C cemre07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2009 31 23 88 29 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre07 #1 merhaba kızlar ; yakında düğünüm var sahan seti almak istiyorum. Granit mi yoksa seramik mi almalıyım? Hangi markayı önerirsiniz?
merhaba kızlar ; yakında düğünüm var sahan seti almak istiyorum. Granit mi yoksa seramik mi almalıyım? Hangi markayı önerirsiniz?
mavibeyazz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2015 647 456 53 30 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre07 #2 cemre07 .!.: merhaba kızlar ; yakında düğünüm var sahan seti almak istiyorum. Granit mi yoksa seramik mi almalıyım? Hangi markayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Korkmaz yada aryildiz celik sahan setlerimi oneririm, granitlerdede seramiklerdede yemek birakamazsin tekrar saklama kabina aktarman gerekecek.. ben olsam celik alirdim
cemre07 .!.: merhaba kızlar ; yakında düğünüm var sahan seti almak istiyorum. Granit mi yoksa seramik mi almalıyım? Hangi markayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Korkmaz yada aryildiz celik sahan setlerimi oneririm, granitlerdede seramiklerdede yemek birakamazsin tekrar saklama kabina aktarman gerekecek.. ben olsam celik alirdim
C cemre07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2009 31 23 88 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre07 #3 teşekkürler cnm , çelik aldım zaten ... :)