteyenler için ideal.

evet dediğiniz şekilde gidişatı. benim canımı sıkan tek yönü şu oldu, bir seçim yapıyorum ama o seçime bağlayarak farklı seçimleri kitap kendisi yapıyor. keşke biraz daha uzun tutulsaymış. yani her yol ayrımında seçim yapılması istenseymiş. bilmiyorum anlatabildim mi ama mesela tıp okumayı seçiyorsun, derslerin ağırlığından dolayı bir ilaç kullanmaya başlıyorsun ve bağımlısı oluyorsun. bu noktalarda seçim bize bırakılabilirdi. :)

ben her tür kitabı okuyamadığım için bu tür ilginç şeylere yöneliyorum. zevkler farklı tabi.. :)

zaman kaybı.
size bir şey katmaz bu kitap, belki eğlenirsiniz. bana göre eğlenceli de değil bu kitap. zaten tercihlerim hep beni kötü sonuca götürdü, o yüzden attım elimden, bi daha okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…