Saç Rengi ve Saç Boyama şahane bi kumral

mylilapause

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
1.606
1
116
İzmir

kızlar bu renk kumral ama hangi tonu acaba ve açık karamel saçımı nasıl bu renge çevirebilirim???lütfen yardımm kızlarr

Benim saç rengim kuaföre git canım o sana koyu küllü kumral boyar ilk boyandgnda böle olmaz daha sonra yıkadıkça renk bu hal oluo ve muhteşem bn çok begenıorum rengimizemuszemus

ya kızlar koyu küllü kumral daha koyu degilmi ya çok koyu olmasın istiyorum şuan saçım açık renk alışamam hemen..kendim boyasam tutar mı ve hangi boyayı önerirsiniz? palette demeyin nefret ediyorum saçlarımı kuruttu resmen

cnm küllü kumrala boya koyu kumral çok koyu bi renk olur...

loreal öneririm cnm koleston da ii...

hatta voila da gusel ama en iisi loreal tabi

yaparsın cnm evde bencee...

ama tanıdık kuaför varsa ona da bi sor

paletteden bende nefret ediyorum cnm boyayıp bekletirken tam bi işkenceydi resmen canımı acıtıyodu sonunda da kocaman yaralar yaptı zaten. ben loreal küllü kumrala boyuyorum inan akıp çok çok açılıyor. senin istediğin renk çok daha koyu. koyu küllü kumral deneyebilirsin bencede zaten saçın açık renkmiş çok çabuk akar tatlım

evet canım ya palette mi bi daha allah korusun renkler her ne kadar güzel çıksa da saçı mahvediyor..lorealin hangi serisini önerirsin canım bana ?

evet canım ya palette mi bi daha allah korusun renkler her ne kadar güzel çıksa da saçı mahvediyor..lorealin hangi serisini önerirsin canım bana ?

tatım ben 2 defa excellence 7.1 ile boyaddım turuncuuğu faan adı çok güzel oldu şimdi bide gora denemeyi düşünüyorum bi arkadaşım tavsiye etti istersen resimde ekiyim sana bi bak cnm sen istediğin tona göre 6.1 ile de boyayabilirsin önceki be sonraki hali cnm

Eklentiler

• $DSC00773.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC00780.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…